Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Norddal

Sommerhus: Norddal, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Værdi for pengene4,0
Ferieboligens indretning og udstyr4,9
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Alexander - Lindhorst  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ausstattung, Aussicht, Lage”
Oliver - Nürnberg  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Esst Erdbeeren! / Sehr schöner Kamin. Aber die Vorbestellung von Holz hat nicht geklappt. / Auch der Vermieter hatte angeboten Holz zu liefern aber auch das hat auch nach Nachfrage nicht funktioniert und in den Geschäften gab es kein Holz zu dieser Jahreszeit. Damit war der Kamin eigentlich nicht benutzbar und damit eigentlich eine "Mietminderung" wert.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Toller Ausblick / Sehr gute Ausstattung. / Sehr hell und geräumig sowie sehr sauber. Man merkt dass der Vermieter das Haus auch selber benutzt.”
Uwe - Karow  (Urlaub mit Freunden, august 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus , sein Inventar sowie die Außenanlagen befinden sich in einem sehr gepflegtem und liebevoll eingerichtetem Zustand.”
Mathew - Maidenhead  (Holiday with older children, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Outstanding view!”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Visit Geiranger, the walks and views are great, so is the fjord boat trip also Alesund”
yann - Warsaw (Poland)  (Holiday with children and your friends, juli 2015)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Fantastic view on the fjord, very well situated (close to Geiranger Fjord and the Valley of Trolls), very well equipped and decorated, very nice owner.”
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“The house is 2.5 km from the water and shops. You need a car anyway and the view makes it worth!”

Ferieboligfaciliteter

8
5
134m²
nej
nej
300 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Spabad
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2009
 
2,5 km til restaurant
 
2,5 km til indkøb
 
300 m til kystfiskeri
 
17 km til fiskeri i sø
 
2,5 km til fiskeri i elv
 
17 km til fiskeri
Husnr. 40728
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 300 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Norddal, Møre & Romsdal, Norge, Sommerhus 40728, 8 personer