Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vester Husby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vester Husby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vester Husby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Vester Husby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vester Husby: 4.1 af 5.0 fra 450 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vester Husby

  Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 70968Vester Husby5 personer,  62 m²Kæledyr er tilladt.1,9 km til kyst.Hyggeligt sommerhus idyllisk beliggende i det skønne skovområde i Vester Husby på en 5000 m2 stor grund omgivet af store træer. Sommerhuset er godt indrettet med køkken og stue i et med bl.a. brændeovn. Fra stuen er der udgang til vestvendt ...Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 80862Vester Husby16 personer,  210 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Energivenligt sommerhus til 16 personer med swimmingpool, spabad, sauna og diverse aktiviteter beliggende på 3.500 m2 stor naturgrund ca. 1.500 meter fra Vesterhavet og med kort afstand til Husby Klitplantage. Husets poolafdeling er med 24 m2 ...Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 37733Vester Husby14 personer,  215 m²Kæledyr er tilladt.2,5 km til kyst.Energivenligt poolhus med stråtag og stor, lukket solgård. Huset er beliggende midt i den betagende vestkystnatur. Stor poolafdeling med spabad, sauna, swimmingpool med rutsjebane og babypool (0-3 år). Pool temperaturen er omkring 28g. Huset ...Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 65667Vester Husby5 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.1,3 km til kyst.Rummeligt sommerhus beliggende på fantastisk og ugeneret naturgrund. Børnene kan have mange gode timer med at lege på den 5.000 m² store grund, der omkranser huset. Stuen er indrettet med brændeovn og fladskærms-tv. Centralt placerede spise-/opholdsrum. ...Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 50392Vester Husby6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus med stråtag fra 2018 beliggende i det naturskønne Vester Husby, ca. 900 meter fra den brede hvide sandstrand og Vesterhavet. Sommerhuset er indrettet med køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er brændeovn og tv samt udgang ...Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 06531Vester Husby12 personer,  212 m²Kæledyr er tilladt.1,8 km til kyst.Velholdt og godt indrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende på en 5000 m² stor grund i det naturskønne område Vester Husby. I poolafdelingen er der lagt op til afslapning og velvære med spabad og sauna. Poolen er 20 m² ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus