Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Silkeborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Silkeborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Silkeborg: 3.7 af 5.0 fra 220 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Silkeborg

Hus nr: 53407Silkeborg4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.40 m til kyst.Idyllisk beliggende sommerhus tæt ved Gudenåen. Huset er godt indrettet med to soveværelser. Huset er indrettet med to stuer, hvorfra der er en god udsigt til naturen. Fra spisestuen er der direkte udgang til den store terrasse, hvor solen kan ...Hus nr: 08602Silkeborg6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.1,4 km til kyst.For enden af blindt vænge ligger dette velholdte og lyse sommerhus med god plads. Sommerhuset er udstyret med tre gode soveværelser samt en hems, der er et hit for de unge. Huset er udstyret med en lys stue i forbindelse med det åbne køkken, ...Hus nr: 78327Silkeborg6 personer,  71 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus tæt på naturen, golfbaner og fiskesø. Der er tre soveværelser og badeværelse med brus. Køkkenet har det mest nødvendige udstyr til ferien. Rummelig entre med bl.a. vaskemaskine.Hus nr: 67675Silkeborg5 personer,  66 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Idyllisk beliggende sommerhus med direkte adgang til Gudenåen. Huset er godt indrettet med 2 gode soveværelser samt mulighed for en ekstra opredning. Det åbne køkken gør, at I kan være i køkkenet uden at gå glip af fællesskabet. Der er PlayStation. ...Hus nr: 26828Silkeborg4 personer,  52 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Velholdt sommerhus med stor have beliggende i roligt område med ca. 500 m til fiskeri i Gudenå og 10 km til Silkeborg. Besøg Legoland, Djurs Sommerland, Aqua i Silkeborg og Randers Regnskov. Sejl på Silkeborgsøerne til Himmelbjerget ved Ry.Hus nr: 33561Silkeborg6 personer,  67 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhuset er beliggende i den fantastiske midtjyske natur og er samtidig tæt på Silkeborg by og i passende afstand til Herningmotorvejen. Grunden er afgrænset af træer og buskads og er derfor afskærmet mod naboerne. Der er overdækket terrasse ...

Se alle huse i området.