Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Vinderen af European Holiday Home Award 2019

European Home Awards 2019 - DanCenter havde 9 huse med i finalen

Siden 2015 har European Holiday Home Association hædret de bedste ferieboliger i Europa. Husene bliver tilmeldt i forskellige kategorier, som hver især anerkender mangfoldigheden, beliggenheden eller kvaliteten af både sommerhuse og ferielejligheder. Vi har indsendt flere sommerhuse, som vi er særligt stolte af. Til finalen var vi endda repræsenteret med mindst ét hus i alle 8 kategorier. Ét DanCenter sommerhus løb med prisen i kategorien ”Unique Spot” 2019, dvs. et hus med en unik beliggenhed som passer perfekt ind i landskabet, og hvor oplevelsen i huset er tæt forbundet med oplevelsen af området.


Her er finalisterne og vinderne 2019


Bedste 'Unique Spot' sommerhus


Vinderen af denne kategori er et fantastisk sommerhus i endnu bedre omgivelser. Huset ligger på en lille bakke, hvor du fra de store panoramavinduer i stuen har direkte udsigt over fjorden.


Om huset/området:


Den spektakulære udsigt fra huset fås ikke bedre. Den kan nydes fra både grillpladsen, pejsen eller boblebadet på den 100m2 store terrasse. Det to-etages hus er utroligt stilfuldt indrettet, og skaber de perfekte rammer for en dejlig ferie i fantastiske omgivelser. En miljøvenlig varmepumpe sikrer behagelige temperaturer.
Om huset


Bedste 'Unique Spot' sommerhus


Dette lystfisker hus i betagende omgivelser ligger direkte på fjorden, som byder på en masse muligheder for aktivitet. Det tilhørende bådhus er også udstyret med rensebænk og fryser, perfekt til fiskeferien.


Mere om huset:


Med 2 soveværelser i hovedbygningen og 2 ekstra senge i den tilstødende bygning er der plads til i alt 6 personer. Den store terrasse er ideel til solbadning, og i bådhuset nede ved vandet hænger grillen, som du kan tilberede friskfanget fisk og krabber på, som forhåbentlig er kommet med hjem efter en god dag på vandet.
Om huset


Bedste kæledyrsvenlige sommerhus


Dette velholdte og indhegnede hus tæt ved Vesterhavet har plads til 12 personer og op til 2 kæledyr. Der er 4 soveværelser og 2 badeværelser samt en jacuzzi, der er derfor masser af plads at boltre sig på.


Om omgivelserne:


I nærheden ligger Agger Havn og fjorden ved Krik Vig, der er kendt for god surfing.
Derudover kan man fra huset opleve en uforstyrret udsigt mod Agger Tange med det rige dyre- og fugleliv. I dette hus bor I direkte i naturen, og hver dag kan I opleve noget nyt i naturen på de mange vandreture der findes nær huset.
Om husetBedste sommerhus ved stranden


Sommerhus med en unik beliggenhed midt i klitterne med direkte adgang til stranden. Her er det især let for solen at indhylle huset i solskin hele året rundt.


Mere om huset:


Både 14 mennesker og 2 hunde kan have det sjovt på de 316 m2, bl.a. i aktivitetsrummet med bordfodbold, dart og spilkonsol eller i jacuzzien og saunaen. På første sal er der direkte havudsigt fra 4 balkoner.
Om huset


Bedste sommerhus ved stranden


Stilfuldt møbleret sommerhus beliggende i et imponerende landskab med direkte udsigt over vandet og bjergene. Den nærmeste butik nås bedst med båd, så det er ren idyl.


Om huset/området:


Huset er perfekt til fiskeferier med privat kyst, leje af båd, gigantisk fryser og rensebænk. Det varierende landskab indbyder også til underholdning og aktiviteter for ikke-sportsfiskere.
Om huset


Bedste wellness sommerhus


Dette unikke og meget store feriehus (300 m2) tilbyder en høj standard i både materialer og stil. Selv i poolområdet er der kælet for den mindste detalje.


Mere om huset:


Der skal selvfølgelig mere til en wellness-ferie end bare en pool. Derfor kan du også slappe af i enten sauna eller i boblebad. Hvis man også vil være lidt aktiv, så kan man tage en tur rundt om bordtennisbordet i aktivitetsrummet.
Om husetBedste miljøvenlige sommerhus


Dette er et af 2 flydende sommerhuse i Norge. På trods af at det kun er 75 m2, er det overraskende rummeligt både inde og ude. Fra terrassen kan du komme direkte til båden.


Mere om huset:


Huset er beliggende direkte i de smukke omgivelser i Heissafjorden og udstyret med bådgarage. Det er perfekt som fiskehus, da der findes både rensebænk og XL fryser.
Om huset


Bedste familievenlige sommerhus


Som et såkaldt aktivitetshus har det alt hvad du har brug for til en vellykket familieferie. Spillekonsol, bordfodbold og billard, men også sauna og 2 spabade(inde og ude).


Om hus/området:


Ferieboligen med 5 soveværelser og 2 badeværelser er designet til 14 personer og ligger i Marielyst på Sjælland, 500 meter fra en af Danmarks bedste sandstrande.
Om huset


Bedste handicapvenlige sommerhus:


Moderne sommerhus i en unik stil. De store værelser i et plan gør det nemt at bevæge sig frit, selv i en kørestol.


Mere om huset:


Blot 250 meter fra Vesterhavet ligger dette dejlige hus, hvor op til 8 personer kan hygge sig og slappe af i skønne omgivelser. Huset er udstyret med gulvvarme og pejs, hvilket gør det til et attraktivt sommerhus selv om vinteren.
Om huset