Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sjove oplevelser i Danmark


Er du på udkig efter sjove oplevelser i Danmark? Vi tipper dig til de bedste aktiviteter og attraktioner i Danmark. Danmark er ikke det største land i verden, men det byder på et hav af unikke og sjove oplevelser på tværs af flotte og charmerende byer. Uanset om du er til historiske oplevelser i form af store slotte, museer og historiske bygninger, eller om du er til vidunderlige naturoplevelser, så er der lidt til enhver smag.

Skal ferien holdes i Danmark, eller har du brug for lidt inspiration, til nye og sjove oplevelser? Nedenfor har vi sammensat en liste over de sjoveste oplevelser i Danmark, som du kan bruge som inspiration til dit næste eventyr.


Find et sommerhus i Skagen her

Find et sommerhus i Nordjylland her

Find et sommerhus i Vestjylland her

Gå på historisk opdagelse: Historiske-slotte

Danmark er særligt kendt for unikke og symbolske slotte, med spændende historier, flotte haver, og specielle udstillinger. Hvis du elsker slotte og historie, så er der massere af muligheder. Nedenfor kan du se en liste over de mest populære og smukke slotte i Danmark.
Frederiksborg Slot: Kendt for at have Det Naturhistoriske Museum med mere end 500 års historie i bagagen. Dette er klart et af de mere eventyrlige slotte i Danmark med en fantastisk historie.


Kronborg Slot: Som en del af UNESCOs Verdensarvliste, taler dette vidunderlige slot for sig selv. Det er et af de flotteste i Nordeuropa, og er en helt unik oplevelse, for dem der elsker historie.


Amalienborg Slot: Det er kongefamiliens hjem og Dronning Magrethe II’s faste hjem i smukke København.


Rosenborg slot: Dette var tidligere residens for kongefamilien, men fungerer i dag som et museum med kunsthistorie, herunder udstilling for Danmarks største kulturskatte.

Møns Klint

Hvis du er til naturoplevelser, så er Møns Klint en unik naturoplevelser du ikke må gå glip af. Det er et fantastisk naturområde og kendt for at være Danmarks højeste klint. Den enestående klint har en højde på hele 128 meter over havet, hvilket giver dig en helt vidunderlig udsigt udover havet.
Derudover har klinten en strækning på omkring 7 km. hvilket giver gode muligheder for at udforske og gå tur i det vidunderlige naturområde. Med frisk vind og lyden af havet, får du en frisk og sjov oplevelse, du ikke vil glemme. 

Klintens høje kalkindhold, vidner også om jordens indhold af dyr, planter og fossiler, som kun kan opleves på Møns Klint, og ingen andre steder i Danmark. Hvis du er til science, så kan du også tage et smut forbi GeoCenter Møns Klint, som er et af de mest moderne centre inden for science i Nordeuropa. Centeret tager dig 70 millioner år tilbage i tiden og giver dig en helt fantastisk oplevelse, som helt bestemt er en af de bedste i Danmark.

Zoologisk have og diverse akvarier

Danmark har et stort udvalg af sjove zoologiske haver og spændende akvarier og dyreparker. Det er en sikker vinder for familier med børn, par eller venner. De mest populære zoologiske haver, akvarier og dyreparker er: Den Blå Planet, København Zoo, Ree Park Safari, Givsksud Zoo, Odense Zoo, Kattegatcentret, Randers Regnskov og listen er lang.
Disse er blot nogle af de sjove haver og akvarier, som vi anbefaler. Det er helt sikkert en sikker vinder, og I vil helt klart få en uforglemmelig oplevelse, uanset om I oplever det som familie med børn, par eller vennegruppe.

Skagen: Den skjulte perle

Skagen er en super populær ferieby i det nordlige. Byen er særligt kendt for de charmerende huse i gul og fantastiske hvide sandstrande. Området har nogle af de mest fantastiske seværdigheder og sjove oplevelser i Danmark.
Her får du et bedre overblik over hvilke oplevelser Skagen byder på. Grenen er Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Du kan her nyde en lækker gåtur langs vandet.

Er du til historie, kan du også besøge Den Tilsandede Kirke, som blev grundlagt i 1300-tallet. Grundet sandklitterne omkringliggende, er der kun kirketårnet tilbage.

Er du til vandreture og vilde naturoplevelser? Skagen har også Råbjerg Mile, som er Danmarks største klit i forhold til vandring. Med ca. 3,5 mio. m3 sand kan du roligt udforske og udfordre dine vandre-egenskaber.

Forlystelsesparker

Sjove forlystelsesparker i Danmark er en essentiel del af sjove aktiviteter i Danmark. Da de fleste er placeret godt og spredt rundt omkring i landet, kan I nemt nå til den tætteste forlystelsespark i jeres område. Forlystelsesparker er et sikkert valg for børnefamilien, parret eller vennegruppen.
De mest populære forlystelsesparker i Danmark er: Tivoli i København, Bakken, Legoland, Lalandia, Bonbon-Land, Sommerland Sjælland og Djurs Sommerland. Dette er blot nogle af de sjove oplevelser i Danmark.

Der er naturligvis meget mere i Danmark, men vores liste indeholder nogle af de mest populære og sjove oplevelser og seværdigheder i Danmark.