Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nordjylland

 
Søg område: Nordjylland
23/3-2024 + 9 dage
Personer
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.

Sommerhus Nordjylland

Sommerhusudlejning i smukke Nordjylland

Nordjylland danner rammerne om noget af den mest unikke og storslåede natur i hele landet. Mærk vinden fra Vesterhavet eller tag en tur ud til de imponerende klitter. DanCenter tilbyder mere end 1.000 sommerhuse i Nordjylland fordelt på den nordjyske kystline.

Læs mere om Nordjylland
Rating af huse for Nordjylland: 4.2 af 5.0 fra 8372 anmeldelser

1.327 sommerhuse for Nordjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 54330Læsø/Byrum4 personer,  75 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i KærgårdenHus nr: 34780Kærgården8 personer,  110 m²250 m til kyst.Sommerhus i Råbjerg/BunkenHus nr: 38190Råbjerg/Bunken10 personer,  134 m²2,8 km til kyst.Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 52980Hals/Koldkær5 personer,  53 m²100 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 55068Agger6 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Blokhus/HuneHus nr: 44468Blokhus/Hune6 personer,  96 m²6,0 km til kyst.Feriebolig i VigsøHus nr: 40042Vigsø1 person,  16 m²700 m til kyst.Sommerhus i Læsø/ØsterbyHus nr: 43748Læsø/Østerby6 personer,  110 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i ÅlbækHus nr: 38307Ålbæk8 personer,  104 m²600 m til kyst.Sommerhus i LyngsåHus nr: 8596Lyngså14 personer,  264 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 8428Løkken6 personer,  65 m²900 m til kyst.Sommerhus i HouHus nr: 44425Hou6 personer,  120 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 45677Lønstrup6 personer,  65 m²700 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 52257Løkken8 personer,  158 m²800 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 98848Skagen8 personer,  96 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 53689Hals/Bisnap6 personer,  64 m²900 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 44645Løkken11 personer,  217 m²7 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 51777Blokhus6 personer,  63 m²1,7 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 3652Tversted6 personer,  124 m²700 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 56584Løkken6 personer,  63 m²600 m til kyst.Sommerhus i Råbjerg/BunkenHus nr: 45837Råbjerg/Bunken6 personer,  103 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 4588Lønstrup10 personer,  103 m²900 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 51978Nr. Lyngby4 personer,  50 m²240 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 9189Nr. Lyngby10 personer,  196 m²300 m til kyst.Sommerhus i ÅlbækHus nr: 44397Ålbæk6 personer,  61 m²600 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 48662Nr. Lyngby6 personer,  150 m²50 m til kyst.Feriebolig i VigsøHus nr: 40052Vigsø2 personer,  20 m²700 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 44525Skagen8 personer,  144 m²500 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 29466Nr. Lyngby8 personer,  113 m²300 m til kyst.Sommerhus i ThistedHus nr: 54285Thisted4 personer,  69 m²100 m til kyst.
Se alle 1.327 DanCenter sommerhuse for Nordjylland

Top seværdigheder i Nordjylland

Bunkermuseum Hanstholm

Bunkermuseum Hanstholm

Gå i Olsen Bandens fodspor og oplev Bunkermuseum Hanstholm, hvor scener fra filmen Olsen Banden i Jylland blandt andet blev optaget. Kom helt tæt på Anden Verdenskrig på museet og gå en af de mange ruter rundt om museet.

Læsø

Læsø

Sejl til Læsø fra Frederikshavn, og find ro og tid til fordybelse på den lille øperle midt i Kattegat. Oplev øen på cykel, og sæt kurs mod de specielle huse, der har tag af tang, besøg øens strande og spis velsmagende retter med fisk og skaldyr og gerne med et gram Læsøsalt.

Gl. Skagen

Fårup Sommerland

Ude i skoven nær Blokhus ligger Fårup Sommerland. Her findes der forlystelser for store og små og dem midt imellem. Bliv rundtosset i forlystelserne, kør med Fårup Railway gennem skoven eller slap af i parkens udendørs vandland på en varm sommerdag.

Skagen

Skagen

Besøg Danmarks nordligste punkt grenen og den populære by Skagen. Området har været populært siden Skagensmalerne i 1870 indtog byen. Shop i gågaden, gå på museum, spis lækre retter og slentre rundt blandt i klassiske gule Skagenshuse.

Lej et sommerhus i Nordjylland og oplev den unikke og storslåede natur

Det er ikke uden grund, at Nordjylland er ét af Danmarks mest eftertragtede feriemål, når det kommer til leje af sommerhuse. Med mere end 1.000 sommerhuse og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinje er DanCenters store udvalg rigt på huse i alle afskygninger. Her kan du leje små og store sommerhuse i Nordjylland med plads til 2, 10 eller flere personer alt efter, hvor mange soveværelser, der er brug for. Du kan desuden leje klassiske sommerhuse eller store luksus-sommerhuse med pool eller vildmarksbad og andre lækre faciliteter - herunder internet.

I Nordjylland finder du en helt unik og storslået natur. Fra Vesterhavet og dets brede sandstrande til de imponerende vandreklitter ved Kattegat kan du på korte afstande bevæge dig ud i forskellige omgivelser, der hver især er enestående i det danske naturlandskab.

