Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Bjerregård – ferie på den jyske vestkyst

 
Søg område: Bjerregård
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 36 ferieboliger.

Sommerhus i Bjerregård – ferie på den jyske vestkyst

En hyggelig sommerhusferie i Bjerregård

Sommerhusområdet Bjerregård ligger lige syd for Hvide Sande, mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her er du tæt på vandet og strandene, og du har rig mulighed for at opleve, hvad den vestjyske natur har at byde på.

Du finder et mindre udvalg af både klassiske sommerhuse og luksussommerhuse med pool i Bjerregård.

Start din søgning efter sommerhus i Bjerregård her:

Læs mere om Bjerregård
Rating af huse for Bjerregård: 4.3 af 5.0 fra 596 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Jyllands Park Zoo
  • WOW PARK
  • Hjerl Hede Frilandsmuseum
  • Kystcenteret Thyborøn
  • Jyllandsakvariet Thyborøn
  • Ringkøbing Museum
  • Lemvig Museum
  • Blåvand Badeland
  • Blåvand Zoo
  • Gjellergård
  • 36 sommerhuse for Bjerregård - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7373Bjerregård6 personer,  78 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7432Bjerregård4 personer,  64 m²800 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7410Bjerregård5 personer,  78 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 44508Bjerregård4 personer,  63 m²455 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7400Bjerregård8 personer,  120 m²700 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7485Bjerregård6 personer,  84 m²700 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7494Bjerregård6 personer,  66 m²900 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7392Bjerregård6+2 personer,  120 m²700 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7974Bjerregård4 personer,  80 m²800 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7517Bjerregård5 personer,  92 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7385Bjerregård7 personer,  93 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7525Bjerregård6 personer,  89 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 50265Bjerregård4 personer,  70 m²400 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 45669Bjerregård6 personer,  110 m²300 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7444Bjerregård4 personer,  70 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7515Bjerregård6 personer,  88 m²300 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7271Bjerregård6 personer,  86 m²800 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 9161Bjerregård10 personer,  180 m²400 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 4648Bjerregård8 personer,  110 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7372Bjerregård6 personer,  87 m²700 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7325Bjerregård4 personer,  63 m²500 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7329Bjerregård6 personer,  105 m²150 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7445Bjerregård6+2 personer,  113 m²200 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 43961Bjerregård10 personer,  180 m²400 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7527Bjerregård6 personer,  86 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 4990Bjerregård6 personer,  73 m²600 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7455Bjerregård8 personer,  104 m²400 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7542Bjerregård6 personer,  86 m²800 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7506Bjerregård4+1 person,  89 m²300 m til kyst.Sommerhus i BjerregårdHus nr: 7535Bjerregård4+2 personer,  112 m²600 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus i Bjerregård - ved naturskønne områder

    Hold ferie i sommerhus i ferieområdet Bjerregård, på landtangen Holmsland Klit direkte ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhusområdet Bjerregård ligger ved den sydlige del af Ringkøbing Fjord og ved fuglereservatet Tipperne i smuk natur.

    Her kan du leje et hyggeligt sommerhus ved Vesterhavets brede sandstrande, høje klitter og naturskønne natur, som er perfekt til lange gåture. Med havet som nærmeste nabo er området et oplagt sted at leje sommerhus hele året rundt.

    Hold ferie i sommerhusområdet Bjerregård - ved den jyske vestkyst

    Bjerregård er et fredeligt og roligt sommerhusområde, hvor der især er meget aktivitet om sommeren, når turisterne vælter til. Ankommer du uden for højsæsonen er området roligt, og du kan komme helt ned i gear.

    I Bjerregård finder du en købmand, hvor du kan handle de mest basale madvarer til et par dage i sommerhus. Ellers kan du køre til Hvide Sande og handle ind til frokostbordet og aftenens middag.

    Sommerhusområdet ligger på Holmsland Klit og strækker sig fra Vesterhavet til Ringkøbing Fjord. Du har med andre ord let adgang til områdets strande.

    Ferieområde med skønne strande

    Det naturskønne område ved Bjerregård på den jyske vestkyst er et ideelt område, hvor du kommer tæt på nogle af Jyllands bedste strande. Hvis du er vild med lange gåture på stranden eller at dyppe tæerne i vand, er du kommet til det rigtige sted.

    Fra dit sommerhus i Bjerregård kan du gå til Bjerregård Strand ved Ringkøbing Fjord eller til den brede sandstrand ved Vesterhavet. Du kommer også let rundt til områdets andre feriebyer og badestrande. Lige fra Søndervig og Hvide Sande i nord til Bork Havn, Henne Strand og Blåvand mod syd.

    Naturoplevelser omkring Bjerregård

    Når du lejer sommerhus i Bjerregård, er der rig mulighed for at opleve den smukke natur i området. Bjerregård har en skøn placering ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, der gør området til en fin feriedestination året rundt. Tager du cyklen med i sommerhus, kan du se området på to hjul.

  • Fuglereservatet Tipperne og Værneengene ligger på Tipperhalvøen i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Området er en “rasteplads” for trækfugle.

  • Bork Vikingehavn ligger ved Bork Havn og kan især opleves i juli og august, hvor frivillige går rundt og udføre arbejdsopgaver. Der arbejdes i langhuset og Vikingehallen. Kom tæt på Vikingetiden - en stor oplevelse for hele familien.

  • Blåbjerg Klitplantage ligger syd for Bjerregård. Medbringer du din cykel, finder du i Blåbjerg Klitplantage en MTB-bane. Her er både en Grøn-, Sort- og Hvid-rute. Plantagen er også et smukt sted for lange gåture.

  • Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt. Her har du klare trapperne op i Blåvand Fyr. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over området.

  • Nationalpark Vadehavet ligger syd for Bjerregård. Området er beskyttet og optaget på UNESCO’s liste over Verdensarv. Til forår og efterår kan du i Nationalpark Vadehavet opleve naturfænomenet Sort Sol, hvor millioner af stære danser hen over himlen.
  • Ferieoplevelser i køreafstand fra Bjerregård

    Fra dit sommerhus i Bjerregård, kommer du nemt rundt til attraktioner og seværdigheder i nærheden. Det tager omkring 20 minutter at køre til feriebyen Hvide Sande. Hvide Sande har aktiviteter for hele familien eller alle vennerne. Uanset om I er til ferieoplevelser til lands eller vands.

    Med Vesterhavet og Ringkøbing Fjord som nærmeste naboer er det naturligt at området omkring Hvide Sande er garant for flere forskellige vandsportsaktiviteter. I Hvide Sande finder du det store wakeboard- og vandskianlæg KABELPARK®, som er et stort forlystelsescenter. Stedet er dog lukket om vinteren.

    I Hvide Sande kan du også komme tæt på fiskerlivet på den jyske vestkyst. På havnen i Hvide Sande kan du besøge fiskeauktionen, ligesom du finder flere forretninger, der sælger frisk fisk og skaldyr samt røgvarer fra eget røgeri.

    Udover Hvide Sande er der også andre ferieoplevelser i køreafstand fra Bjerregård. Du kommer let til Blåvand og Esbjerg By, hvor du kan slentre rundt i gågaden og tage billede foran skulpturen De Fire Hvide Mænd.

    Kører du nord for Bjerregård, kommer du til Ringkøbing og Søndervig. Her finder du gode strande og hyggelige bymiljøer, hvor du sagtens kan tilbringe et par timer væk fra dit sommerhus i Bjerregård.

    Rabat på attraktioner ved leje af sommerhus hos DanCenter

    Når du lejer sommerhus i Bjerregård, ligger den jyske vestkyst for dine fødder. Du kommer nemt til flere af de største attraktioner i Jylland fra Bjerregård. Løsriv familien fra sommerhuset, og sæt kurs mod attraktionerne.

    Når du lejer et sommerhus med DanCenter, kan du få rabat på entrebilletten til nogle af topattraktionerne i Danmark. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat ved.

    Sommerhusudlejning i Bjerregård

    Hos DanCenter Sommerhusudlejning Bjerregård finder du et udvalg af forskellige sommerhuse. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige sommerhus til dig og hele familien eller alle vennerne, uanset om du ønsker at holde ferie i Danmark, Norge, Sverige eller Tyskland.

    Uanset hvor i Bjerregård du vælger at leje sommerhus, er du tæt på strandene ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Når du lejer sommerhus i Bjerregård, kan du vælge mellem forskellige typer af ferieboliger. Du finder både klassiske sommerhuse og store luksussommerhuse med pool. Ligesom du også finder sommerhuse med udsigt til vand.

    Andre sommerhusområder ved Bjerregård

    Det er populært blandt udenlandske turister at holde ferie i sommerhus i Danmark. Især den jyske vestkyst er kendt for sine brede sandstrande og mange sommerhusområder.

    I nærheden kan Bjerregård finder du flere populære sommerhusområder, hvor du også kan holde din sommerhusferie. Du kan blandt andet dreje bilen mere mod nord og køre til populære Søndervig eller Hvide Sande. Længere mod syd finder du sommerhusområder som Bork Havn, Henne Strand og Blåvand.

    Du kan også vælge at lade din sommerhusferie gå til en af de dejlige danske øer i Vadehavet. Nærmere bestemt Fanø, Rømø eller Mandø.

    Hold ferie med Danland Feriecenter

    Vil du gerne prøve en anden type feriebolig end sommerhus, kan du hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter leje ferielejligheder. I nærheden af sommerhusområdet Bjerregård ligger 3 af Danlands 29 feriecentre indenfor kort afstand.

    Du kan leje ferielejlighed ved Danland Feriecenter Søndervig, Danland Feriecenter Klitten, som ligger lige syd for Søndervig, eller Danland Feriecenter Bork Havn. Feriecentrene er forskellige og har derfor også forskellige fællesaktiviteter, ligesom ferielejlighederne er indrettet forskelligt.

    Feriecentrene i Søndervig og Bork Havn har begge badeland, hvor du kan pjaske rundt i poolen til stor fornøjelse for hele familien eller lege på legepladserne. Begge feriecentre har også en spaafdeling, hvor du kan komme helt ned i gear.

    Spørgsmål og svar omkring Bjerregård

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Bjerregård?

    DanCenter har mere end 40 sommerhuse i Bjerregård.

    Hvilke steder bør jeg besøge i Bjerregård?

    I Bjerregård bør du besøge Nymindegab Museum, Bork Vikingehavn, Bork Havn og Henne strand.

    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Bjerregård?

    Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:
    Svømme i Nordsøen.
    Solbade på de fine strande.
    Kigge sig omkring på Nymindegab Museum
    Besøge Mærskhuset.
    Kigge på Lønne kirke og Nørre Bork Kirke.
    Tage på lange gåture eller løbe langs stranden.
    Campere ved Tipperne.