Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Klegod - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Klegod - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Klegod
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 44 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Klegod - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Klegod: 3.8 af 5.0 fra 549 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Klegod

  Hus nr: 94039Klegod8 personer,  108 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus med sauna beliggende i det populære og skønne Klegod område. Sommerhuset er indrettet med fire soveværelser fordelt på henholdsvis to med dobbeltseng og to med køjeseng. Stuen, spisestuen og køkkenet er ud i et. Fra spisestuen er der ...Hus nr: 39933Klegod10 personer,  216 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Klassisk sommerhus i sten og med stråtag, udstyret med swimmingpool, spabad og sauna. Fra stuen er der gennem det store glasparti et godt overblik over den separate afdeling med swimmingpool, vandrutsjebane og 3-personers spabad, der uanset ...Hus nr: 37023Klegod8 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med velfungerende indretning til flere familier eller familier med børn. Huset er indrettet med badeværelse med spabad og sauna samt gæstetoilet, 3 soveværelser, rummelig stue og køkken/spisestue, Der er PlayStation 1 og gynge. Gratis, ...Hus nr: 50098Klegod6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Stråtækt sommerhus med sauna beliggende på en 2500 m² stor grund ca. 800 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand. Huset er indvendigt holdt i lyse farver og er godt indrettet med køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er ...Hus nr: 12698Klegod10 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Lavenergi sommerhus beliggende på Holmsland Klit mellem Søndervig og Hvide Sande i ét af Danmarks mest eftertragtede ferieområder med få minutters gang til Ringkøbing Fjord på den ene side og det til enhver tid betagende Vesterhavet på den anden. ...Hus nr: 68933Klegod4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Lyst og autentisk sommerhus i rolige og børnevenlige omgivelser. Huset er hensigtsmæssigt indrettet. Åbent køkken i forbindelse med spisestuekrog og stue, så I kan se den fantastiske natur fra alle vinkler. Stuen er bl.a. udstyret med brændeovn ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus