Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Ebeltoft

Sommerhus: Ebeltoft, Djursland (Mols), Østjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 3 svar2.7 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt2,7
Ferieboligens indretning og udstyr2,5
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn2,7
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Lisette - Augustenborg  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Rengøring af anneks manglede. / / Private ting ligges i et aflåst skab, så det er plads til vores. Især på toilettet.”

Ferieboligfaciliteter

6
4
58m²
ja
nej
Inkl.
500 m
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Bygget 1971, renoveret i 2020
 
500 m til restaurant
 
500 m til indkøb
 
500 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Husnr. 07842
  Huskategori: ★★★
  Kyst/Sø 500 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  KKøkken
  OOpholdsstue
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Radio, gratis trådløst internet, tv
  3 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 seng, 1 seng
  1 Anneks: 2 senge
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, fryser 60 - 99 l, mikroovn, kaffemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Og: Overd. terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund med træer 1950 m², komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Sommerhus beliggende i Ebeltoft. Her kan I hygge og lege i haven helt uforstyrret. Hvis vejret driller, er der en god, overdækket terrasse, hvor alle kan søge ind og alligevel have et ekstra sted at spise eller spille spil. Der er flere terrasser, så I kan flytte rundt og nyde solen hele dagen. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Ebeltoft

  Sommerhus i Ebeltoft – Djurslands største turistby

  Byen Ebeltoft ligger på det sydlige Djursland, og her er byen en attraktion i sig selv. Når du lejer et sommerhus eller en ferielejlighed i Ebeltoft, kommer du til at bo i en af Danmarks mest populære feriebyer. Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og fik sine købstadsrettigheder tilbage i 1301.

  Dette genspejler sig i den hyggelige by. De smalle, brostensbelagte gader og gamle, små bindingsværkshuse skaber de perfekte rammer for en hyggelig gåtur gennem den gamle købstad. Om sommeren er der ofte musik og underholdning i de hyggelige gader.

  I området ved Ebeltoft finder du også flere børnevenlige strande, der er perfekte, når der skal bygges sandslotte og bades på en varm sommerdag. Når vinden rusker i træerne, er strandene ved Ebeltoft et skønt sted at gå ture, inden varmen fra pejsen i et dejligt sommerhus i Ebeltoft venter.

  Oplevelser omkring Ebeltoft – hvad sker der

  Byen Ebeltoft er et lille stykke Danmarkshistorie og har en smuk placering ved vandet. Besøg Glasmuseet Ebeltoft – Danmarks eneste museum for glaskunst, Ree Park Safari eller Fregatten Jylland – verdens længste træskib, som deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet.

  Det store antal turister, der hvert år besøger Ebeltoft, nyder godt af de spændende seværdigheder, den hyggelige by, den skønne natur og de gode og børnevenlige badestrande i området.

  Den stemningsfyldte by, Ebeltoft, har mange små butikker med alt fra mode til kunsthåndværk, som glas- og keramikbutikker, og dertil kommer de andre specialbutikker. Derudover har byen også flere restauranter og caféer, hvorfra du hurtigt kan få flere timer til at gå med at kigge på mennesker.

  Det Gamle Rådhus og Siamesisk Samling

  Det Gamle Rådhus er bygget i 1789 og ligger i den gamle bydel i Ebeltoft. Det er en unik oplevelse at bevæge sig rundt i bygningen med det originale interiør og besøge vagtstuen, Molbostuen, Tingstuen og Fangekælderen.

  Lige bag Det gamle Rådhus finder du også Siamesisk Samling. En enestående samling af udstoppede dyr, insekter og etnografiske genstande skabt af Rasmus Havmøller, en dansk eventyrer og jager, under hans ophold i Siam (Thailand) fra 1914 til 1933. Den eksotiske samling er et rent kunstkammer og står stadig som dengang det åbnede i 1940. En attraktion for både børn og voksne.

  Nationalpark Mols Bjerge

  Oplev Nationalpark Mols Bjerge og se det unikke landskab og den smukke natur. Den danske nationalpark er opkaldt efter områdets bedst kendte naturområde: Mols Bjerge, men det store naturområde rummer mere end det, med et landareal på omkring 150 km2 og 30 km2 hav.

