Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Naturen i Danmark


Elsker du unikke naturoplevelser? Du behøver nødvendigvis ikke, at rejse til udlandet for at nyde og opleve naturen. Danmark er fyldt med smuk og skøn eventyrlig natur. Vi har nedenfor udvalgt nogle af de smukkeste og unikke naturområder i Danmark, som du kan bruge som guide til din næste naturoplevelse. Vi tager dig både igennem skov, vand, gamle moser og alt hvad Danmark har at byde på - og selvfølgelig fordelt over forskellige regioner, så alle kan bruge vores guide som inspiration til skønne oplevelser i naturen.


Find et sommerhus i Skagen og omegn her

Find et sommerhus i Nordjylland her

Find et sommerhus i Vestjylland her

Råbjerg Mile

Råbjerg Mile er Nordeuropas største vandreklit. Dette naturfænomen, er fantastisk og enestående på sin egen måde. Med over en kvart million besøgende, er dette bud helt klart en top naturoplevelse i Danmark. Med en højde på 20 m og en bredde på 40 km, kan du vandre og koble fra uden at blive forstyrret. Nyd det fine sand og den 400 år gamle klit. Skagen og området omkring var plaget af sandflugt, som kom fra vest og dannede klitter. Folk søgte tilflugt fra sandet og blevet nødsaget til at forlade deres hjem, eftersom de ikke kunne overvinde sandet. Dette er den tilsandede kirke et godt eksempel på. Der er kun toppen af kirken tilbage, som kan ses over sandet. I dag er blevet lagt nåletræer for at undgå sandflugten. 

Råbjerg Mile giver dig en oplevelse for livet og et syn du ikke kan finde nogen andre steder i Danmark. Det er en attraktion vi helt bestemt anbefaler, hvis du søger en eventyrlig naturoplevelse.

Møns Klint

Dette er en ekstremt populær destination for natur-elskere. De unikke og smukke klinter i hvid, giver dig en helt særlig oplevelse og et fantastisk syn. Med 130 meter over vandet på toppen af klinten, får du ikke en bedre udsigt - det må bare opleves. UNESCO har anerkendt stedet som et biosfæreområde, som understreger områdets unikke natur. Dette er igen det perfekte eksempel, på at man ikke behøver at søge ud over Danmarks grænser for en verdensklasse oplevelse i naturen.

Langs vandet kan man gå en dejlig tur og nyde de vidunderlige hvide klinter på Møn. Det er den perfekte oplevelse for en tur alene i naturen, med hunden eller som par.

Jammerbugten

Hvis du elsker vandring, så er Jammerbugten en vidunderlig oplevelse i naturen. Der er masser af unikke vandreruter og stier, som giver en dejlig og frisk oplevelse i Nordjylland. Langs den populære vestkyst, kan du bade i det populære Blokhus, velegnet til vinteren og sommeren.

Herudover er der fantastisk natur som Svinkløv og Fosdalen, som du ikke må gå glip af. Er du til afslapning på stranden, kan du finde Slettestrand og Thorupstrand, hvor du kan nyde solen om sommeren eller tage en kold dukkert om vinteren.

Dyrehaven

Dyrehaven er en forholdsvis kort køretur fra København, beliggende i Nordsjælland. Hvis du trænger til forandring og et friskt boost med natur og dyr, så er Dyrehaven, det perfekte valg i Danmark. Haven er fyldt med grønne områder, søer og åbne sletter. Herudover, er der mere end 2000 hjorte, som du helt sikkert vil møde derinde.

Hvis du er til picnic med familien, kan du naturligvis også nyde godt af dette. Ellers er der også mulighed for cykling eller en frisk løbetur gennem haven og på bakkerne.

Historien bag Dyrehaven taler for sig selv, og det er også derfor, at haven er optaget på UNESCOs verdensarvliste. Det primære formål med haven, var faktisk at jage med hund og det er også det der kendetegner området. En skjult perle i Dyrehaven, er Eremitageslottet, som var kongens jagtslot, beliggende i midten af haven, med en fantastisk udsigt.

Så hvis du søger fred og ro, så er Dyrehaven ikke længere end en tog-tur på ca. 25 minutter fra København, tæt på Klampenborg station.

Grenen, Skagen

Dette er en helt særlig eventyrlig naturoplevelse i Danmark. Skagen er den yderste spids af Jylland. Med smukke bølger fra to have, kan du nyde et flot syn udover Skagens Rev. Der er flot sand og søer som kan bruges til familier og vandre-enthustiaster. Stranden har dog kraftige strømme, og det er derfor ikke tilladt at bade.

Landskabet er et naturreservat, som er fredet omkring Grenen, og er kendt for et vildt dyreliv. Du kan blandt andet opleve sæler ved kysten eller forskellige fuglearter.