Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Klegod/Holmsland Klitby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Klegod/Holmsland Klitby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Klegod/Holmsland Klitby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Klegod/Holmsland Klitby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Klegod/Holmsland Klitby: 3.8 af 5.0 fra 117 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Klegod/Holmsland Klitby

  Hus nr: 84019Klegod/Holmsland Klitby4 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Sommerhus beliggende på åben klitgrund. Der findes i området mange restauranter og butikker, ligesom området indbyder til alle former for vandsport. Bowling og vandland i Søndervig. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 33396Klegod/Holmsland Klitby6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Holmsland Klitby: Sommerhus beliggende på klitgrund tæt ved fredede arealer og strand. Kør en tur til Hvide Sande og tag en tur ned på havnen, der byder på mange fornøjelser. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 33397Klegod/Holmsland Klitby6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Holmsland Klitby: Sommerhus beliggende på klitgrund tæt ved fredede arealer og strand. Kør en tur til Hvide Sande og tag en tur ned på havnen, der byder på mange fornøjelser. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 84023Klegod/Holmsland Klitby6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Sommerhus beliggende på åben klitgrund. Der findes mange restauranter, indkøbscenter og butikker i området. De helt ideelle rammer for en uforglemmelig ferie ved havet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 84026Klegod/Holmsland Klitby6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Sommerhus beliggende på klitgrund tæt ved fredede arealer og strand ved Holmsland Klitby. Kør en tur til Hvide Sande og tag en tur ned på havnen, der byder på mange fornøjelser. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 84021Klegod/Holmsland Klitby4 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Dette hus er en del af Holmsland Klitby, med tilknyttet inspektørhus. Huset er et godt udgangspunkt for udflugter i området. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus