Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Nordjylland - Smuk natur og hygge

 
Søg område: Nordjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1.376 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Nordjylland - Smuk natur og hygge

Hold en skøn sommerhusferie i Nordjylland

Nordjylland danner rammerne om noget af den mest unikke og storslåede natur i hele landet. Mærk vinden fra Vesterhavet eller tag en tur ud til de imponerende klitter. DanCenter tilbyder mere end 1.000 sommerhuse i Nordjylland fordelt på den nordjyske kystline.

Læs mere om Nordjylland
Rating af huse for Nordjylland: 4.1 af 5.0 fra 108259 anmeldelser

1.376 sommerhuse for Nordjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Læsø/ØsterbyHus nr: 6216Læsø/Østerby8 personer,  120 m²400 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 4245Slettestrand6 personer,  70 m²800 m til kyst.Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 37754Vorupør/Stenbjerg6 personer,  70 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 57967Hals/Bisnap6 personer,  95 m²500 m til kyst.Sommerhus i Skagen/Gl. SkagenHus nr: 68060Skagen/Gl. Skagen6 personer,  140 m²500 m til kyst.Sommerhus i LyngsåHus nr: 98797Lyngså7 personer,  62 m²800 m til kyst.Sommerhus i SæbyHus nr: 4462Sæby4 personer,  58 m²90 m til kyst.Sommerhus i LodskovvadHus nr: 4345Lodskovvad8 personer,  92 m²2,8 km til kyst.Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 61768Kjul Strand6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 42857Løkken6 personer,  85 m²400 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 65131Tversted10 personer,  152 m²400 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46287Blokhus2+2 personer,  51 m²100 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 90193Blokhus6 personer,  60 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Tranum StrandHus nr: 30275Tranum Strand8 personer,  99 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 53641Thorup Strand6 personer,  125 m²900 m til kyst.Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 99783Hals/Koldkær6 personer,  104 m²600 m til kyst.Sommerhus i LodskovvadHus nr: 43542Lodskovvad10 personer,  104 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Læsø/ØsterbyHus nr: 40804Læsø/Østerby2 personer,  57 m²100 m til kyst.Sommerhus i VorupørHus nr: 38621Vorupør6 personer,  65 m²500 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 11365Tversted9 personer,  101 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i NapstjertHus nr: 43514Napstjert8 personer,  85 m²50 m til kyst.Sommerhus i Læsø/VesterøHus nr: 79177Læsø/Vesterø6 personer,  47 m²800 m til kyst.Sommerhus i Hou/LagunenHus nr: 4534Hou/Lagunen6 personer,  112 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Tornby StrandHus nr: 65937Tornby Strand8 personer,  103 m²250 m til kyst.Sommerhus i ÅlbækHus nr: 43413Ålbæk4 personer,  63 m²100 m til kyst.Sommerhus i Blokhus/HuneHus nr: 90222Blokhus/Hune6 personer,  72 m²2,3 km til kyst.Sommerhus i NapstjertHus nr: 33559Napstjert6 personer,  95 m²150 m til kyst.Sommerhus i NapstjertHus nr: 30099Napstjert8 personer,  90 m²200 m til kyst.Sommerhus i TranumHus nr: 9086Tranum6 personer,  118 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i AsaaHus nr: 98823Asaa4 personer,  50 m²2,0 km til kyst.
Se alle 1.376 DanCenter sommerhuse for Nordjylland

Top seværdigheder i Nordjylland

Bunkermuseum Hanstholm

Bunkermuseum Hanstholm

Gå i Olsen Bandens fodspor og oplev Bunkermuseum Hanstholm, hvor scener fra filmen Olsen Banden i Jylland blandt andet blev optaget. Kom helt tæt på Anden Verdenskrig på museet og gå en af de mange ruter rundt om museet.

Læsø

Læsø

Sejl til Læsø fra Frederikshavn, og find ro og tid til fordybelse på den lille øperle midt i Kattegat. Oplev øen på cykel, og sæt kurs mod de specielle huse, der har tag af tang, besøg øens strande og spis velsmagende retter med fisk og skaldyr og gerne med et gram Læsøsalt.

Gl. Skagen

Fårup Sommerland

Ude i skoven nær Blokhus ligger Fårup Sommerland. Her findes der forlystelser for store og små og dem midt imellem. Bliv rundtosset i forlystelserne, kør med Fårup Railway gennem skoven eller slap af i parkens udendørs vandland på en varm sommerdag.

Skagen

Skagen

Besøg Danmarks nordligste punkt grenen og den populære by Skagen. Området har været populært siden Skagensmalerne i 1870 indtog byen. Shop i gågaden, gå på museum, spis lækre retter og slentre rundt blandt i klassiske gule Skagenshuse.

