Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Tranum Strand

Sommerhus: Tranum Strand, Jammerbugten, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 27 svar4.3 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

6
3
107m²
ja
nej
Inkl.
4,0 km
 
Spabad
 
Sauna
 
Gratis adgang til badeland
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2008
 
4,0 km til restaurant
 
2,0 km til indkøb
 
4,0 km til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 9/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 35252
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 4,0 kmGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Ferieboligen er ikke ledig i den valgte periode.
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
EEntré
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
SSauna
TETerrasse
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, kabel-tv, høj stol
3 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
1 Hems: 4 opredninger
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 1500 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Sommerhus med lys og moderne indretning i det spændende ferieområde ved Tranum Strand. Huset er særdeles børnevenligt og funktionelt, og her er især tænkt på god plads i det kombinerede opholdsareal med stue og køkken, ligesom hemsen er indrettet specielt til leg. Hele husets sydside er opført primært i glas og med skydedøre, hvilket giver et meget lyst hus og en helt speciel rumoplevelse.

Stort terrasseareal mod såvel syd som vest sikrer fine forhold for udelivet, såsom solbadning, fælles hygge på terrassen eller grillaftener. Stranden ved Tranum er en rigtig god sandstrand med fine badeforhold og bliver år efter år honoreret med EUs blå flag - en garanti for såvel strandens som vandets kvalitet. Huset er etableret med en varmepumpe, der reducerer energiforbruget til opvarmning med ca. 50%.

Gratis adgang til badeland i Blokhus.

Ferieområde ved Tranum Strand med stort fællesområde

Med få kilometer til hav og strand, et naturskønt bagland ideelt til vandreture og i flotte omgivelser er der i løbet af 2009 opført et sommerhusområde ved Tranum Strand.

Området er indrettet til moderne, travle familier, der ønsker fred og ro i ferien, men som samtidig gerne vil have mulighed for at udfolde sig udendørs, når vejret og lysten er til det.

Sommerhusene i området er næsten alle indrettede med spabad, sauna, parabol med tyske kanaler og et moderne interiør i høj kvalitet. Hvert enkelt hus står på egen grund og tilkørselen sker fra små stikveje, således at bilkørselen i området bliver mindst mulig.

På det store fællesareal midt i området tilbydes følgende aktiviteter, som stilles til lejernes rådighed kvit og frit:

Fodboldgolf med 9 huller

Vandre- og cykelsti som slynger sig rundt om området

Krolfbane med krokethuller (kan også benyttes til minigolf)

Fodboldmål

Pavillon på 7 x 7 meter med grillhytte

Petanquebane

Kæmpe sandkasse

Gynger, legetårn, rutsjebane, legehus

Balancebom, edderkoppenet, vippe

Beachvolley.

Når vejret mere er til strandture, findes der ved Tranum en dejlig sandstrand med rent badevand, der år efter år honoreres med EUs kvalitetsstempel "Blå Flag". Fra parkeringspladsen til vandkanten er der anlagt en rampe, således at også kørestolsbrugere har let adgang til havet.

Med udgangspunkt ved Tranum Strand er der forholdsvis kort afstand til mange af Nordjyllands kendte turiststeder som Fårup Sommerland, Blokhus by, Aalborg Zoo, Aalborgtårnet, Klitmøllers windsurfereldorado, Bulbjergs stejle klinter og Nordsømuseet i Hirtshals. Glem heller ikke at gå en frisk tur langs havet og køb en friskfanget fisk direkte ved kutteren – der findes endnu kystfiskeri i området.

Fri adgang til badeland.

Om området

Du er her: Tranum Strand, Jammerbugten, Sommerhus 35252, 6 personer, Spabad