Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Haurvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Haurvig: 3.8 af 5.0 fra 77 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Haurvig

  Hus nr: 27118Haurvig10 personer,  152 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med spændende arkitektonisk indretning, gode vinkler med lysindfald og behagelig atmosfære i hele huset. Stor terrasse med udendørs køkken og bruser, aktivitetsrum med billard og bordtennis. 7-personers stort standvandsspabad og husets ...Hus nr: 23552Haurvig12 personer,  171 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.I første klitrække ca. 100 meter fra den gode sandstrand og det friske Vesterhavet finder I dette stråtækte sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Der er en ekstra bruseniche i poolrummet. Funktionelt hus med god plads til udfoldelse, ...Hus nr: 39418Haurvig10 personer,  98 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velholdt sommerhus med spabad og sauna beliggende på naturgrund i skønt sommerhusområde syd for Hvide Sande kun ca. 400 m fra Ringkøbing Fjord. Huset er godt indrettet med smagfulde og komfortable møbler og kurvemøbler ved de store vinduer, ...Hus nr: 44457Haurvig6 personer,  74 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord i et dejligt sommerhusområde ved Haurvig. Sommerhuset har en unik udsigt ud over klitterne og naturen fra stuen og terrassen, der vender mod syd vest. Sommerhuset er indrettet ...Hus nr: 43772Haurvig5 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende under 200 meter fra Vesterhavet, med panoramaudsigt til fredet område og klitlandskabet. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er pejs, tv og udgang til sydvendt terrasse. ...Hus nr: 57018Haurvig8 personer,  125 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velholdt og meget velindrettet sommerhus med spabad og sauna godt gemt på en let kuperet klitgrund i Haurvig, der giver læ på terrasserne men alligevel en herlig udsigt over klitterne. Huset er indrettet med åbent og veludstyret køkken, stor ...

  Se alle huse i området.