Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Bondegårdsbesøg i Danmark


Tothaven

Besøgsgården Tothaven ligger i Hundested lige uden for det gamle fiskerleje Kikhavn i Nordsjælland i naturskønne omgivelser ved skov og hav. Her kan man møde en lang række dyr; geder, ponyer, æsler, uldgrise, høns, kaniner, katte, hyrdehunde med mere. Det er oplagt at tage derhen i ferien - gerne i sommerperioden, hvor der er masser af dyreunger at kæle med. Stedet har desuden et hyggeligt lille mejeri, der laver gedeoste, gedemælks yoghurt og is fra deres 15 malkegeder. Produkterne kan selvfølgelig købes i deres lille gårdbutik, hvor der også sælges æg, gedemælks-sæber og bivokscreme.


Find en feriebolig i eller omkring Hundested

Bedstemor Anns Bondegård

Bedstemor Anns Bondegård i Gilleleje er en rigtig hyggelig besøgsgård, hvor de besøgende får en meget nærværende og varm behandling - og derfor tager de kun imod et hold/familie ad gangen. Man kan booke et besøg i tidsrummene kl. 9-11, 11-13 eller 13-15. Man kan også vente til gården holder en drop-in dag, hvor alle er velkomne. På gården finder I alt fra køer og grise til kaniner, høns og kyllinger - det er endda muligt at ride på pony.


I Gilleleje og omegn er der mange gode ferieboliger - find dem her.

Fru Møllers Mølleri

I de idylliske omgivelser uden for Odder finder I Fru Møllers Mølleri. Gæsterne bliver inviteret helt tæt på gårdens mange dyr. Her møder I nok først gårdens to rolige hunde, der glædeligt spadserer med jer rundt til staldene eller markerne med grise, høns og får. I kan også med fordel slappe af på gårdspladsen og måske endda sætte tænderne i en is fra gårdmejeriet eller andet godt fra gårdbutikkens store udvalg, inden turen atter går hjemad.

Gartnergården

I Skødstrup lidt uden for Aarhus er der også rig mulighed for at komme tæt på en masse dejlige dyr. Her kan I møde gårdens store skotske højlandskvæg, kæle for de mindre kaniner og deres unger i deres udendørs bur eller se om hønsene har lagt nogle farverige æg. Herudover kan ungerne prøve en tur på gårdens to gamle traktorer eller lege på pyramiden af halmballer, der er opstillet for enden af parkeringspladsen. Hvis maven pludselig rumler under jeres besøg, kan I tage et smut forbi gårdbutikkens café, bageri eller mosteri, hvor I kan få alle mulige gode sager.


Find en god bolig i Østjylland

Dyregården

Langt ude på landet finder I denne idylliske gård, her kan både store og små blive klogere på alt fra køer til høns. Her kan børnene i sommerhalvåret hjælpe gårdens personale med de daglige gøremål, hvor de udendørs dyr skal fodres og æggene hos hønsene skal samles ind. Når rundturen er slut og alle i familien har fået svar på deres spørgsmål, kan I trygt og frit bevæge jer omkring på gården, hvor der er fri leg - men naturligvis på dyrenes præmisser.


Her er gode boliger i hele Nordjylland

Ledgaard

I Ulfborg er der også rig mulighed for at holde, kæle og klappe en masse skønne pelse, haler og tryner. Eksempelvis kan man fodre grisene i stalden, trække en tur med hestene eller køre en tur rundt på gården i traktor. Uanset om familien er til kaniner, traktor eller får, så finder I det på denne bondegård!


Find boliger tæt på kysten i Vestjylland