Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Højer - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Højer
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 14 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Højer - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Højer: 3.4 af 5.0 fra 278 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • 14 sommerhuse for Højer - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i HøjerHus nr: 6854Højer12 personer,  380 m²7 km til kyst.Stort og charmerende byhus med to spabade beliggende i den lille landsby Rudbøl nær den dansk/tyske grænse. Der er et rummeligt køkken/alrum med gasblus og amerikanerkøleskab med god plads til at hele ...Sommerhus i HøjerHus nr: 8717Højer8 personer,  214 m²2,8 km til kyst.Dette enestående, charmerende og stråtækte sommerhus er nænsomt totalrenoveret og ligger på en stor grund i udkanten af Højer, midt i Nationalpark Vadehavet. Sommerhuset oser af hygge med synlige bjælker ...Sommerhus i HøjerHus nr: 93868Højer6 personer,  78 m²100 m til kyst.Direkte ved Emmerlev Klev og med en flot udsigt over Vadehavet og marsken ligger denne moderne ferielejlighed i 2 plan. Til lejligheden hører vestvendt, overdækket terrasse og altan. Indvendig er der klinkegulv ...Sommerhus i HøjerHus nr: 56860Højer6 personer,  74 m²100 m til kyst.Direkte ved Emmerlev Klev og med en flot udsigt over Vadehavet og marsken ligger denne moderne ferielejlighed i 2 plan. Der er vestvendt, overdækket terrasse og altan. Klinkegulv i badeværelserne, ellers ...Sommerhus i HøjerHus nr: 6698Højer4 personer,  79 m²5,0 km til kyst.Idyllisk sommerhus med havestue beliggende i naturskønne omgivelser få kilometer fra Vadehavet. Dette charmerende, lille og stråtækte sommerhus med lav loftshøjde under bjælkerne er smukt restaureret og ...Sommerhus i HøjerHus nr: 6855Højer10 personer,  128 m²7 km til kyst.Charmerende byhus til 10 personer beliggende på hjørnegrund i Rudbøl nær den dansk/tyske grænse. Der er køkken/alrum med adgang til en stor træterrasse, hvorfra der er en dejlig udsigt over Rudbøl sø. ...Sommerhus i HøjerHus nr: 99224Højer6 personer,  120 m²100 m til kyst.For enden af en blind vej og ud mod et fredeligt ved Rudbøl område ligger dette charmerende, stråtækte sommerhus. Huset byder på tre gode soverum med dobbeltsenge, et stort og lyst badeværelse med bruseniche ...Sommerhus i HøjerHus nr: 7479Højer5 personer,  70 m²1,3 km til kyst.Med en skøn beliggenhed midt i Højer ved Vadehavet finder I dette hyggelige byhus. Sommerhuset har ikke en tilhørende have, men der er et cafebordsæt på siden af huset, hvor I kan følge livets gang i Højer ...Sommerhus i HøjerHus nr: 7348Højer12 personer,  127 m²7 km til kyst.I et naturskønt område lige ved Rudbøl grænse finder I dette sommerhus, som er et ideelt udgangspunkt for jer, som ønsker at udforske Tøndermarsken. Lige udenfor døren finder I flere stisløjfer til mange ...Sommerhus i HøjerHus nr: 17926Højer5 personer,  50 m²12 km til kyst.Lejlighed totalrenoveret i 2002. Trådløst internet. Stor anlagt have med græsplæne til fornøjelser i absolut rolige og landlige omgivelser. Lejligheden ligger ca. 40 km fra Rømø, som er et fascinerende ...

  Se alle huse i området.