Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Truust - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Truust - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Truust
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 33 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Truust - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Truust: 3.7 af 5.0 fra 334 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Truust

Hus nr: 35678Truust6 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.19,0 km til kyst.Sommerhus med renoveret køkken og badeværelse. Gratis fiskeret til en del af Gudenå. Adgang til fælles udendørs swimmingpool i perioden 1/6 - 1/9.Hus nr: 43821Truust4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,5 km til kyst.Sommerhus beliggende nær å med gode fiskemuligheder ikke langt fra Silkeborg by. Sommerhuset er et bjælkehus, som rummer det mest nødvendige til en god ferie. Haven er åben og har stor græsplæne, som indbyder til boldspil og leg. Huset er holdt ...Hus nr: 37706Truust6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.20,0 km til kyst.Veludstyret sommerhus med fiskeret til del af Gudenå. Der er aircondition med varme- og affugtningsfunktion i stuen. Det smukke midtjylland med den storslåede natur giver lyst til et væld af oplevelser, f.eks. en vandre- eller cykeltur i skovene, ...Hus nr: 38228Truust5 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.19,0 km til kyst.Sommerhus med godt lysindfald til stue og afskærmet gårdhave hvor solen kan nydes ugenert. I Teglgårdsparken er der stort fælles område med bl.a. petanquebane og udendørs opvarmet swimmingpool (åben 1/6-1/9). For de mindre er der et børnebassin ...Hus nr: 26855Truust10 personer,  107 m²Kæledyr er ikke tilladt.19,0 km til kyst.Sommerhus beliggende ca. 17 km nord for Silkeborg, som er kendt for sine udstrakte skove og søer. Huset har en central beliggenhed for udflugter i Jylland. Inden for 1-1 1/2 times kørsel ligger finder I Legoland, Djurs Sommerland, Fregatten ...Hus nr: 40832Truust6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.40,0 km til kyst.Svensk-inspireret sommerhus beliggende i mindre sommerhusområde midt i skoven og alligevel centralt på en 3000 m² stor, ugenert grund. Huset er velindrettet i moderne stil med stue og køkken til kip, alt fremtræder lyst og imødekommende. Til ...

Se alle huse i området.