Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Sondrup Strand

Sommerhus: Sondrup Strand, Aarhus til Fredericia, Østjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 6 svar3.5 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

5
2
50m²
nej
nej
Inkl.
200 m
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Aktivitetshus
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1972, renoveret i 2015
 
2,0 km til restaurant
 
3,0 km til indkøb
 
200 m til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 15 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 22/3-2024 til 2/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 09799
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
TETerrasse
UUdestue/vinterhave
VVærelse
1 Opholdsstue: 1 opredning, brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, Chromecast, tv, høj stol
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
1 Havestue:
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordfodbold, motionsredskaber, fodboldmål, spillekonsol
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, legeredskaber, havegrill, naturgrund 870 m², blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Sommerhus ved Amstrup / Alrø på 50+20 kvm udestue. Med to værelser med dobbeltseng i hvert værelse, der er mulighed for en ekstra opredning i stuen på en sovesofa. I stuen er der tv boks med lille Stofa pakke, med tyske og svenske kanaler. Der er Chrome cast tv på begge værelserne og en PlayStation 3 med flere spil. Der er bordfodbold og mindre transportabelt bordtennisbord, Wii og brætspil.. Der er bluetooth højtaler i stuen, og i køkkenet er der en senseo kaffemaskine til kaffepuder. Brændeovn og el-varme i huset. Der er fri fibernet.

Der er weekend seng og højstol i huset. Huset ligger på en stor lukket grund, med gamle æbletræer i baghaven, som man kan klatre i. Der er gynger, trampolin, sandkasse og bålplads og grill på terrassen. Der er flere sol terasser,rundt om huset. Og en lille overdækket terrasse. Der er en boks med forskellige udendørs spil.

Det tager under fem minutter og gå ned til stranden, som er børnevenlig og kendt for Et perfekt sted og dyrke vandsport, paddelboard, surfe, kajak surfer og kight surfe. Det er også kendt for at være et godt sted og fiske og tage sine vaderes på.. Skulle i fange en fisk, kan i gøre den rent i et udendørs køkken. Der er en fin sandstrand i bugten. På begge sider af dæmningen. Det er et dejligt cykel område, og i kan tage cyklen over dæmningen til Alrø hvor der er 10 spisesteder og flere badestrande og en cykel færge til Snaptun ved Horsens. Skulle i få lyst til at se området på cykel, så er der 3 km til indkøb og 10 km til Hou hvor færgen sejler til Samsø og 10 km til Odder by, som er en hyggelig turist by om sommeren med en lille gågade. Der er svømmehal og bowling center med minigolf og Odder golfklub, og ellers flere små spisesteder i Odder I Saksild finde i et ishus og Danmarks ældste Mini golf bane. Ellers er nordsminde og Hou Havn et besøg værd på en lille aftentur.. Der er 45 km til Århus og i kan stille bilen i Odder og tage letbanen til Århus.30 km til Horsens hvor fængslet og en større gågade er et besøg værd, 55 km til giveskud og Legoland og Lalandia i Billund.

Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.

Om området

Du er her: Sondrup Strand, Aarhus til Fredericia, Sommerhus 09799