Lej et sommerhus i Nordjylland og oplev den unikke og storslåede natur

Det er ikke uden grund, at Nordjylland er ét af Danmarks mest eftertragtede feriemål, når det kommer til leje af sommerhuse. Med mere end 1.000 sommerhuse og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinje er DanCenters store udvalg rigt på huse i alle afskygninger. Her kan du leje små og store sommerhuse med plads til 2, 10 eller flere personer. Du kan desuden leje klassiske sommerhuse eller store luksus sommerhuse med pool og andre lækre faciliteter.

I Nordjylland finder du en helt unik og storslået natur. Fra Vesterhavet og dets brede sandstrande til de imponerende vandreklitter ved Kattegat kan du på korte afstande bevæge dig ud i forskellige omgivelser, der hver især er enestående i det danske naturlandskab.

Nordjylland - En historisk tur til Vesterhavet

Ved Vesterhavet finder du populære sommerhusområder i Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange af disse sommerhuse ligger i fredelige omgivelser i kort afstand til vandet og fås både i standard størrelse med plads til fire personer og som store sommerhuse og luksus sommerhuse med plads til op til 24 personer. Langs kysten finder du flere mindre byer med supermarkeder og butikker, så lige meget hvor du befinder dig, vil der aldrig være langt til den nærmeste indkøbsmulighed. Det er også på denne strækning, at du finder én af Nordeuropas dejligste badestrande, som hvert år trækker vandglade gæster til sommerhusene i omegnen. Strandens størrelse, bredde og børnevenlighed betyder, at den aldrig føles overrendt med mennesker. På flere dele af stranden kan du finde flere fascinerende levn fra fortiden i form af efterladte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumscenter, hvor du kan gå på opdagelse i Nordeuropas største befæstningsanlæg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen længere nordpå også kan byde på bunkermuseer med mulighed for at opleve de underjordiske fæstninger indefra.

Nordjylland - Rig på nationalparker og attraktioner

Danmarks første officielle nationalpark findes i Thy og strækker sig hele vejen fra Agger til Hanstholm. Her finder du et varieret landskab af store skove og heder, bugtende klitplantager og et væld af sjældne planter og dyr. I nationalparken finder du både cykelruter og vandreruter med snørklede stier og gode udsigtsposter. Skulle du få lyst til at slå dig ned et sted og spise en medbragt madpakke væk fra sommerhuset, findes der både shelters og fine opholdspladser undervejs på ruterne. Én af årsagerne til at Nordjylland er så populær som rejsedestination er, at der er et stort udvalg af attraktioner. Foruden den pragtfulde natur, der i sig selv er en seværdighed, finder du både akvarier, forlystelsesparker og museer, der baner vejen for mange timers adspredelse for hele familien både indendørs og udendørs.

Blandt de mest populære attraktioner i Nordjylland er Fårup Sommerland, der siden 1975 har ligget i den store skov mellem Blokhus og Løkken. Den populære forlystelsespark har siden den åbnede, vokset sig større og større. Fårup Sommerland har mere end halvtreds forskellige forlystelser for både de mindste og de største – og også dem, der ikke lader sig skræmme af hvad som helst! Fårup Sommerland råder over nogle af Danmarks hurtigste rutsjebaner og desuden et mangfoldigt vandland med plads til vandhunde i alle aldre.

Spar penge på indgangen til Fårup Sommerland. Når du booker en feriebolig gennem DanCenter, får du rabat på flere populære attraktioner i Danmark inklusiv Fårup Sommerland.

Hvis I er gerne vil gå på opdagelse i dyrenes verden, så finder I på østkysten Lille Vildmose Naturområde, hvor I kan udforske det vilde dyreliv i og i Hirtshals kan I besøge Nordsøen Oceanarium. Derudover kan I også besøge Aalborg Zoo, som er åben året rundt. Her kan I bevæge jer rundt blandt hundreder af fantastiske dyrearter fra havet, luften og landjorden. Så uanset hvor I lejer et sommerhus i Nordjylland, så er I aldrig langt fra spændende attraktioner og oplevelser.

Oplev det nordligste Nordjylland - Lej et sommerhus i Skagen

Hvis I vil opleve den nordligste del af Danmark, så lej en feriebolig i Skagen. Skagen har en masse oplevelser at byde. Her finder du bl.a. Skagen Fyr, der med sine 46 m er ét af Danmarks højeste. I samme område finder du Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, som nok er bedre kendt som Den Tilsandede Kirke. Flere århundreders sandflugt har begravet den i dag mytiske kirke og kun tårnet står tilbage på den store klitplantage. Skagen byder udover smuk natur op spændende oplevelser i Skagen by, hvor du finder en helt særlig stemning og lokalkultur. Hvis det er det gastronomiske, der trækker, så har Skagen by et stort udvalg af spændende spisesteder: fra klassiske kroer og smørrebrødsrestauranter til fin gourmetmad og fiskebutikker. Syd for Skagen (mellem Skagen og Frederikshavn) ligger den ørkenagtige vandreklit Råbjerg Mile, der er Europas største af sin slags og indbyder til en helt unik vandretur. Råbjerg Mile er inddelt i flere forskellige mindre områder, der hver især har deres egen fauna og funktion i det særprægede landskab. Alt dette kan du opleve, når du lejer et sommerhus i Skagen.