  Nationalparken består af heder, skov, moser og smukke kyststrækninger. Besøg den fine badestrand eller benyt muligheden for at vandre, ride eller deltage i en guidet tur, Nationalpark Mols Bjerge er fuld af muligheder, og et dejligt område at gå ture i, når du lejer et sommerhus eller en feriebolig i Ebeltoft.

  Glasmuseet Ebeltoft

  Gå på opdagelse i en magisk verden af glas i Danmarks eneste museum for glaskunst i Glasmuseet Ebeltoft. Et internationalt museum for moderne kunst med en imponerende samling på mere end 1.500 værker, hvor der året rundt er udstillinger med glaskunst. Besøger du museet i børnenes skoleferier er det muligt selv at prøve kræfter med kunstværk i glas.

  Fregatten Jylland

  Når du holder ferie i sommerhus i Ebeltoft, har du mulighed for at opleve verdens længste træskib og skibets enestående historie. Den spændende oplevelse for hele familien. Skibet deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet og var på det tidspunkt et højteknologisk vidunder og et af de mest moderne skibe. Fregatten Jylland byder på mange historier og aktiviteter, især om sommeren.

  Ree Park Safari

  Tag en tur i Ree Park Safari, mød de mange dyr fra fire forskellige kontinenter og få en uforglemmelig oplevelse. Prøv en ridetur på en af de store kameler, klap med alle dyrene på Farmen, tag Amerika Expressen til den nordamerikanske prærie med bjørne, elge og ulve eller tag en tur på Safari og mød de afrikanske dyr fra savannen.

  Djurs Sommerland

  Djurs Sommerland har flere gange været kåret som en af Danmarks Bedste Sommerland, ligesom flere af forlystelserne i Djurs Sommerland er kåret som Danmarks Bedste Forlystelse. Her kan du snurre rundt i forlystelserne. På en varm sommerdag venter Djurs Sommerlands vandland på at køle dig ned. Her venter gode oplevelser for hele familien.

  Lej dit sommerhus i Ebeltoft hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se, hvilke attraktioner du får rabat på.

  Lokale smage ved Ebeltoft

  Når du holder ferie i sommerhus i Ebeltoft, kan du drage fordel af at have sommerhusets køkken til rådighed. Her kan du tilberede dine favoritretter med områdets lokale råvarer.

  I området omkring Ebeltoft finder du flere producenter af lækre specialiteter lige fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Andersen Winery til flere, lokale gårdbutikker og specialforretninger. Ligesom du også finder restauranter, der er nævnt i Michelin Guiden.

  Topattraktioner i køreafstand fra Ebeltoft

  Når du lejer sommerhus i Ebeltoft, har du hele Djursland for dine fødder. Du kan køre til Grenå og besøge Kattegatcentret eller til Randers og kigge til dyrene i Randers Regnskov. Får du brug for et storby-indspark, kan Aarhus let nås i bil. Danmarks andenstørste by, Aarhus, byder på ARoS Kunstmuseum med den velkendte regnbue på toppen, Den Gamle By og det nye, moderne havneområde.

  Sommerhusudlejning i Ebeltoft

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning Ebeltoft har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Ebeltoft og resten af Danmark. Når du planlægger din ferie hos os, er du derfor sikker på, at alt forløber, som det skal.

  Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og hele familien. Hos DanCenter finder du flere forskellige typer af sommerhuse i Ebeltoft. Du kan være heldige at leje både et luksus sommerhus i Ebeltoft eller et klassisk sommerhus tæt på stranden.

  Når du finder sommerhus til leje i Ebeltoft hos DanCenter, kan du finde flere sommerhuse i Ebeltoft, hvor du kan medbringe et kæledyr. Du er med andre ord velkommen til at tage hunden med i sommerhus i Ebeltoft.

  Sommerhusområder ved Ebeltoft

  Ebeltoft er blot et af de hyggelige sommerhusområder på Djursland. DanCenter sommerhusudlejning Ebeltoft tilbyder også sommerhuse i mange andre populære områder.