Det kan være oplagt at medbringe hund i den nordjyske natur, derfor har vi et stort udvalg af boliger i Nordjylland, hvor kæledyr er tilladt.

Det kan også være oplagt at finde sommerhus med pool i Nordjylland, hvis man vil sikre sig på de dage, hvor det er koldt.

Det er også muligt at finde langtidsleje.

Find sommerhuse til leje ved Vesterhavet i Nordjylland

Ved Vesterhavet finder du populære sommerhusområder i Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange af disse sommerhuse ligger i fredelige omgivelser i kort afstand til vandet og fås både i standard størrelse med plads til fire personer og som store sommerhuse og luksus-sommerhuse med plads til op til 24 personer. Langs kysten finder du flere mindre byer med supermarkeder og butikker, så lige meget hvor du befinder dig, vil der aldrig være langt til den nærmeste indkøbsmulighed. Det er også på denne strækning, at du finder én af Nordeuropas dejligste badestrande, som hvert år trækker vandglade gæster til sommerhusene i omegnen. Strandens størrelse, bredde og børnevenlighed betyder, at den aldrig føles overrendt med mennesker. På flere dele af stranden kan du finde flere fascinerende levn fra fortiden i form af efterladte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumscenter, hvor du kan gå på opdagelse i Nordeuropas største befæstningsanlæg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen længere nordpå også kan byde på bunkermuseer med mulighed for at opleve de underjordiske fæstninger indefra.

Nordjylland - Rig på nationalparker og attraktioner

Danmarks første officielle nationalpark findes i Thy og strækker sig hele vejen fra Agger til Hanstholm. Her finder du et varieret landskab af store skove og heder, bugtende klitplantager og et væld af sjældne planter og dyr. I nationalparken finder du både cykelruter og vandreruter med snørklede stier og gode udsigtsposter. Skulle du få lyst til at slå dig ned et sted og spise en medbragt madpakke væk fra sommerhuset, findes der både shelters og fine opholdspladser undervejs på ruterne.

Når du befinder dig på kanterne ved Nationalpark Thy, skal du unde dig selv en tur til Vejlerne Vildtfuglereservat, der ligger mellem Fjerritslev og Thisted. På hovedvejsdæmningen over Bygholm Vejle finder du et smukt besøgscenter. Her kan du blive klogere på fuglelivet samt skue ud over det storslåede område gennem den store kikkert, der er opstillet til besøgende. I området, Vejlerne, findes flere fugletårne og -skjul, hvorfra du kan betragte fuglene.

Én af årsagerne til at Nordjylland er så populær som rejsedestination er, at der er et stort udvalg af attraktioner. Foruden den pragtfulde natur, der i sig selv er en seværdighed, finder du både akvarier, forlystelsesparker og museer, der baner vejen for mange timers adspredelse for hele familien både indendørs og udendørs.

Blandt de mest populære attraktioner i Nordjylland er Fårup Sommerland, der siden 1975 har ligget i den store skov mellem Blokhus og Løkken. Den populære forlystelsespark har siden den åbnede, vokset sig større og større. Fårup Sommerland har mere end halvtreds forskellige forlystelser for både de mindste og de største – og også dem, der ikke lader sig skræmme af hvad som helst! Fårup Sommerland råder over nogle af Danmarks hurtigste rutsjebaner og desuden et mangfoldigt vandland med plads til vandhunde i alle aldre.

Spar penge på indgangen til Fårup Sommerland. Når du booker en feriebolig gennem DanCenter, får du rabat til nogle populære attraktioner i Danmark inklusiv Fårup Sommerland.

Hvis I er gerne vil gå på opdagelse i dyrenes verden, så finder I på østkysten Lille Vildmose Naturområde, hvor I kan udforske det vilde dyreliv i og i Hirtshals kan I besøge Nordsøen Oceanarium. Derudover kan I også besøge Aalborg Zoo, som er åben året rundt. Her kan I bevæge jer rundt blandt hundreder af fantastiske dyrearter fra havet, luften og landjorden. Så uanset hvor I lejer et sommerhus i Nordjylland, så er I aldrig langt fra spændende attraktioner og oplevelser.

Skagen: Oplev det nordligste punk i Danmark

Hvis I vil opleve den nordligste del af Danmark, så lej en feriebolig i Skagen. Skagen har en masse oplevelser at byde. Her finder du bl.a. Skagen Fyr, der med sine 46 m er ét af Danmarks højeste. I samme område finder du Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, som nok er bedre kendt som Den Tilsandede Kirke. Flere århundreders sandflugt har begravet den i dag mytiske kirke og kun tårnet står tilbage på den store klitplantage. Skagen byder udover smuk natur op spændende oplevelser i Skagen by, hvor du finder en helt særlig stemning og lokalkultur. Hvis det er det gastronomiske, der trækker, så har Skagen by et stort udvalg af spændende spisesteder: fra klassiske kroer og smørrebrødsrestauranter til fin gourmetmad og fiskebutikker. Syd for Skagen (mellem Skagen og Frederikshavn) ligger den ørkenagtige vandreklit Råbjerg Mile, der er Europas største af sin slags og indbyder til en helt unik vandretur. Råbjerg Mile er inddelt i flere forskellige mindre områder, der hver især har deres egen fauna og funktion i det særprægede landskab. Alt dette kan du opleve, når du lejer et sommerhus i Skagen.

