Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Marielyst

 
Søg område: Marielyst
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 272 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Marielyst

Lej sommerhus i Marielyst - nemt, sikkert og til gode priser

Her på siden finder du et bredt udvalg af skønne sommerhuse i Marielyst. Du kan vælge mellem omkring 200 sommerhuse og vælge alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med swimmingpool, spabad, sauna og masser af aktiviteter.

Læs mere om Marielyst
Rating af huse for Marielyst: 4.1 af 5.0 fra 9763 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Sejl fra Rødby-Puttgarden
 • Det Sorte Geomuseum
 • Gedser Remise
 • 272 sommerhuse for Marielyst - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i MarielystHus nr: 12363Marielyst6 personer,  60 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 67294Marielyst10 personer,  110 m²950 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 33511Marielyst24 personer,  319 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 44368Marielyst16 personer,  218 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8015Marielyst12 personer,  225 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8442Marielyst6 personer,  75 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 12970Marielyst8 personer,  124 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8017Marielyst12 personer,  186 m²50 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 33497Marielyst24 personer,  319 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 33622Marielyst24 personer,  316 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9208Marielyst12 personer,  153 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 50987Marielyst14 personer,  179 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 45878Marielyst16 personer,  221 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8221Marielyst6 personer,  65 m²30 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 16903Marielyst12 personer,  173 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 18905Marielyst6 personer,  91 m²950 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 6346Marielyst8 personer,  85 m²500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 43638Marielyst6 personer,  66 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 99801Marielyst12 personer,  134 m²500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 92557Marielyst14 personer,  180 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 44801Marielyst10 personer,  120 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 46200Marielyst4 personer,  70 m²500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8766Marielyst10 personer,  114 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9407Marielyst4 personer,  57 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 6302Marielyst22 personer,  267 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 4390Marielyst5 personer,  69 m²250 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9576Marielyst6 personer,  97 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 43936Marielyst6 personer,  79 m²Sommerhus i MarielystHus nr: 43869Marielyst20 personer,  267 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 45887Marielyst8 personer,  120 m²600 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder ved Marielyst

  Marielyst By

  Marielyst By

  Feriebyen Marielyst fordobler sit indbyggertal hver sommer, når turisterne gæster byen. Marielyst er et populært sted at holde ferie i sommerhus, og byen charmer med hyggelige butikker, velsmagende spisesteder og nogle af Danmarks Bedste Badestande.

  Marielyst Strand

  Marielyst Strand

  Der venter 10 kilometer badestrand med fint sand og rent vand ved Marielyst Strand. Området er kendt for sine børnevenlige strande og er ofte blevet kåret til Danmarks Bedste Badestrand. Her er lagt op til mange timer med byggeri af sandslotte, vandpjaskeri og gåture.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

  I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have findes et alsidig antal af forskellige dyr og planter. Kom tæt på pingviner, den sibirisk tiger, slanger og andre spændende dyr. Der er knap 1.000 registrerede planter fra 150 plantearter i haven.

  Kyst på Falster

  Falster

  På Falster findes der oplevelser for store og små. Kør på opdagelse i øens smukke natur og besøg nogle af øens museer som Museum Lolland Falster eller Det Sorte Museum, eller læg vejen forbi Golf & Fun Park eller Marielyst Gokart & Paintball Center.

  Sommerhusudlejning i Marielyst

  Feriebyen Marielyst ligger i den sydlige del af Falster, på Falsters østkyst mellem Nykøbing Falster og Gedser, og tæt på Lolland. Marielyst har været en velkendt bade- og ferieby fra helt tilbage i 1900-tallet, og den dag i dag er byen stadig kendt for at være et hyggeligt sted at holde ferie. Derfor vælger mange mennesker at leje et sommerhus i Marielyst, da området byder på et stort udvalg af aktiviteter for hele familien, fra Marielyst Gokart og Paintball Center og Golf & Fun Park, til hyggelige restauranter, gårdbutikker og en skøn natur.