Oplev den barske natur i Lønstrup - Feriebolig i Lønstrup

Lønstrup er en lille by i Vendsyssel, der ligger 15 kilometer fra Hirtshals. Byen var tidligere et fiskerleje, men i dag er der kun nogle få fritidsfiskere tilbage på bådpladsen. Fisk er der imidlertid stadig massevis af i vandet og derfor er det oplagt til lystfiskeri, hvor man kan stå på de stenhøfder, der er opsat til kystsikring. Lønstrup er især kendt for sin barske, men smukke natur med stejle klinter, der visse steder er mere end 70 meter høje. Byen rummer desuden flere gallerier og kunsthåndværksteder (keramikere, glaspustere, kunstmalere, billedhuggere m.fl.). DanCenter tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse i Lønstrup, så tag et kig og find det perfekte sommerhus til din næste ferie.

Sommerhusudlejning i Blokhus

Blokhus er en lille by ved den nordjyske vestkyst. De hvide sandstrande er en fantastisk seværdighed og er én af årsagerne til, at et meget stort antal turister og sommerhusgæster hvert år besøger området. Ikke langt fra Blokhus ligger det populære Fårup Sommerland – én af de største forlystelsesparker i Danmark. Et andet af byens fantastiske seværdigheder er den 642 hektar store Blokhus Klitplantage, der byder på enestående naturoplevelser for børn og voksne. Klitplantagen har både naturlegeplads, picnicområde, naturbageovn, vandrestier, mountainbikeruter og en hundeskov, hvor hunde må løbe uden snor. Og ikke mindst er der også den årlige sandskulpturfestival i Blokhus (ved den gamle skole i Hune). Der er mange grunde til at leje et sommerhus i Blokhus, så find det perfekte sommerhus, der dækker dine behov her.

Aktiv ferie? Så opdag surfing og vandsport i Løkken

Med sine godt 1.500 indbyggere er Løkken én af de større byer på den nordjyske vestkyst. Oprindeligt var Løkken en vigtig fiskerby – med bosættelser helt tilbage fra slutningen af 1600-tallet – men byen er i dag en travl turistby. Løkken har et godt udvalg af ferieboliger og er et attraktivt turistmål for både danskere og udlændinge. Løkkens gode beliggenhed ud mod den jyske vestkyst gør, at mange af de gæster, der kommer til byen, er dem, der gerne vil have en lidt mere aktiv ferie og som elsker at boltre sig i Vesterhavets vilde bølger. Her kan man desuden også prøve windsurfing, kitesurfing, kajakroning og lignende – for både børn og voksne. Hvis det er vandsport man er til, så må man ikke glemme Klitmøller, som ligger lige syd for Løkken. Ved Klitmøller kan man opleve nogle af Danmarks højeste bølger, derfor er det et paradis for øvede windsurfere. For alle andre er det en betagende oplevelse at se på, når surferne udøver deres kunst på brættet. Hvis du får lyst til at prøve kræfter af med vandsporten, så er der gode muligheder for undervisning på stedet.

Ferie i Nordjylland – Tag afsted året rundt

Sommerhusudlejning i Nordjylland er absolut ikke upopulært, så det anbefales at være ude i god tid med planlægningen af jeres ferie – uanset om I vil leje sommerhus i Skagen, Blokhus, Løkken, Lønstrup eller andre populære feriebyer. Uden for sommersæsonen kan en sommerhustur til de nordjyske kanter være en oplevelse ud over det sædvanlige. I vintertiden åbner mange nordjyske attraktioner op for sæsonbestemte aktiviteter såvel indendørs som udendørs. Samtidig så er der også noget helt specielt ved at finde en dejlig hytte, hvor man kan barrikadere sig med tæpper, hyggetøj og varme drikke og kigge ud på den kolde, smukke natur. Så der er intet til hinder for at tage i sommerhus til vinter, forår, sommer eller efterår.

Danland Feriecentre i Nordjylland

Hvis I gerne vil bo i en ferielejlighed med hurtig adgang til en masse fællesfaciliteter, så har Danland Feriecenter hele 7 feriecentre i Nordjylland. Alle feriecentre ligger ude i den fantastiske danske natur og tæt ved havet. Besøg bl.a. Danlands feriecentre i Sæby, Blokhus og Vigsø. Se alle Danlands feriecentre i Nordjylland her.