Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Bjerregård

Sommerhus: Bjerregård, Holmsland Klit, Vestjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar4.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,6
Ferieboligens indretning og udstyr4,8
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn4,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Bent - Kalundborg  (Venneferie uden børn, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ikke det store pralende sommerhus, men der er det, der skal være og der var rent.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nymindegab Museum er en perle af malerier, svarende til skagensmalerne”

Ferieboligfaciliteter

4
2
62m²
nej
nej
Inkl.
400 m
 
Sauna til 3 personer.
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1984, renoveret i 2016
 
3,7 km til restaurant
 
2,1 km til indkøb
 
400 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Husnr. 50265
  Huskategori: ★★★
  Kyst/Sø 400 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  1827282930123
  1945678910
  2011121314151617
  2118192021222324
  2225262728293031
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  KKøkken
  OTOverdækket terrasse
  OOpholdsstue
  Pr.Privat
  RRedskabsrum
  SSauna
  SPSpisestue
  TETerrasse
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Brændeovn, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, kabel-tv, høj stol
  2 Soverum: 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
  Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, klitgrund 1265 m², hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Velholdt sommerhus med sauna beliggende ca. 400 meter fra Vesterhavet. Det veludstyrede sommerhus har bl.a. energivenlig varmepumpe, brændeovn og gratis, trådløst internet. Stuen, med bl.a. spiseplads, ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. Foruden badeværelset med sauna er der to soveværelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge. Fra stuen er der udgang til sommerhusets delvist overdækkede sydvendte terrasse. På klitgrunden er der mulighed for at parkere 2 biler. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Bjerregård

  Sommerhus i Bjerregård - ved naturskønne områder

  Hold ferie i sommerhus i ferieområdet Bjerregård, på landtangen Holmsland Klit direkte ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhusområdet Bjerregård ligger ved den sydlige del af Ringkøbing Fjord og ved fuglereservatet Tipperne i smuk natur.

  Her kan du leje et hyggeligt sommerhus ved Vesterhavets brede sandstrande, høje klitter og naturskønne natur, som er perfekt til lange gåture. Med havet som nærmeste nabo er området et oplagt sted at leje sommerhus hele året rundt.

  Hold ferie i sommerhusområdet Bjerregård - ved den jyske vestkyst

  Bjerregård er et fredeligt og roligt sommerhusområde, hvor der især er meget aktivitet om sommeren, når turisterne vælter til. Ankommer du uden for højsæsonen er området roligt, og du kan komme helt ned i gear.

  I Bjerregård finder du en købmand, hvor du kan handle de mest basale madvarer til et par dage i sommerhus. Ellers kan du køre til Hvide Sande og handle ind til frokostbordet og aftenens middag.

  Sommerhusområdet ligger på Holmsland Klit og strækker sig fra Vesterhavet til Ringkøbing Fjord. Du har med andre ord let adgang til områdets strande.

  Ferieområde med skønne strande

  Det naturskønne område ved Bjerregård på den jyske vestkyst er et ideelt område, hvor du kommer tæt på nogle af Jyllands bedste strande. Hvis du er vild med lange gåture på stranden eller at dyppe tæerne i vand, er du kommet til det rigtige sted.

  Fra dit sommerhus i Bjerregård kan du gå til Bjerregård Strand ved Ringkøbing Fjord eller til den brede sandstrand ved Vesterhavet. Du kommer også let rundt til områdets andre feriebyer og badestrande. Lige fra Søndervig og Hvide Sande i nord til Bork Havn, Henne Strand og Blåvand mod syd.

  Naturoplevelser omkring Bjerregård

  Når du lejer sommerhus i Bjerregård, er der rig mulighed for at opleve den smukke natur i området. Bjerregård har en skøn placering ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, der gør området til en fin feriedestination året rundt. Tager du cyklen med i sommerhus, kan du se området på to hjul.

 • Fuglereservatet Tipperne og Værneengene ligger på Tipperhalvøen i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Området er en “rasteplads” for trækfugle.

 • Bork Vikingehavn ligger ved Bork Havn og kan især opleves i juli og august, hvor frivillige går rundt og udføre arbejdsopgaver. Der arbejdes i langhuset og Vikingehallen. Kom tæt på Vikingetiden - en stor oplevelse for hele familien.

 • Blåbjerg Klitplantage ligger syd for Bjerregård. Medbringer du din cykel, finder du i Blåbjerg Klitplantage en MTB-bane. Her er både en Grøn-, Sort- og Hvid-rute. Plantagen er også et smukt sted for lange gåture.

 • Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt. Her har du klare trapperne op i Blåvand Fyr. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over området.

 • Nationalpark Vadehavet ligger syd for Bjerregård. Området er beskyttet og optaget på UNESCO’s liste over Verdensarv. Til forår og efterår kan du i Nationalpark Vadehavet opleve naturfænomenet Sort Sol, hvor millioner af stære danser hen over himlen.
 • Ferieoplevelser i køreafstand fra Bjerregård

  Fra dit sommerhus i Bjerregård, kommer du nemt rundt til attraktioner og seværdigheder i nærheden. Det tager omkring 20 minutter at køre til feriebyen Hvide Sande. Hvide Sande har aktiviteter for hele familien eller alle vennerne. Uanset om I er til ferieoplevelser til lands eller vands.

  Med Vesterhavet og Ringkøbing Fjord som nærmeste naboer er det naturligt at området omkring Hvide Sande er garant for flere forskellige vandsportsaktiviteter. I Hvide Sande finder du det store wakeboard- og vandskianlæg KABELPARK®, som er et stort forlystelsescenter. Stedet er dog lukket om vinteren.

