Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Søndervig – ved sandstrand og feriestemning

 
Søg område: Søndervig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 73 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus i Søndervig – ved sandstrand og feriestemning

Sommerhusferien i Søndervig byder på mange oplevelser

Søndervig ligger lige ved Vesterhavet, nord på landtangen på Holmsland Klit – mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Området er et stort sommerhusområde, hvor der er flere aktiviteter om sommeren. En af de største attraktioner er Søndervig Sandskulptur festival. Her bliver 12.000 tons vestjysk sand lavet til en helt anden verden, kun ved hjælp af sand og vand.

Her på siden finder du et udvalg af skønne sommerhuse i Søndervig.

Start din søgning efter et sommerhus til leje i Søndervig her:

Læs mere om Søndervig
Rating af huse for Søndervig: 3.9 af 5.0 fra 31343 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • WOW PARK
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • 73 sommerhuse for Søndervig - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SøndervigHus nr: 15233Søndervig4 personer,  91 m²150 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16724Søndervig2+4 personer,  65 m²Feriebolig i SøndervigHus nr: 19469Søndervig4+4 personer,  62 m²Sommerhus i SøndervigHus nr: 15230Søndervig4 personer,  91 m²150 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 15821Søndervig5 personer,  91 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 27199Søndervig9 personer,  109 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 43766Søndervig14 personer,  250 m²770 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16789Søndervig2+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 8531Søndervig8 personer,  107 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 10931Søndervig4+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 44297Søndervig8 personer,  65 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16791Søndervig2+4 personer,  45 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16755Søndervig2+2 personer,  31 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 15120Søndervig2+4 personer,  45 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 44364Søndervig6 personer,  80 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 43676Søndervig8 personer,  143 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 6339Søndervig6 personer,  104 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 94215Søndervig6 personer,  96 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 9259Søndervig6 personer,  86 m²500 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 4082Søndervig6 personer,  113 m²200 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 49618Søndervig6 personer,  78 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16756Søndervig2+2 personer,  31 m²Sommerhus i SøndervigHus nr: 43659Søndervig8 personer,  107 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 19587Søndervig4+4 personer,  62 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16783Søndervig2+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 30281Søndervig8 personer,  123 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 16727Søndervig2+4 personer,  65 m²Sommerhus i SøndervigHus nr: 98824Søndervig6 personer,  129 m²100 m til kyst.Feriebolig i SøndervigHus nr: 10942Søndervig4+2 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i SøndervigHus nr: 44753Søndervig4 personer,  44 m²100 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Ferie i et Søndervig sommerhus

  Søndervig er en af den jyske vestkysts ferieperler, når du holder ferie i sommerhus eksempelvis i sommerferien. Området er smukt placeret ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet med stranden og klitterne lige uden for døren. Byen er placeret helt ud til havet, tæt på Ringkøbing Fjord og helt perfekt til en gåtur i de smukke klitter med udsigt ud over Vesterhavet og stranden, så langt øjet rækker.

  Helt tilbage til 1800-tallet begyndte Søndervig at blive en af de mest populære feriebyer ved Vesterhavet. Det er solen, den brede sandstrand og det brusende hav, der hvert år tiltrækker massevis af turister. Udover den skønne strand og den smukke natur byder byen også på shopping, restauranter, caféer og aktiviteter for både børn og voksne.

  Aktiviteter ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

  Byerne Hvide Sande og Ringkøbing ligger blot få minutters kørsel fra dit sommerhus eller feriebolig i Søndervig og byder også på oplevelser for hele familien. Har du lyst til at give dig i kast med wind- eller kitesurfing, er Ringkøbing Fjord det perfekte sted til en sjov dag til vands.

  Søndervig Strand er yderst populære blandt ferieområdets gæster. Her finder du den traditionelle brede sandstrand, som Vesterhavets strande er kendt for. På Søndervig Strand kan du også opleve et historisk levn fra Anden Verdenskrig. På stranden ligger der nemlig bunker.

  Området omkring Søndervig kan med fordel opleves på to hjul. I Søndervig Centrum kan du leje cykler, hvis du ikke tager din cykel med på ferie i sommerhus. Tag på cykeltur til Baggers Dæmning eller cykel til Hvide Sande på landtangen Holmsland Klit.

  Oplevelser i og omkring Søndervig – hvad skal du se

  Holder du ferie i sommerhus i Søndervig, er der gode muligheder for at opleve de mange attraktioner, som du finder i området. Søndervig Centrum har meget at byde på, og har du lyst til at gøre sommerhusoplevelsen ekstra sjov, er her forslag til oplevelser i byen.

