Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Højer - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Højer - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Højer
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Højer - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Højer: 3.7 af 5.0 fra 174 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Højer

  Hus nr: 99223Højer4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.På hjørnet ved Rudbølvej som markerer den dansk-tyske grænse finder I dette charmerende sommerhus. Huset er indrettet med plads til fire personer fordelt på to soverum med dobbeltsenge. Der er stort køkken/alrum med stue ud i et. Haven omkring ...Hus nr: 63179Højer12 personer,  300 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Dette rummelige og ældre sommerhus ligger på en meget stor grund i det flotte marsklandskab og med udsigt over havet. Grunden er hele 14.921 m². Fra huset er der adgang til Vadehavet. Huset er fra 1888 og gennemgik en delvis renovering i 2006. ...Hus nr: 04555Højer55 personer,  750 m²Kæledyr er ikke tilladt.10,0 km til kyst.Denne fritidsbolig på hele 750 m2 er hovedhuset på en tidligere højskole ved Højer. I dag er boligen perfekt til store familiesammenkomster, lejrskoler eller firmaudflugter. De 25 sengepladser fordeler sig over 5 store soverum med enkeltsenge. ...Hus nr: 17926Højer5 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.12,0 km til kyst.Lejlighed totalrenoveret i 2002. Trådløst internet. Stor anlagt have med græsplæne til fornøjelser i absolut rolige og landlige omgivelser. Lejligheden ligger ca. 40 km fra Rømø, som er et fascinerende naturområde beliggende ca. 10 km ude i ...Hus nr: 93868Højer6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Direkte ved Emmerlev Klev og med en flot udsigt over Vadehavet og marsken ligger denne moderne ferielejlighed i 2 plan. Til lejligheden hører vestvendt, overdækket terrasse og altan. Indvendig er der klinkegulv i badeværelset, ellers trægulve ...Hus nr: 99224Højer6 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.For enden af en blind vej og ud mod et fredeligt ved Rudbøl område ligger dette charmerende, stråtækte sommerhus. Huset byder på tre gode soverum med dobbeltsenge, et stort og lyst badeværelse med bruseniche samt køkken og spisestue, hvorfra ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus