Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Silkeborg

Sommerhus: Silkeborg, Søhøjlandet, Midtjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 16 svar3.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,2
Ferieboligens indretning og udstyr3,1
Mest populært hos
Ophold i forbindelse med arbejde4,0
Familie/Venner med børn3,0
Familie/Venner uden børn3,0
Parophold1,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Karin - Jyllinge  (Familieferie med børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Hyggeligt, rent tæt på seværdigheder”
Susan - Kolding  (Familieferie med børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Der var det vi var blevet lovet i annoncen.”
Peter E. - København  (Lejrskole, koloni eller lignende, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“det lå tæt placeret i forhold til det vi skulle, samt i natur skønne omgivelser, og med guden åen 50 meter fra huset kan du som gæst ikke ønske mere.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Husk brænde til brændeovn, / hvis du køre med trailer skal du være forsigtig da der ikke er megen plads at vende på, / Sejlads i Silkeborg søerne er et must, smukkere bliver det ikke”
janne simonsen - gislev  (Ophold i forbindelse med arbejde, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“fint køkken og stue”
Kaj - Esbjerg  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Find et andet sommerhus”
Jens Eeg - Kalundborg  (Familieferie med børn, marts 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Husk at tænde for varmen hurtigt, da huset er noget tid om at blive varmet op. Brug varmepumpe i stuen og gulvvarme i entre og badeværelse, som der desværre ikke er instruktioner til.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Stort antal sovepladser / Det var ikkeså godt, at lånt sengetøj og håndklæder fra tidligere lejere stadig var i huset ved ankomst”
Brynjálvur Borðoy - Færøerne  (Venneferie uden børn, april 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God beliggenhed i forhold til Silkeborg. dog var belysningen ikke god inde i huset”
Henrik - Esbjerg  (Venneferie med børn, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besøg Målet i Silkeborg. Et rigtig hyggeligt værtshus og behageligt personale.”

Ferieboligfaciliteter

7
3
69m²
ja
nej
Inkl.
100 m
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Bygget 1936, renoveret i 2012
 
1,5 km til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
40 km til kyst
 
100 m til sø
 
700 m til fiskeri

Top-attraktioner i området

 • LEGOLAND
 • Djurs Sommerland
 • Givskud Zoo
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Gi' den gas palads
 • AQUA Akvarium
 • Jyllands Park Zoo
 • Fregatten Jylland
 • Fiskeri- og Søfartsmuseum
 • Fun og Action
 • Labyrinthia
 • Husnr. 68350
  Huskategori: ★★★
  Kyst/Sø 100 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  EEntré
  KKøkken
  OOpholdsstue
  STGrundplan
  VVærelse
  WCWC
  1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, høj stol
  3 Soverum: 2 senge, 4 senge, 1 seng
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, vaskemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Og: Terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 1200 m², blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

  Om ferieboligen

  Sommerhus ca. 75 m fra Gudenåen og mindre end 5 min kørsel i bil til Silkeborg Centrum. Der er mulighed for at medbringe egen båd. I stueplan er der kombineret køkken og stue og et værelse. I stuen er der brændeovn og udgang til stor terrasse. På 1. sal er der to soverum. I udhuset er der plads til fiskegrej mv.

  Om området

  Om Silkeborg

  Hold ferie i et Silkeborg sommerhus

  I områderne omkring Silkeborg By og Silkeborg Søerne ligger der flere skønne sommerhuse, hvorfra du har mulighed for at udforske Danmarks højest beliggende område:Søhøjlandet.

  Søhøjlandet byder på oplevelser i naturen for hele familien - store som små. Kør udfordrende MTB-ture på de forskellige ruter, hop i vandreskoene og gå gennem det bakkede landskab eller lej en kano og sejl en fredfyldt tur.

  Silkeborg kan det hele, og med Silkeborg By som omdrejningspunkt er du sikret den perfekte ferie i sommerhus eller feriebolig. I byen kan du shoppe i gågaderne, spise på restauranterne og cafeer og gå på opdagelse i en del af Danmarkshistorien og mød Tollundmanden.

  Sæt kursen mod Silkeborgsøerne og områdets natur

  Naturen omkring Silkeborg Søhøjlandet byder på aktiviteter for hele familien - store som små. Find cyklen frem og kør på opdagelse i de smukke skove og det bakkede landskab, slentre rundt på områdets museer og dyk ned i historien eller kunstens verden eller sejl rundt på Silkeborg Søerne.

  Silkeborg Søhøjland byder på smukke naturoplevelser og det velkendte Himmelbjerget. Himmelbjerget tordner frem, og du har en fin udsigt fra toppen. Her kan du se ud over Julsø og det smukke landskab.

  Tag på ture ved Gudenåen - Danmarks længste vandløb. Flere steder langs åen kan du leje kanoer og sejle en tur.

  På ferie i sommerhus i Silkeborg - hvad skal du se

  Silkeborg By ligger smukt placeret ved Silkeborgsøerne. Gå ture ved søerne, besøg byens gågader og lækre spisesteder. I Silkeborg finder du også Danmarks eneste tilbageværende Badeanstalt, Silkeborg Bunkermuseum og Museum Silkeborg, Papirmuseet. Du kan også sætte kurs mod:

 • AQUA Akvarium og Dyrepark, som er et af Nordeuropas største ferskvandsakvarium - her kan du komme tæt på flere danske dyr, som du normalt ikke ser i din hverdag. Det gælder både danske dyrearter som dådyr og grævling, men også invasive arter, der er kommet til Danmark som muntjak og vaskebjørn.

 • Hjejlen - en ferie i sommerhus i Silkeborg er ikke fuldendt uden en sejltur med hjuldamperen Hjejlen - Verdens ældste dampskib, der stadig drives på den originale dampmaskine. Sejl med fra Silkeborg og tag en afhopper ved Himmelbjerget.

 • Museum Jorn - her kan du se en imponerende samling af kunstværker af Asger Jorn. Gå på en farverig opdagelse i Asgers Jorns malerier og se museets smukke udstillinger.

 • Tollundmanden - se den 2.400 år gamle Tollundmand på Museum Silkeborg, der tiltrækker forskere fra hele verden.

 • Oplevelserne venter omkring Silkeborg - hvor skal du tage hen

  Aarhus - en køretur fra Silkeborg ligger Aarhus - Danmarks andenstørste by. Her kan du besøge ARoS og museets populære regnbue på toppen, hvorfra du har udsigt over Aarhus. Du kan også lægge vejen forbi Tivoli Friheden, gågaderne, spise frokost ved åen, inspicere havneområdet og gå en tur på Evighedsbroen. LEGOLAND - tag en tur i LEGOLAND og snur rundt i forlystelserne. Her er der forlystelser for hele familien. Få farten over feltet i Dragen, besøg Ghost - The Haunted House eller tag på Safari og se dyrene, der er bygget af LEGO. Djurs Sommerland - bliv rundtosset på Djursland. Her kan du prøve kræfter med forlystelser som Piraten, der er Danmarks største rutsjebane, Skatteøen og Piratfisken. Du finder forlystelser for hele familien - store som små.

  Få rabat på populære attraktioner i Danmark

  Book din ferie i sommerhus i Silkeborg med DanCenter, og få rabat på en lang række af Danmarks mest populære attraktioner. Du får blandt andet rabat på entrebilletten ved LEGOLAND og Djurs Sommerland.

  I nærheden af Silkeborg får du også rabat ved Labyrinthia i Silkeborg, Randers Regnskov og Koldinghus. Læs mere om hvilke andre attraktioner, du også får rabat hos her.

  Sommerhusudlejning i Silkeborg med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning i Silkeborg finder du et skønt udvalg af forskellige sommerhuse i området omkring Silkeborg Søhøjlandet.

  Vi står klar til at hjælpe dig med at føre dine ferieplaner ud i livet. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Silkeborg og resten af Danmark. Derfor ved vi lige, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Når du lejer sommerhus i Silkeborg, finder du hos DanCenter et fint udvalg af sommerhuse; uanset om du er et klassisk sommerhus med gode soveværelser samt åbent køkken eller et stort sommerhus med plads til hele familien. Du kan også finde sommerhus med udsigt til Silkeborgsøerne og 150 m fra vandet.

  Uanset om du er til sommerhus med overdækket terrasse eller et sommerhuset på en stor grund og direkte udgang til naturen. Finder du i området flere sommerhuse inden for 10 km fra Silkeborg By.

  Andre sommerhusområder nær Silkeborg

  Lej sommerhus i Silkeborg, midt i Jylland. Herfra er der ikke langt til sommerhusområderne langs Vesterhavet eller ved Lillebælt. Du kommer også nemt til et sommerhus i Nordjylland eller Sønderjylland.

  Hvis du er mere til et dejligt sommerhus i Østjylland, kan du vende snuden mod sommerhusområderne på Djursland og Mols, hvor du finder større sommerhusområder ved Ebeltoft og Grenå. Syd for Aarhus finder du et populært sommerhusområde ved kyst- og feriebyen Juelsminde.

  Hold ferie hos Danland Feriecenter

  Danland Feriecenter har ikke ferielejlighed i Silkeborg, fordi de fleste af Danlands feriecentre ligger langs Danmarks kyster. Du finder de nærmeste feriecentre ved Vesterhavet i Søndervig, Limfjorden ved Lemvig eller ved Ebeltoft på Djursland.

  Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Når du holder ferie hos Danland Feriecenter, får du adgang til en række fællesaktiviteter som varierer fra feriecenter til feriecenter. Nogle feriecentre har mange aktiviteter, mens andre har ganske få eller ingen.

  Hos Danland Feriecenter Søndervig kan du nyde godt at badeland og mange udendørs aktiviteter, mens Danland Feriecenter Lemvigbyder på indendør pool, legerum og flere udendørs aktiviteter. Danland Feriecenter Ebeltoft har pool og udendørs aktiviteter og ligger på syv broforbundne øer.

  Om Søhøjlandet

  I Søhøjlandet har du gode muligheder for at tilbringe en aktiv ferie ude i naturen. Her finder du en stor del af Danmarks største skovarealer og en overflod af søer og åer. Søhøjlandet er derfor perfekt hvis du vil på fisketur, vandretur, cykeltur eller kanontur.

  Silkeborg ligger som centrum for Søhøjlandets naturoplevelser. Tag eksempelvis på en sejltur på en af Silkeborgsøerne, eller tag på cykel- eller vandretur i et af de omlæggende skovområder, eller ”bestig” det 147 meter høje Himmelbjerg.

  I Søhøjlandet finder du også Gudenåen, som med sine 176 km er Danmarks længste vandløb. Flere steder langs Gudenåen er der mulighed for at leje kanoer. I Velling skov syd for Silkeborg finder du Danmarks største bevoksning af 250-300 årig bøg.

  Vælger du at holde ferie i Søhøjlandet, er det oplagt at besøge Randers og/eller Danmarks næststørste by Aarhus. I Randers kan du besøge Randers Regnskov, mens du i Aarhus kan besøge kunstmuseum ARoS eller den verdensberømte Aarhus Gamle By. I Aarhus finder du yderligere en lang række kulturelle tilbud og gode muligheder for shopping.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Silkeborg, Søhøjlandet, Sommerhus 68350, 7 personer