  Om sommeren kan du besøge Søndervig Sandskulpturfestival – en magisk verden af sand. Her samles nogle af de bedste sandskulptører og omdanner 12.000 tons vestjysk sand til smukke værker. Tag en dag i Søndervig Badeland, som er en del af Danland Feriecenter Søndervig. Her finder du et subtropisk badeland, hvor hele familien kan pjaske rundt og nyde dagen.

  Om sommeren kan du også kigge forbi Søndervig Bagagerumsmarked, der finder sted på udvalgte dage. Gå på opdagelse blandt de mange stande, og gør et godt kup.

  Her er et lille udpluk af attraktioner i området omkring Søndervig:

 • Adventure Park – En sand oplevelseshave for hele familien. På det 13.500 m2 store område er der aktiviteter som adventure golf, fodboldgolf, minigolf, fodbold pool, legehave og bowls. Hold en pause fra konkurrencen og nyd en is fra havens café.

 • Lyngvig Fyr – Her kan du nyde en fantastisk udsigt over havet og området fra toppen af Fyrtårnet. Du skal dog lige bevæge dig op ad den snoede trappe først.

 • LEGOLAND® – En af Danmarks sjoveste forlystelsesparker med et hav af forlystelser for hele familien. Når du befinder dig i Billund, kan du slå vejen forbi det nyere oplevelsescenter LEGO House, der er tegnet af den berømte tegnestue BIG.

 • Kystcentret Thyborøn - Danmarks første kystterrarium. Et oplevelsescenter for hele familien – byg diger, lav bølger, leg med kviksand og se på hugorme, firben, frøer og tudser.

 • JyllandsAkvariet – Aktiviteter hele året rundt for hele familien. Tag med på en sælsafari, natursafari eller ravsafari og deltag i fodringen af hajer og rokker.

 • Hjerl Hede Frilandsmuseum – Her kan du opleve, hvordan livet og udviklingen i en jysk by fandt sted fra 1500- til 1900-tallet. Om sommeren går frivillige rundt og arbejder, som de ville have gjort på daværende tidspunkt.
 • Smag på ferieområdet Søndervig

  Du finder et stort udvalg af forskellige lokale råvarer i området omkring Søndervig. Du kan blandt andet besøge gårdbutikker og delikatesseforretninger som fiskeforretninger og købe lækkerier til frokostbordet, eller besøge slagteren og købe kød til grillen.

  I Søndervig Centrum finder du også flere spisesteder, hvor du kan få frokosten, eftermiddagskaffen eller middagen serveret. Ligesom du kan købe isvafler, når du skal køles ned i sommervarmen.

  Sommerhusudlejning i Søndervig med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning Søndervig finder du mere end 40 sommerhuse til leje i Søndervig. Ved DanCenter Sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber,som det skal. Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der passer til dine behov. DanCenter Sommerhusudlejning råder over sommerhuse i hele landet, og i Søndervig finder du noget for enhver smag – uanset om du er til et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et luksussommerhus i Søndervig.

  Tag hunden med i sommerhus i Søndervig

  Når du lejer sommerhus med DanCenter, kan du tage din firbenede ven med på ferie i sommerhus i Søndervig. I flere af vores sommerhuse må du tage op til 2 hunde med på ferie. Her kan du læse mere om at tage hunden med på ferie.

  Sommerhusområder tæt ved Søndervig

  Den jyske vestkyst og Vesterhavet er populære ferieområder, når der skal lejes sommerhus til ferien. Du finder derfor mange andre populære sommerhusområder tæt ved Søndervig. Mellem Søndervig og Hvide Sande kan du leje sommerhus i Klegod, mens du finder området Houvig lige nord for Søndervig.

  På landtangen Holmsland Klit finder du flere mindre sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus. Syd for Hvide Sande finder du også sommerhusområder som Bjerregård og Bork Havn. Du kan også søge efter sommerhus til leje ved Vesterhavet.

  Du kan også køre en del længere nordpå langs Vesterhavet og besøge "Cold Hawaii" aka Klitmøller eller køre den modsatte vej sydpå og besøge skønne Blåvand og Henne Strand.

  Hold ferie med Danlands Feriecenter i Søndervig

  Hold ferie i en anden type feriebolig i Søndervig end et sommerhus. Danlands Feriecentre byder på en række faciliteter, som du ofte ikke får, når du lejer sommerhus i Danmark – oplagt til en miniferie i Søndervig. Ved Søndervig finder du Feriecenter Søndervig.

  I Feriecenter Søndervig er adgang til det subtropiske badeland med en 50 meter lange rutschebane og sjove vandkanoner, en del af ferien. Her finder du også spabad, sauna og tyrkisk bad. Indendørs er der også aktiviteter som bordtennis, billard, bordfodbold og legerum. Ligeledes er der udendørs en legeplads, cykelbane for børn og trampolin. Har du lyst til at være aktiv på ferien, er der rig mulighed for at tage et spil hockey, basketball, petanque, kroket eller skak.