  Der er dog en særlig grund til, at turister gang på gang vælger at vende tilbage til netop Marielyst. Det skyldes ikke mindst den fantastiske og børnevenlige badestrand ved Marielyst, som du kan få glæde af hvis du lejer et sommerhus i Marielyst der ligger ved stranden.

  Lej et sommerhus ved Danmarks bedste strand, Marielyst Strand

  Marielyst Strand har i flere år været kåret som Danmarks Bedste Badestrand og lokker med mere end 10 kilometer hvidt, blødt sand - en perfekt “legeplads” for hele familien. Hvis du vælger at leje sommerhus i Marielyst om vinteren, kan du gå ture på stranden og måske være heldig at finde rav. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Marielyst i sommermånederne, vil stranden være et eftertragtet sted at bygge sandslotte og bade i vandet.

  Marielyst Strand har også en masse gode faciliteter, og på toppen af klitterne er der anlagt en flot gå- og cykelsti, som indbyder til gå- og løbeture. Mod syd ved Marielyst finder du Fribadestranden Bøtø, som er en nudiststrand.

  Feriebyen Marielyst byder på by- og strandliv

  Når du holder ferie i et lejet sommerhus i Marielyst, skal du også besøge Marielyst By. Byen har alle de faciliteter, som du kan forvente af en ferieby. Især om sommeren, når byen mange fordobler sit indbyggertal på grund af turisterne der kommer til byen, for at holde ferie i de mange sommerhuse til leje i Marielyst.

  I Marielyst by finder du blandt andet gode og hyggelige restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder, så du kan have gode grillaftener på terrassen i dit sommerhus i Marielyst.

  I 2014 blev Marielyst Torv renoveret, og byen fremstår i dag endnu mere indbydende for dens gæster. På torvet i Marielyst er der blandt andet blevet anlagt et “gulv” af træ, som går ned til stranden. Hvis du bor i et sommerhus i Marielyst by, behøver du derfor slet ikke at have sko på når du skal på stranden, da du sagtens kan gå med bare fødder fra byen til stranden og tilbage igen.

  Oplevelser i Marielyst - det skal du opleve

  Der er mange sommerhuse i Marielyst, da det er et eftertragtet ferieområde for mange mennesker, og det er ikke uden grund. En sommerhusferie i Marielyst byder på et væld af seværdigheder og oplevelser. Her er noget for enhver smag og for hele familien.

  Marielyst er en ferieby med mange sommerhuse, hvorfor der er mere liv om sommeren. Derfor tiltrækker byen også rigtig mange gæster i løbet af sommermånederne, men uanset hvornår du vælger at leje sommerhus i Marielyst, er der altid noget at opleve.

  Om sommeren kan du også besøge et marked for kunsthåndværk i Marielyst, ligesom der er flere aktiviteter på stranden og i byen. Byens aktiviteter venter på dig, hvis du kan løsrive dig fra dit sommerhus i Marielyst.

  De 8 bedste attraktioner i nærheden af Marielyst

 • Når du holder ferie i et sommerhus i Marielyst, er du ikke langt fra en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker, nemlig BonBon-Land. Her venter parkens forlystelser på at gøre dig rundtosset.
 • Er du mere til natur og dyreliv, så er Knuthenborg Safaripark og parkens mere end 1.000 fritgående vilde dyr kun en kort køretur fra dit sommerhus i Marielyst. Her kan du blive klogere på dyrene og deres levemåde.
  • I nærheden af Marielyst finder du Liselund gl. Slot, som er et af Danmarks rokokoslotte skøn beliggende i en flot slotspark tæt på Møns Klint.
  • På Lolland finder du desuden Dodekalitten på Lolland som er en samling af skulpturer og kunstværker ca. 300 meter fra kysten, som bestemt er værd at se.
  • Du kan også gå længere tilbage i tiden og besøge Middelaldercentret i Nykøbing Falster. Her kan du opleve ridderturneringer, bragende kanoner, gøglere og musikanter fra det 15. århundrede.
  • Du kan ikke besøge et sommerhus på Falster, uden også at lægge vejen forbi Geocenter Møns Klint, hvor du får et indblik i Møns Klint geologiske tilblivelse og gå igennem istidens gletsjere.
  • I området finder du også Geomuseum Faxe. Museet byder på historien om Danmarks største aktive kalkbrud.
  • En times kørsel nord for Marielyst finder du en af Danmarks nyeste attraktioner - Skovtårnet - Camp Adventure. Her kan du gå rundt og rundt, indtil du når toppen og kan betragte udsigten ud over hele området.

