Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Truust - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Truust - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Truust
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 31 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Truust - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Truust: 3.8 af 5.0 fra 379 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Truust

Sommerhus i TruustHus nr: 36367Truust7 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.18 km til kyst.Standardhus til den kræsne lejer som værdsætter flot indretning og velgennemført håndværk. Der er 2 km fri fiskeret til Allingå. I området er der flere golfbaner. Udflugtsmål kan være Aqua, Himmelbjerget ved Silkeborg, Legoland, Givskud Zoo, ...Sommerhus i TruustHus nr: 24858Truust7 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.17 km til kyst.Dette velindrettede sommerhus er beliggende på stor grund på ca. 3000 m², så her er der plads til leg og afslapning. Sommerhuset er velindrettet med køkken i direkte forbindelse med opholdsstuen, 3 soveværelser og et rummeligt badeværelse. I ...Sommerhus i TruustHus nr: 35682Truust8 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 km til kyst.Dette sommerhus med lys og smagfuld indretning er til den kræsne lejer. Badeværelse med klinkegulv og gulvvarme. Brusenichen er med integreret dampkabine. Spabad til 2 personer, som I kan slappe af i efter en aktiv dag i området. Gratis fiskeret ...Sommerhus i TruustHus nr: 25551Truust4 personer,  57 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 km til kyst.Sommerhus med sauna og overdækket terrasse. Der er fiskeret til del af Gudenåen, ca. 300 m fra huset. Udflugtsmål kan være Legeland, Djurs Sommerland, Fregatten Jylland i Ebeltoft, Kattegatcentret i Grenå med hajer, Randers Regnskov, Den Gamle ...Sommerhus i TruustHus nr: 25573Truust8 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 km til kyst.Sommerhus beliggende ca. 17 km fra Silkeborg, som er kendt for sin natur. Her i huset, der har en lys og rummelig stue med bl.a. hems, kan I holde en velfortjent ferie. Nyd det dejlige spabad eller en "svedetur" i saunaen med plads til 4 personer. ...Sommerhus i TruustHus nr: 23415Truust8 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.19 km til kyst.Sommerhus ca. 150 m fra Gudenåen. Spabad med luft- og vandmassage samt en 4-personers sauna. Der er fælles swimmingpool til rådighed i perioden 01/06-01/09.

Se alle huse i området.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus