Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Himmerland hos DanCenter

 
Søg område: Himmerland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 180 ferieboliger.

Lej et sommerhus i Himmerland hos DanCenter

Sommerhus Himmerland - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Himmerland
Rating af huse for Himmerland: 4.0 af 5.0 fra 2710 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Djurs Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Randers Regnskov
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Utzon Center
  • Ørnereservatet
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
  • Nordsømuseet
  • Mariager Saltcenter
  • 180 sommerhuse for Himmerland - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Øster HurupHus nr: 10254Øster Hurup6 personer,  73 m²100 m til kyst.Sommerhus i HelberskovHus nr: 9616Helberskov10 personer,  150 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 4112Als Odde4 personer,  95 m²100 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 43932Als Odde8 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 18794Øster Hurup6 personer,  66 m²100 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 8682Øster Hurup6 personer,  66 m²50 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 44799Øster Hurup8 personer,  125 m²700 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 48257Øster Hurup6 personer,  88 m²400 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 43884Als Odde7 personer,  100 m²200 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 4949Øster Hurup4 personer,  36 m²100 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 9371Øster Hurup6 personer,  66 m²100 m til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 38039Egense8 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 57632Als Odde6 personer,  85 m²600 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 66008Øster Hurup8 personer,  120 m²300 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 76861Øster Hurup8 personer,  150 m²400 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 57634Als Odde6 personer,  90 m²900 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 48587Als Odde6 personer,  60 m²500 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 56681Øster Hurup8 personer,  130 m²20 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 53923Als Odde8 personer,  112 m²500 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 39742Øster Hurup12 personer,  156 m²800 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 7625Øster Hurup4 personer,  75 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 38896Øster Hurup8 personer,  119 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 62329Øster Hurup10 personer,  130 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 44973Øster Hurup10 personer,  200 m²100 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 8736Øster Hurup8 personer,  116 m²400 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 13457Øster Hurup6 personer,  85 m²150 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 16583Als Odde8 personer,  83 m²200 m til kyst.Sommerhus i EgenseHus nr: 68040Egense10 personer,  137 m²200 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 4268Als Odde10 personer,  187 m²700 m til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 37739Øster Hurup6 personer,  66 m²75 m til kyst.
    Se alle 180 DanCenter sommerhuse for Himmerland

    Hold din næste ferie i et sommerhus i Himmerland

    Drømmer du om en rolig sommerferie i stille og hyggelige omgivelser? Måske vil du gerne væk fra storbyens travle støj, og bo i en mindre by med et tæt lokalsamfund. Uanset hvad dit formål er, så kan et ophold på et af DanCenters sommerhuse i Himmerland i Østjylland være noget for dig. Himmerland kan karakteriseres som en halvø, der er afskåret af Limfjorden mod nord og vest, og af Mariager Fjord mod syd. I den nordlige del af Himmerland finder du Danmarks fjerdestørste by Aalborg, som byder på en masse attraktioner og kulturelle tilbud.

    Et sommerhus i Himmerlands kystbyer kan give dig smag af den lokale havnekultur, men længere inde på landet finder du Rold skov, som er Danmarks største skov. Ved at leje et sommerhus i Himmerland, har du derfor rig mulighed for både at hygge dig ved kysten, og til at vandre på nogle af de mange vandreruter i Himmerland der går gennem skovene.

    Hvor er det bedst at leje et sommerhus i Himmerland

    De fleste af DanCenters sommerhuse i Himmerland har havudsigt, og ligger enten ud til Kattegat mod øst, eller Limfjorden mod vest. Hvis du og din familie gerne vil nyde den nordjyske havnekultur, kan i roligt leje et af disse hyggelige sommerhuse i Himmerland med havudsigt. Mange af byerne der ligger ud til kysten i Himmerland, er små byer med et tæt lokalsamfund. Når du bor til leje i et sommerhus i Himmerland, vil du derfor føle dig som en af de lokale, og du vil kunne nyde den lokale bykultur, som vil være en spændende forandring hvis du kommer fra storbyen.

    Hvis du vælger at leje et sommerhus i Himmerland med havudsigt mod Kattegat eller Limfjorden, er det en stor fordel af have en bil. Årsagen til det, er at der er lange afstande mellem de fleste byer i denne del af Nordjylland, og den lokale offentlige transportinfrastruktur er ikke god. Hvis du eksempelvis vil besøge det lokale supermarked fra dit lejede sommerhus i Himmerland, vil det ofte være for langt væk og for besværligt hvis du skulle gå eller tage bussen. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Hobro, eller et sommerhus i Støvring, vil det være lettere for dig at komme rundt, da disse byer begge har togstationer og rimelige offentlige transportmuligheder.

    Hvis du ikke har en bil, og gerne vil bo i et sommerhus i Himmerland med havudsigt, bør du overveje at leje et sommerhus i Hobro, hvor du kan have udsigt til Mariager Fjord. Fra Hobro kan du hurtigt hoppe på toget og komme til enten Aalborg eller Randers, hvis du savner storbyen.

    Hvad skal du se, når du lejer sommerhus i Himmerland

    Himmerland er en del af Nordjylland, hvor du kan opleve både storbykulturen og den lokale landsbykultur i de mindre byer i området. Når du bor i et sommerhus i Himmerland med havudsigt til enten Limfjorden eller Kattegat, vil du kunne bo i en af de små byer i Himmerland, og være en del af lokalsamfundet. Hvis du derimod vælger at leje et sommerhus i Hobro eller Støvring, vil du ikke opleve den lokale bykultur ligeså meget, men du vil stadig have en smag af storbyen.

    Udover sin flotte havudsigt, er Himmerland kendt for sine skove. Himmerland er hjemsted for Rold Skov, som er Danmarks største skov. Skoven har et meget afvekslende landskab med kuperet terræn i form af åbne hedebakker, talrige kilder og smukke skovsøer. Derfor er skoven også utrolig spændende og klart et besøg værd. I Rold skov finder du også Rebild Bakker, som muligvis er skovens mest kendte og besøgte område. Hvis du lejer et sommerhus i Himmerland der ligger ved kysten, vil det være nødvendigt for dig at have en bil, hvis du vil opleve Rold skov eller Rebild Bakker. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Støvring, vil du kunne vandre ud til de kendte Rebild Bakker.

    Landskabet i Himmerland er flere steder præget af istiden. Det er både Rebild Bakker og Muldbjerge et godt eksempel på. Nyd den smukke udsigt fra Muldbjerge, hvor de imponerende moræneknolde rejser sig markant op i luften fra det ellers flade land. Det højeste punkt på Mulbjerge er Gulhøj, som er 43 meter over havets overflade. Her kan du mod øst skue langt ud over Kattegat, og mod vest ud over det fredede naturområde Lille Vildmose. I Lille Vildmose kan du opleve et rigt dyreliv blandt andet i form af kongeørne, vildsvin, traner og oddere.

    I Himmerland finder du både golfklubber og museer, men der er langt mellem de forskellige attraktioner, grundet Himmerlands lave befolkningstæthed. Når du lejer et sommerhus i Himmerland, er det derfor en stor fordel at have din bil med i sommerhuset, hvis du gerne vil have mulighed for at køre rundt og se de forskellige attraktioner. Hvis du ikke har en bil, bør du overveje at leje dit sommerhus i Hobro eller Støvring, da du herfra kan komme til Aalborg med toget, hvor du finder kulturelle oplevelser til enhver smag.

    Udover Danmarks fjerde største by Aalborg, finder du en en masse andre hyggelige byer i Himmerland. Blandt andet Hobro, Mariager og Hadsund, som ligger langs med Mariager Fjord. Her kan du finde smukke udsigtspunkter ud over fjorden.

    Djursland

    Djursland er en halvø beliggende i det østlige Jylland i Danmark. Området er kendt for sin varierede natur, som spænder fra flade landbrugsarealer til bølgende bakker og skovområder. Djurslands kystlinje er præget af både sandstrande og klippekyster, og det omfatter både Kattegat-kysten mod nord og Aarhus Bugt mod syd. Regionen er rig på historie med mange velbevarede slotte, herregårde og middelalderkirker. Djursland er også hjemsted for flere populære attraktioner, herunder Nationalpark Mols Bjerge, Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark. Mange turister besøger også Ebeltoft, en charmerende gammel by

    Book et sommerhus i Himmerland hos DanCenter

    DanCenter har en række forskellige sommerhuse til leje i Himmerland. Uanset om du gerne vil bo i et sommerhus i Himmerland med havudsigt, eller i et sommerhus hvor du er tæt på skoven, så kan DanCenter hjælpe dig godt på vej med dit sommerhus i Himmerland. Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi både klassiske sommerhuse og luksuriøse sommerhuse i Himmerland.