  • Husk, at når du vælger at leje sommerhus i Marielyst hos DanCenter, eksempelvis til sommerferien, får du rabat til nogle af Danmarks mest populære attraktioner – spar helt op til 25% på entrébilletten, når du lejer et sommerhus i Marielyst hos DanCenter. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på, når du holder din sommerhusferie med DanCenter.

   Oplevelser i naturen på Lolland-Falster

   Lolland-Falster har en skøn natur, som bare venter på at blive oplevet. Når du vælger at leje en dejlig ferieboligi Marielyst, kan du let bruge hele din ferie på at udforske Lolland-Falster. Udover den skønne natur, kan du også opleve områdets mange øer, lige fra Bogø og Møn til Femø og Fejø, som alle blot er en kort køretur væk, når du bor i et sommerhus i Marielyst.

   Lej sommerhus i Marielyst og smag på Lolland-Falster

   En af de store fordele ved at holde ferie i et sommerhus er, at du har alle hjemmets faciliteter med på ferie. Når du lejer sommerhus i Marielyst, har du alle Sydhavsøernes gård- og specialbutikker inden for rækkevidde. Her kan du gå shop-amok i velsmagende og lokalt dyrkede råvarer. Efterfølgende kan du lave dine favoritretter i sommerhusets køkken. På Lolland-Falster finder du specialbutikker der producerer blandt andet frugt, grøntsager, vin, spiritus og kød.

   Luksus sommerhuse i Marielyst

   Hos DanCenter sommerhusudlejningi Marielyst har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi har omkring 200 sommerhuse til leje i Marielyst og er derfor én af de største udlejere i området – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksus sommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Vores lokalkontor ligger centralt i Marielyst og står klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie, samt give dig gode råd til hvad du kan opleve i lokalområdet. Det er også her, at du får udleveret nøglen til dit sommerhus i Marielyst.

   Sommerhuse med pool i Marielyst

   DanCenter Sommerhusudlejning Marielyst kan hjælpe med at finde både store, luksuriøse sommerhuse med pool, spa og sauna, samt klassiske sommerhuse til leje i Marielyst, til en god pris. Mange af DanCenters sommerhuse i Marielyst ligger ved, eller tæt på stranden. Området er dog populært, så hvis du vil være sikker på at leje et sommerhus ved stranden i Marielyst, skal du være ude i god tid. Områdets popularitet betyder også, at du finder mange sommerhuse i Marielyst med swimmingpooleller poolhus. Ligesom at sommerhusene indeholder flere forskellige faciliteter som trådløs internet, og der er gerne plads til aktiviteter for hele familien med et luksuriøst sommerhus i Marielyst.

   Sommerhusområder på Lolland-Falster

   DanCenter har flere sommerhuse på både Falster og Lolland. I området omkring Marielyst findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie. Lej blandt andet sommerhuse på Lolland, i områderne Hummingen, og Kramnitzeeller tag en ø-ferie på Møneller Enø– og få en pause fra hverdagen med en skøn sommerhusferie. Du kan også leje sommerhus i populære Karrebæksminde.

   Hold ferie med Danland Feriecenter i Marielyst

   Hvis du ikke vil bo i et sommerhus i Marielyst, kan du besøge DanCenters søstervirksomhed Danland, der har en række feriecentre rundt omkring i Danmark. Du finder blandt andet et Danland Feriecenter i Marielyst. Feriecenter Marielyst består af en række feriehuse, som ligger tæt på byen. Ude foran Feriecenter Marielyst finder du en 20 km lang sandstrand. Feriecentret byder også på flere aktiviteter for hele familien. Her kan du og familien blandt andet lege på den udendørs legeplads, hoppepude og boldbane. Læs mere om Danland Feriecenter Marielyst.