  Af andre sommerhusområder i og omkring Ebeltoft og Djursland, finder du også sommerhusområder i Handrup Bakker, og Begtrup Vig eller i områderne Øer Strand, Grenå, Fjellerup Strand, Øster Hurup og lidt længere væk Juelsminde.

  Fra Bornholm i øst over Fyn midt i landet til Blåvand i vest og Skagen i Nord - DanCenter har sommerhuse rundt om i hele Danmark.

  Hold ferie nær Ebeltoft med Danland Feriecenter

  Prøv en lidt anderledes ferieform med et ophold på et af Danlands feriecentre – oplagt sted til en miniferie i Ebeltoft. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du tit ikke har ved sommerhusudlejning i Ebeltoft. I Danland Feriecenter Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft ligger ferieboligerne på de syv bro-forbundne øer.

  Her kan ferien nydes med en skøn udsigt til enten havnebassinerne eller kanalerne og den smukke natur. På Danlands Feriecenter finder I blandt andet en indendørs swimmingpool og sauna. Udendørs er der aktiviteter som fodbold, beachvolley, tennis, petanque og minigolf. På den udendørs legeplads kan børnene hygge sig og få nye legekammerater.

  Om Djursland (Mols)

  Lej et Djursland sommerhus

  DanCenter Sommerhusudlejning på Djursland har mere end 400 sommerhuse til leje. Du finder derfor nemt et dejligt sommerhus, der eksempelvis passer til din sommerferie. På Djursland kan du næsten opleve hele Danmarks smukke natur på et sted. Her finder du en frodig natur, smukke landskaber og store skovområder. På Mols kan du tage på udflugt i et af Danmarks mest kuperede landskaber i Nationalpark Mols bjerge, eller besøge hyggelige Ebeltoft, som huser den berømte Fregatten Jylland.

  Når du holder ferie i sommerhus eller en feriebolig på Djursland, er du tæt på flere kendte forlystelser. Prøv vilde forlystelser i Djurs Sommerland, træd ind i en anden verden i Randers Regnskov, se på forunderlige havdyr i Kattegatcentret, kør rundt mellem aber og geparder i Ree Park Safari og mød ørne, bjørne og ulve i Skandinavisk Dyrepark.

  Den smukke natur på Djursland er en attraktion i sig selv

  En oplagt måde at udforske Djurslands smukke natur er på cykel. På Djursland finder du en masse stier, som fører dig rundt i området. Prøv blandt andet Gjerrildbanestien, som følger den gamle og nedlagte jernbane, der løber fra Gjerrild i Nordøst til Ryomgård på midten af Djursland.

  På den sydlige del af Djursland finder du Mols. En stor del af Mols består af Nationalpark Mols Bjerge, som blev etableret i 2008. Her finder du én af Danmarks absolut mest unikke og smukke natur. Det mest kendte område i Nationalparken er Mols bjerge, som er et kuperet bakkelandskab.

  Agri Bavnehøj er med sine 137 meter Mols Bjerges højeste punkt. I parken findes også dyreparken Ree Park, hvor du kan opleve mere end 100 forskellige dyrearter. Besøg også den smukke Stubbe sø, som er Djurslands største sø.

  Syd for Nationalpark Mols Bjerge finder du Mols’ hovedby Ebeltoft, som er Syddjurs’ største by. Her kan du opleve Glasmuseet Ebeltoft, som er Danmarks eneste museum for glaskunst, og naturligvis den imponerende Fregatten Jylland, som deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet.

  Ebeltoft besøges hvert år af et stort antal turister, som nyder godt af de gode badestrande i områder, det hyggelige byliv og naturligvis Nationalpark Mols Bjerge. Fra Ebeltoft er der færgeoverfart til Sjælland.

  Lej sommerhus på Djursland nær gode strande

  Når du lejer sommerhus på Djursland, er du tæt på flere rigtig gode, børnevenlige badestrande. På den nordlige del af Djursland ligger Fjellerup Strand, der byder på en fin sandstrand og lavt vand - en god og børnevenlig strand for hele familien. Hos DanCenter finder du et større udvalg af sommerhuse ved netop Fjellerup Strand.

  Du finder også flere gode strande på den sydlige del af Djursland, nær Ebeltoft. Så du kommer ikke til at gå ned på steder, hvor der kan bygges sandslotte.

  Nogle af Danmarks bedste attraktioner inden for rækkevidde

  Lej sommerhus på Djursland, og hold ferie tæt på nogle af Danmarks bedste attraktioner. Inden for rækkevidde finder du velkendte Djursland Sommerland, hvor du kan give dig i kast med de vilde forlystelser. Her er forlystelser til alle aldre.

  Du kan også komme tættere på dyrelivet i Kattegatcentret i Grenaa, Ree Dyrepark ved Ebeltoft eller Randers Regnskov. Er du mere til et historisk indspark, skal du lægge vejen forbi Fregatten Jylland i Ebeltoft.

  Rabat på attraktioner med DanCenter

  Lej dit sommerhus hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på, når du holder din ferie med DanCenter.

  Lokale smage på Djursland

  Når du holder ferie på Djursland, kan du bruge dagen på at køre på opdagelse efter områdets lokale smage. Du finder flere forskellige specialforretninger og delikatessebutikker, der har fokus på at bruge områdets råvarer i deres produktion.

  Besøg gårdbutikker og køb lækkerier til frokostbordet eller lækre grøntsager til salaten og kød til grillen. Senere kan du gå i krig i sommerhusets køkken og drage udnyttelse af, at du holder ferie i sommerhus.

  På Djursland finder du også flere restauranter, der er nævnt Michelin Guiden, så du kan få en velsmagende oplevelser, hvis du ikke lige orker at tilberede retterne selv.

  Tag på besøg på Anholt

  Fra Grenaa kan du tage færgen til et lille stykke af paradis ude i Kattegat. Her finder du øen Anholt. Der byder på skønne naturoplevelser og et hyggeligt havnemiljø på øen, hvor du kan spise frokost eller middag, inden turen går tilbage til Djursland.

  På øen finder du Nordeuropas største lavhede, Ørkenen. Øen byder på flere gode oplevelser i naturen. På den nordøstlige spids af øen finder du sælreservatet Totten. Her kan du se sælerne på tæt hold fra land. I området finder du også Anholt Fyr.

  Sommerhusudlejning på Djursland

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du 400 sommerhuse beliggende på Djursland – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et luksus sommerhus på Djursland.

  Når du søger efter et sommerhus til leje på Djursland på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter, om det skal være et sommerhus på Djursland med havudsigt eller pool. På den måde kan du lede efter lige det sommerhus, der passer bedst til dig og din ferie.

  Du er altid velkommen til at kontakte DanCenter Sommerhusudlejning på Djursland. Vi står klar til at hjælpe dig med at få den bedste ferie.

  Sommerhusområder tæt ved Djursland

  Fra Bornholm i øst, over Fyn midt i landet til Blåvand i vest og Skagen i nord - DanCenter tilbyder sommerhuse i hele Danmark.

  Rundt om Djursland findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Hos DanCenter har vi sommerhus til leje i hele Danmark.

  Du kan blandt andet leje sommerhus i de populære sommerhusområder Juelsminde, As Vig og Pøt Strandby eller Als Odde og Øster Hurup i Himmerland.

  Book en ferielejlighed på Djursland

  Du kan også booke et anden form for feriehus på Djursland og besøge et af Danlands feriecentre. På Djursland har Danland Feriecenter 2 centre. Hold ferie i Feriecenter Bønnerup Strand i Norddjurs, hvor du finder aktiviteter som swimmingpool, børnebassin, spa, sauna og dampbad. Feriecentret ligger kun 1 times kørsel fra Aarhus.

  Eller du kan holde ferie i en ferielejlighed i Djursland ved Ebeltoft i Danlands feriecenter Øer Maritime Ferieby. Her kan du nyde den indendørs swimmingpool og sauna, samt aktiviteter som bordtennis, fodbold, beachvolley, tennis og minigolf.

  Du er her: Ebeltoft, Djursland (Mols), Sommerhus 07842, 6 personer