Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Silkeborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Silkeborg: 3.8 af 5.0 fra 278 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Silkeborg

Hus nr: 76956Silkeborg4 personer,  56 m²Kæledyr er ikke tilladt.450 m til kyst.Idyllisk beliggende sommerhus i en fantastisk natur tæt ved Alling Å. Huset er godt indrettet med et rummeligt soverum med plads til 4 personer. Det åbne køkken gør, at I kan være en del af fællesskabet med de andre i stuen, mens I laver mad. ...Hus nr: 67675Silkeborg5 personer,  66 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Idyllisk beliggende sommerhus tæt på Gudenåen. Sommerhuset er godt indrettet med 2 gode soveværelser samt mulighed for en ekstra opredning. Det åbne køkken gør, at I kan være i køkkenet uden at gå glip af fællesskabet. Der er PlayStation. Fra ...Hus nr: 68350Silkeborg7 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus ca. 75 m fra Gudenåen og mindre end 5 min kørsel i bil til Silkeborg Centrum. Der er mulighed for at medbringe egen båd. I stueplan er der kombineret køkken og stue og et værelse. I stuen er der brændeovn og udgang til stor terrasse. ...Hus nr: 25818Silkeborg8 personer,  137 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus beliggende direkte ved sø, hvortil der er fiskeret. Der er overdækket terrasse på 40 m², hvorfra der er udsigt over sø og natur. Der er mulighed for at låne robåd og 1 kajak (benyttes på eget ansvar og forsikring) til en dejlig tur ...Hus nr: 17211Silkeborg8 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.750 m til kyst.Ca. 500 m fra Gudenåen, hvortil der er fri fiskeret på en strækning på 800 m, kan I holde en velfortjent ferie i et veludstyret sommerhus med bl.a. spabad til 2 personer og med luft- og vandmassage. Området er kendt for sine mange lystfiskersøer ...Hus nr: 65922Silkeborg6 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende tæt på Sminge Sø, som Gudenåen løber igennem. Sommerhuset er indrettet med to gode soverum og åbent køkken i forbindelse med stuen. Der er direkte udgang fra stuen til terrassen, hvor den store have kan nydes; et ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus