Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Klegod - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Klegod - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Klegod
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 43 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Klegod - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Klegod: 3.8 af 5.0 fra 486 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Klegod

  Hus nr: 67262Klegod6 personer,  82 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Skønt beliggende sommerhus med sauna, omgivet af afskærmede samt delvist overdækkede terrasser. Huset er beliggende på en 2000 m2 stor naturgrund med kun ca. 700 m til det dejlige Vesterhavet, hvor der er mulighed for gode vandreture og en dejlig ...Hus nr: 25742Klegod6 personer,  131 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende på en naturgrund med træer ved Klegod. Der er virkelig kræset om dette sommerhus, og det kan med sin ideelle indretning danne rammen om mange hyggelige stunder. Der er en udestue, hvor I i ro og ...Hus nr: 50098Klegod6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Stråtækt sommerhus med sauna beliggende på en 2500 m² stor grund ca. 800 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand. Huset er indvendigt holdt i lyse farver og er godt indrettet med køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er ...Hus nr: 91722Klegod6 personer,  72 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Velholdt sommerhus i træ, bygget i 1970 og renoveret i 2008. Fjordkig fra klitterne. Badeværelse med bruseniche samt direkte adgang til husets sauna. Indvendig er der dels trægulve, dels gulvtæpper dog vinylgulv på badeværelset og i køkkenet. ...Hus nr: 14604Klegod8 personer,  105 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus renoveret i 2003 med stråtag og køkken med klinkegulve og gulvvarme i alle opholdsrum. Til børnene er der PlayStation og gyngestativ. Der er tv i både køkken og soveværelset. Beliggende på naturgrund med gode læforhold og gåafstand ...Hus nr: 37023Klegod8 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med velfungerende indretning til flere familier eller familier med børn. Huset er indrettet med badeværelse med spabad og sauna samt gæstetoilet, 3 soveværelser, rummelig stue og køkken/spisestue, Der er PlayStation 1 og gynge. Gratis, ...

  Se alle huse i området.