Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Silkeborg - nær natur, søerne og byen

 
Søg område: Silkeborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 20 ferieboliger.

Sommerhus i Silkeborg - nær natur, søerne og byen

Lej sommerhus i Silkeborg - nær de velkendte søer, naturen og byen

De fleste sommerhusområder i Danmark ligger i naturskønne omgivelser langs kysterne til havet, men ved Silkeborg finder du et hyggeligt og charmerende sommerhusområde ved Silkeborgsøerne og i det smukke landskab. Samtidig er du også tæt på Silkeborg By, hvor du kan tage en pause fra naturoplevelserne.

Hos DanCenter har vi et skønt udvalg af sommerhuse i sommerhusområderne omkring og tæt ved Silkeborgsøerne. Her finder du helt sikkert det rette sommerhus til en ferie væk fra hverdagen.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Silkeborg her:

Læs mere om Silkeborg
Rating af huse for Silkeborg: 4.0 af 5.0 fra 446 anmeldelser

20 sommerhuse for Silkeborg - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i SilkeborgHus nr: 40224Silkeborg8 personer,  130 m²600 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 8602Silkeborg6 personer,  67 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 33561Silkeborg6 personer,  67 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 98740Silkeborg4 personer,  48 m²1,6 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 26828Silkeborg4 personer,  52 m²500 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 45812Silkeborg6 personer,  62 m²50 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 65922Silkeborg6 personer,  86 m²150 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 76956Silkeborg4 personer,  56 m²450 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 45673Silkeborg8 personer,  160 m²19 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 78327Silkeborg6 personer,  71 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 53984Silkeborg5 personer,  90 m²Sommerhus i SilkeborgHus nr: 8915Silkeborg20 personer,  347 m²5,0 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 65874Silkeborg4 personer,  50 m²500 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 48489Silkeborg5 personer,  72 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 53407Silkeborg4 personer,  65 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 7610Silkeborg8 personer,  109 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 7467Silkeborg6 personer,  76 m²500 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 48870Silkeborg6 personer,  141 m²747 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 44338Silkeborg8 personer,  102 m²600 m til kyst.

Se alle huse i området.

Hold ferie i et Silkeborg sommerhus

I områderne omkring Silkeborg By og Silkeborg Søerne ligger der flere skønne sommerhuse, hvorfra du har mulighed for at udforske Danmarks højest beliggende område:Søhøjlandet.

Søhøjlandet byder på oplevelser i naturen for hele familien - store som små. Kør udfordrende MTB-ture på de forskellige ruter, hop i vandreskoene og gå gennem det bakkede landskab eller lej en kano og sejl en fredfyldt tur.

Silkeborg kan det hele, og med Silkeborg By som omdrejningspunkt er du sikret den perfekte ferie i sommerhus eller feriebolig. I byen kan du shoppe i gågaderne, spise på restauranterne og cafeer og gå på opdagelse i en del af Danmarkshistorien og mød Tollundmanden.

Sæt kursen mod Silkeborgsøerne og områdets natur

Naturen omkring Silkeborg Søhøjlandet byder på aktiviteter for hele familien - store som små. Find cyklen frem og kør på opdagelse i de smukke skove og det bakkede landskab, slentre rundt på områdets museer og dyk ned i historien eller kunstens verden eller sejl rundt på Silkeborg Søerne.

Silkeborg Søhøjland byder på smukke naturoplevelser og det velkendte Himmelbjerget. Himmelbjerget tordner frem, og du har en fin udsigt fra toppen. Her kan du se ud over Julsø og det smukke landskab.

Tag på ture ved Gudenåen - Danmarks længste vandløb. Flere steder langs åen kan du leje kanoer og sejle en tur.

På ferie i sommerhus i Silkeborg - hvad skal du se

Silkeborg By ligger smukt placeret ved Silkeborgsøerne. Gå ture ved søerne, besøg byens gågader og lækre spisesteder. I Silkeborg finder du også Danmarks eneste tilbageværende Badeanstalt, Silkeborg Bunkermuseum og Museum Silkeborg, Papirmuseet. Du kan også sætte kurs mod:

 • AQUA Akvarium og Dyrepark, som er et af Nordeuropas største ferskvandsakvarium - her kan du komme tæt på flere danske dyr, som du normalt ikke ser i din hverdag. Det gælder både danske dyrearter som dådyr og grævling, men også invasive arter, der er kommet til Danmark som muntjak og vaskebjørn.

 • Hjejlen - en ferie i sommerhus i Silkeborg er ikke fuldendt uden en sejltur med hjuldamperen Hjejlen - Verdens ældste dampskib, der stadig drives på den originale dampmaskine. Sejl med fra Silkeborg og tag en afhopper ved Himmelbjerget.

 • Museum Jorn - her kan du se en imponerende samling af kunstværker af Asger Jorn. Gå på en farverig opdagelse i Asgers Jorns malerier og se museets smukke udstillinger.

 • Tollundmanden - se den 2.400 år gamle Tollundmand på Museum Silkeborg, der tiltrækker forskere fra hele verden.

 • Oplevelserne venter omkring Silkeborg - hvor skal du tage hen

  Aarhus - en køretur fra Silkeborg ligger Aarhus - Danmarks andenstørste by. Her kan du besøge ARoS og museets populære regnbue på toppen, hvorfra du har udsigt over Aarhus. Du kan også lægge vejen forbi Tivoli Friheden, gågaderne, spise frokost ved åen, inspicere havneområdet og gå en tur på Evighedsbroen. LEGOLAND - tag en tur i LEGOLAND og snur rundt i forlystelserne. Her er der forlystelser for hele familien. Få farten over feltet i Dragen, besøg Ghost - The Haunted House eller tag på Safari og se dyrene, der er bygget af LEGO. Djurs Sommerland - bliv rundtosset på Djursland. Her kan du prøve kræfter med forlystelser som Piraten, der er Danmarks største rutsjebane, Skatteøen og Piratfisken. Du finder forlystelser for hele familien - store som små.

  Sommerhusudlejning i Silkeborg med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning i Silkeborg finder du et skønt udvalg af forskellige sommerhuse i området omkring Silkeborg Søhøjlandet.

  Vi står klar til at hjælpe dig med at føre dine ferieplaner ud i livet. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Silkeborg og resten af Danmark. Derfor ved vi lige, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Når du lejer sommerhus i Silkeborg, finder du hos DanCenter et fint udvalg af sommerhuse; uanset om du er et klassisk sommerhus med gode soveværelser samt åbent køkken eller et stort sommerhus med plads til hele familien. Du kan også finde sommerhus med udsigt til Silkeborgsøerne og 150 m fra vandet.

  Uanset om du er til sommerhus med overdækket terrasse eller et sommerhuset på en stor grund og direkte udgang til naturen. Finder du i området flere sommerhuse inden for 10 km fra Silkeborg By.

  Andre sommerhusområder nær Silkeborg

  Lej sommerhus i Silkeborg, midt i Jylland. Herfra er der ikke langt til sommerhusområderne langs Vesterhavet eller ved Lillebælt. Du kommer også nemt til et sommerhus i Nordjylland eller Sønderjylland.

  Hvis du er mere til et dejligt sommerhus i Østjylland, kan du vende snuden mod sommerhusområderne på Djursland og Mols, hvor du finder større sommerhusområder ved Ebeltoft og Grenå. Syd for Aarhus finder du et populært sommerhusområde ved kyst- og feriebyen Juelsminde.

  Hold ferie hos Danland Feriecenter

  Danland Feriecenter har ikke ferielejlighed i Silkeborg, fordi de fleste af Danlands feriecentre ligger langs Danmarks kyster. Du finder de nærmeste feriecentre ved Vesterhavet i Søndervig, Limfjorden ved Lemvig eller ved Ebeltoft på Djursland.

  Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Når du holder ferie hos Danland Feriecenter, får du adgang til en række fællesaktiviteter som varierer fra feriecenter til feriecenter. Nogle feriecentre har mange aktiviteter, mens andre har ganske få eller ingen.

  Hos Danland Feriecenter Søndervig kan du nyde godt at badeland og mange udendørs aktiviteter, mens Danland Feriecenter Lemvigbyder på indendør pool, legerum og flere udendørs aktiviteter. Danland Feriecenter Ebeltoft har pool og udendørs aktiviteter og ligger på syv broforbundne øer.

  Spørgsmål og svar omkring Silkeborg

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhus har DanCenter i og omkring Silkeborg?

  DanCenter står for sommerhusudlejning af omkring 70 sommerhuse i og omkring Silkeborg. Her finder du noget for enhver smag; uanset om du er på jagt efter et sommerhus med udsigt over Silkeborgsøerne eller med direkte udgang til naturen.

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der passer til dine ferieplaner.

  Hvad er de vigtigste attraktioner og seværdigheder omkring Silkeborg?

  Når du lejer sommerhus i og omkring Silkeborg, skal du blandt andet give dig tid til at besøge Museum Silkeborg og møde Tollundmanden, komme tættere på dyrelivet i AQUA Akvarium og Dyrepark, slentre gennem Silkeborgs gader, sejle med Hjejlen på søerne, leje kano og sejle en tur på Gudenåen eller køre på tur til LEGOLAND eller Aarhus.

  Kan jeg tage mit husdyr med i et DanCenter sommerhus?

  Lad ikke din firbenede ven blive hjemme, når du tager i sommerhus. Når du lejer sommerhus med DanCenter, kan du i de fleste af vores sommerhuse har op til to hunde eller kæledyr med uden ekstra omkostninger.