  I Hvide Sande kan du også komme tæt på fiskerlivet på den jyske vestkyst. På havnen i Hvide Sande kan du besøge fiskeauktionen, ligesom du finder flere forretninger, der sælger frisk fisk og skaldyr samt røgvarer fra eget røgeri.

  Udover Hvide Sande er der også andre ferieoplevelser i køreafstand fra Bjerregård. Du kommer let til Blåvand og Esbjerg By, hvor du kan slentre rundt i gågaden og tage billede foran skulpturen De Fire Hvide Mænd.

  Kører du nord for Bjerregård, kommer du til Ringkøbing og Søndervig. Her finder du gode strande og hyggelige bymiljøer, hvor du sagtens kan tilbringe et par timer væk fra dit sommerhus i Bjerregård.

  Rabat på topattraktioner ved leje af sommerhus hos DanCenter

  Når du lejer sommerhus i Bjerregård, ligger den jyske vestkyst for dine fødder. Du kommer nemt til flere af de største attraktioner i Jylland fra Bjerregård. Løsriv familien fra sommerhuset, og sæt kurs mod attraktionerne.

  Du kan blandt andet besøge altid populære LEGOLAND ved Billund, hvor du kan gå rundt minibyen bygget af LEGO-klodser og blive rundtosset i de mange forlystelser. Det er en stor oplevelse for børn og barnlige sjæle. Du kan også besøge oplevelseshuset LEGO House. Hos Hjerl Hede Frilandsmuseum, nord for Holstebro, kan du blive klogere på, hvordan en jysk landsby udviklede sig fra 1500- til 1900-tallet. Om sommeren går frivillige rundt iklædt datidens tøj og udføre arbejde, som på den tid. Det er en sjov oplevelse for hele familien.

  Når du lejer et sommerhus med DanCenter, kan du få rabat på entrebilletten til flere topattraktioner i Danmark. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat ved.

  Sommerhusudlejning i Bjerregård

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning Bjerregård finder du et udvalg af forskellige sommerhuse. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige sommerhus til dig og hele familien eller alle vennerne, uanset om du ønsker at holde ferie i Danmark, Norge, Sverige eller Tyskland.

  Uanset hvor i Bjerregård du vælger at leje sommerhus, er du tæt på strandene ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Når du lejer sommerhus i Bjerregård, kan du vælge mellem forskellige typer af ferieboliger. Du finder både klassiske sommerhuse og store luksussommerhuse med pool. Ligesom du også finder sommerhuse med udsigt til vand.

  Andre sommerhusområder ved Bjerregård

  Det er populært blandt udenlandske turister at holde ferie i sommerhus i Danmark. Især den jyske vestkyst er kendt for sine brede sandstrande og mange sommerhusområder.

  I nærheden kan Bjerregård finder du flere populære sommerhusområder, hvor du også kan holde din sommerhusferie. Du kan blandt andet dreje bilen mere mod nord og køre til populære Søndervig eller Hvide Sande. Længere mod syd finder du sommerhusområder som Bork Havn, Henne Strand og Blåvand.

  Du kan også vælge at lade din sommerhusferie gå til en af de dejlige danske øer i Vadehavet. Nærmere bestemt Fanø, Rømø eller Mandø.

  Hold ferie med Danland Feriecenter

  Vil du gerne prøve en anden type feriebolig end sommerhus, kan du hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter leje ferielejligheder. I nærheden af sommerhusområdet Bjerregård ligger 3 af Danlands 29 feriecentre indenfor kort afstand.

  Du kan leje ferielejlighed ved Danland Feriecenter Søndervig, Danland Feriecenter Klitten, som ligger lige syd for Søndervig, eller Danland Feriecenter Bork Havn. Feriecentrene er forskellige og har derfor også forskellige fællesaktiviteter, ligesom ferielejlighederne er indrettet forskelligt.

  Feriecentrene i Søndervig og Bork Havn har begge badeland, hvor du kan pjaske rundt i poolen til stor fornøjelse for hele familien eller lege på legepladserne. Begge feriecentre har også en spaafdeling, hvor du kan komme helt ned i gear.

  Om Holmsland Klit

  Holmsland Klit er den lange og smalle klittange som afskærmer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Holmsland Klit er omkring 40 km lang og 1-2 km bred. Høje klitter, lyngsletter og frodige enge præger dette enestående område mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

  Midt i området ligger Hvide Sande hvor man finder den eneste sluse i Ringkøbing Fjord. Hvide Sande er en rigtig ferieby med endeløse hvide sandstrande og dejlig feriestemning, specielt i sommerhalvåret. I Hvide Sande er der rigtig gode muligheder for fiskeri, vindsurfing, vandre- og cykelture.

  Syd for Holmsland Klit finder du Blåbjerg Klitplantage, som er opkaldt efter Danmarks højeste klit, Blåbjerg Klit, som er 64 meter høj. Plantagen er en blanding af skovområde og hede, og her finder du et rigt dyreliv, heriblandt en af Danmarks største bestande af kronvildt.

  Hvis du ønsker at spille golf, er der rigtige gode golfbaner i området. Blandt andet ved Holmsland Klit Golfklub lige nord for Holmsland Klit, ved Henne Golfklub syd for Holmsland Klit eller ved Dejbjerg Golfklub øst for Ringkøbing Fjord.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Sommerhuse ved Vesterhavet

  Du er her: Bjerregård, Holmsland Klit, Sommerhus 50265, 4 personer, Sauna