Lønstrup: Oplev den nordjyske natur på tæt hold

Lønstrup er en lille by i Vendsyssel, der ligger 15 kilometer fra Hirtshals. Byen var tidligere et fiskerleje, men i dag er der kun nogle få fritidsfiskere tilbage på bådpladsen. Fisk er der imidlertid stadig massevis af i vandet og derfor er det oplagt til lystfiskeri, hvor man kan stå på de stenhøfder, der er opsat til kystsikring. Lønstrup er især kendt for sin barske, men smukke natur med stejle klinter, der visse steder er mere end 70 meter høje. Byen rummer desuden flere gallerier og kunsthåndværksteder (keramikere, glaspustere, kunstmalere, billedhuggere m.fl.). DanCenter tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse i Lønstrup, så tag et kig og find det perfekte sommerhus til din næste ferie.

Blokhus: Et væld af attraktioner

Blokhus er en lille by ved den nordjyske vestkyst. De hvide sandstrande er en fantastisk seværdighed og er én af årsagerne til, at et meget stort antal turister og sommerhusgæster hvert år besøger området. Ikke langt fra Blokhus ligger det populære Fårup Sommerland – én af de største forlystelsesparker i Danmark. Et andet af byens fantastiske seværdigheder er den 642 hektar store Blokhus Klitplantage, der byder på enestående naturoplevelser for børn og voksne. Klitplantagen har både naturlegeplads, picnicområde, naturbageovn, vandrestier, mountainbikeruter og en hundeskov, hvor hunde må løbe uden snor. Og ikke mindst er der også den årlige sandskulpturfestival i Blokhus (ved den gamle skole i Hune). Der er mange grunde til at leje et sommerhus i Blokhus, så find det perfekte sommerhus, der dækker dine behov her.

Aktiv ferie? Så opdag surfing og vandsport i Løkken

Med sine godt 1.500 indbyggere er Løkken én af de større byer på den nordjyske vestkyst. Oprindeligt var Løkken en vigtig fiskerby – med bosættelser helt tilbage fra slutningen af 1600-tallet – men byen er i dag en travl turistby. Løkken har et godt udvalg af ferieboliger og er et attraktivt turistmål for både danskere og udlændinge. Løkkens gode beliggenhed ud mod den jyske vestkyst gør, at mange af de gæster, der kommer til byen, er dem, der gerne vil have en lidt mere aktiv ferie og som elsker at boltre sig i Vesterhavets vilde bølger. Her kan man desuden også prøve windsurfing, kitesurfing, kajakroning og lignende – for både børn og voksne. Hvis det er vandsport man er til, så må man ikke glemme Klitmøller, som ligger lige syd for Løkken. Ved Klitmøller kan man opleve nogle af Danmarks højeste bølger, derfor er det et paradis for øvede windsurfere. For alle andre er det en betagende oplevelse at se på, når surferne udøver deres kunst på brættet. Hvis du får lyst til at prøve kræfter af med vandsporten, så er der gode muligheder for undervisning på stedet.

Sommerhusferie i Nordjylland - Tag afsted året rundt

Sommerhusudlejning i Nordjylland er absolut ikke upopulært, så det anbefales at være ude i god tid med planlægningen af jeres ferie – uanset om I vil leje sommerhus i Skagen, Blokhus, Løkken, Lønstrup, Nykøbing Mors eller andre populære feriebyer. Uden for sommersæsonen kan en sommerhustur til de nordjyske kanter være en oplevelse ud over det sædvanlige. I vintertiden åbner mange nordjyske attraktioner op for sæsonbestemte aktiviteter såvel indendørs som udendørs. Samtidig så er der også noget helt specielt ved at finde en dejlig hytte, hvor man kan barrikadere sig med tæpper, hyggetøj og varme drikke og kigge ud på den kolde, smukke natur. Så der er intet til hinder for at tage i sommerhus til vinter, forår, sommer eller efterår.

Lidt syd på kan man også besøge Fur, som er en ø beliggende i Limfjorden, kendt for sine unikke molerklinter og fossile fund. Øen er et populært turistmål med en rig natur og kulturhistorie.

Danland Feriecentre i Nordjylland

Hvis I gerne vil bo i en ferielejlighed med hurtig adgang til en masse fællesfaciliteter, så har Danland Feriecenter hele 7 feriecentre i Nordjylland. Alle feriecentre ligger ude i den fantastiske danske natur og tæt ved havet. Besøg bl.a. Danlands feriecentre i Sæby, Blokhus og Vigsø. Se alle Danlands feriecentre i Nordjylland her.

Feriehus Jylland

Det er nemt at finde gode feriehuse i hele Jylland, da vi har mange sommerhuse til leje i Jylland, så det er oplagt, hvis man også vil holde ferie mere sydpå end den nordligste del.