Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Blåvand/Ho - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Blåvand/Ho - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Blåvand/Ho
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 68 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Blåvand/Ho - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Blåvand/Ho
Rating af huse for Blåvand/Ho: 4.1 af 5.0 fra 15214 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Blåvand/Ho

  Hus nr: 39449Blåvand/Ho12 personer,  186 m²Kæledyr er tilladt.2,5 km til kyst.Dette sommerhus med swimmingpool er beliggende i Blåvand/Ho. Huset indeholder blandt andet to store badeværelser og tre soveværelser med dobbeltsenge, et med enkeltsenge og et med køjeseng samt to opredninger på hemsen. Fra opholdsstuen, som ...Hus nr: 82184Blåvand/Ho6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.1,1 km til kyst.Rustikt sommerhus beliggende på naturgrund. Der er installeret et energivenligt klimaanlæg, som sikrer en behagelig temperatur på alle årstider. Gode terrasser omkring huset.Hus nr: 99940Blåvand/Ho2 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Bjælkesommerhus beliggende på 5000 m² stor, lukket og parklignende grund med træer og en sø med bro over i meget rolige omgivelser. Sommerhuset har en masseovn placeret midt i huset for central varme. Sommerhuset ligger kun ca. 150 m fra Ho ...Hus nr: 82283Blåvand/Ho8 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhuset ligger i et naturskønt og fredeligt område på en stor grund omgivet af græsplæne, hvor der er rig mulighed for udendørsaktiviteter. Der er fodboldmål, basketmål, gynger og sandkasse. På det ene badeværelse er der et spabad, hvor ...Hus nr: 41420Blåvand/Ho11 personer,  173 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende på en stor naturgrund. Fra aktivitetsrummet med spabad er der adgang til husets sauna og et af de 2 badeværelser, som begge er med bruseniche og gulvvarme. Senge og gulvtæpper fra 2008, hvor huset også er blevet malet inden- ...Hus nr: 18373Blåvand/Ho10 personer,  182 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.I det naturskønne Ho med udsigt over Ho bugt - ikke langt fra fritidsaktiviteter som golf, bowling og ridning - ligger dette velindrettede sommerhus. Fra huset er der ikke langt til Nordsøen. Huset er udstyret med energivenlig varmepumpe, der ...

  Se alle huse i området.

  Sommerhuse ved Blåvand


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus