Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Silkeborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 22 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Silkeborg: 3.8 af 5.0 fra 285 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Silkeborg

Sommerhus i SilkeborgHus nr: 33561Silkeborg6 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhuset er beliggende i den fantastiske midtjyske natur og er samtidig tæt på Silkeborg by og i passende afstand til Herningmotorvejen. Grunden er afgrænset af træer og buskads og er derfor afskærmet mod naboerne. Der er overdækket terrasse ...Sommerhus i SilkeborgHus nr: 76954Silkeborg8 personer,  98 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Silkeborg, inde i skoven, tæt på søen og alligevel i Silkeborg. Huset er opført i gode materialer, er velholdt og bærer præg af at ejeren også selv bruger sommerhuset meget. Køkkenet er ...Sommerhus i SilkeborgHus nr: 04852Silkeborg6 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus beliggende i meget skønt naturområde tæt på Silkeborg. Sommerhuset er velholdt og har alt hvad der kan forventes til en god ferie. Huset bærer præg af at ejerne selv er meget i sommerhuset. Hele sommerhuset har gulvvarme, som opvarmes ...Sommerhus i SilkeborgHus nr: 53407Silkeborg4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.40 m til kyst.Idyllisk beliggende sommerhus tæt ved Gudenåen. Huset er godt indrettet med to soveværelser, dobbeltseng er 120 cm bred. Huset er indrettet med to stuer, hvorfra der er en god udsigt til naturen. Fra spisestuen er der direkte udgang til den ...Sommerhus i SilkeborgHus nr: 25818Silkeborg8 personer,  137 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus beliggende direkte ved sø, hvortil der er fiskeret. Der er overdækket terrasse på 40 m², hvorfra der er udsigt over sø og natur. Der er mulighed for at låne robåd og 1 kajak (benyttes på eget ansvar og forsikring) til en dejlig tur ...Sommerhus i SilkeborgHus nr: 78327Silkeborg6 personer,  71 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus tæt på naturen, golfbaner og fiskesø. Der er tre soveværelser og badeværelse med brus. Køkkenet har det mest nødvendige udstyr til ferien. Rummelig entre med bl.a. vaskemaskine.

Se alle huse i området.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus