Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Haurvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Haurvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Haurvig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 19 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Haurvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Haurvig: 3.9 af 5.0 fra 95 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Haurvig

  Hus nr: 27118Haurvig10 personer,  152 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med spændende arkitektonisk indretning, gode vinkler med lysindfald og behagelig atmosfære i hele huset. Stor terrasse med udendørs køkken og bruser, aktivitetsrum med billard og bordtennis. 7-personers stort standvandsspabad og husets ...Hus nr: 04429Haurvig9 personer,  126 m²Kæledyr er tilladt.1,1 km til kyst.Midt i den vestjyske natur ved Haurvig, ca. 240 m fra Ringkøbing Fjord, finder I dette sommerhus med spabad og sauna. Sommerhuset er indrettet med et veludstyret køkken i åben forbindelse med den hyggelig opholds- og spisestue, hvorfra der er ...Hus nr: 57018Haurvig8 personer,  125 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velholdt og meget velindrettet sommerhus med spabad og sauna godt gemt på en let kuperet klitgrund i Haurvig, der giver læ på terrasserne men alligevel en herlig udsigt over klitterne. Huset er indrettet med åbent og veludstyret køkken, stor ...Hus nr: 23552Haurvig12 personer,  171 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.I første klitrække ca. 100 meter fra den gode sandstrand og det friske Vesterhavet finder I dette stråtækte sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Der er en ekstra bruseniche i poolrummet. Funktionelt hus med god plads til udfoldelse, ...Hus nr: 43772Haurvig5 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende under 200 meter fra Vesterhavet, med panoramaudsigt til fredet område og klitlandskabet. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er pejs, tv og udgang til sydvendt terrasse. ...Hus nr: 39418Haurvig10 personer,  98 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Flot og velholdt sommerhus med god plads til 10 personer beliggende på naturgrund syd for Hvide Sande. Sommerhuset er godt udnyttet med 4 værelser, hvert med dobbeltseng og en hems med 2 sovepladser. Der er 2 badeværelser i huset, begge med ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus