Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Klegod i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Klegod i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Klegod

  Hus nr: 37023Klegod8 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med velfungerende indretning til flere familier eller familier med børn. Huset er indrettet med badeværelse med spabad og sauna samt gæstetoilet, 3 soveværelser, rummelig stue og køkken/spisestue, Der er PlayStation 1 og gynge. Gratis, ...Hus nr: 26217Klegod6 personer,  81 m²Kæledyr er ikke tilladt.850 m til kyst.Mellem hav og fjord, lidt syd for Søndervig, er dette hus opført på en 2168 m² let kuperet grund med træer og med udsigt over fjorden. Huset er udstyret med alt i moderne hjælpemidler for en vellykket og afslappende ferie, hvor ikke mindst husets ...Hus nr: 83821Klegod6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Flot og velholdt sommerhus beliggende på stor grund med gode legeredskaber til børnene. Huset er indvendigt holdt i lyse farver og er godt indrettet med køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er tv og brændeovn. Der er installeret energibesparende ...Hus nr: 69116Klegod8 personer,  81 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus ca. 400 m til Vesterhavet og mindre end 70 meter til det åbne klitlandskab, hvor flere stier fører til stranden. Huset er velindrettet med gode køkkenfaciliteter og der er åben forbindelse til spise- og opholdsstuen. Der er tre soveværelser. ...Hus nr: 39355Klegod8 personer,  155 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna er delvist renoveret i 2018 og er beliggende i attraktivt ferieområde ved Vesterhavet. Åbent køkken/stue hvorfra der er adgang til poolrummet. Uanset årstiden vil poolrummet med sauna og 1-2-personers ...Hus nr: 31828Klegod12 personer,  141 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Velfungerende stråtækt swimmingpoolhus på en 2300 m² stor naturgrund. Fra stuen er der adgang til poolafdelingen med swimmingpool med svømmetræner, 2-personers spabad, sauna og det ene af de to badeværelser. Husets interiør er farvemæssigt godt ...

  Se alle huse i området.