Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Fjaltring

Sommerhus: Fjaltring, Vesterhavet, Vestjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 17 svar4.4 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,2
Værdi for pengene4,3
Ferieboligens indretning og udstyr4,4
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,6
Familie/Venner uden børn4,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Bente Olesen - 2860 Søborg  (Familieferie med børn, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenheden ved en meget fredelig strand med kun få turister. / Huset var godt indrettet ift vores behov for 3. Generationer sammen med både teenage børn og mindre børn. Vi var 10 i sommerhuset. Jeg tror det vil blive presset, hvis der skulle overnatte 14 personer.”

Ferieboligfaciliteter

14
7
316m²
ja
nej
Inkl.
5 m
 
Spabad
 
Sauna
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
4 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1910, renoveret i 2010
 
18 km til restaurant
 
3,8 km til indkøb
 
5 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus
 • Kystcentret Thyborøn
 • Jyllands Akvariet
 • Mønsted Kalkgruber
 • Hjerl Hede
 • Sea War Museum
 • Husnr. 43536
  Huskategori: ★★★★★
  Kyst/Sø 5 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  31272829303112
  323456789
  3310111213141516
  3417181920212223
  3524252627282930
  3631123456
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  ALAltan/balkon
  ARAktivitetsrum
  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OTOverdækket terrasse
  OOpholdsstue
  Pr.Privat
  RRedskabsrum
  SSauna
  SPSpisestue
  TTeknikrum
  TETerrasse
  VVærelse
  WWhirlpool
  1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, Internet+ (min. 50 Mbit download), Chromecast, Apple TV, tv, høj stol
  7 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 køjer, 1 dobbeltopredning, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  Bad/wc: Wc, håndvask, badekar, bruseniche, gulvvarme, sauna
  Bad/wc: Wc, håndvask, badekar, bruseniche, gulvvarme
  2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Aktiviteter: Bordfodbold, dart, spillekonsol
  Og: Terrasse, altan, whirlpool, el-varme, solenergi, kulgrill, strandgrund 60000 m², komfortabel møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

  Om ferieboligen

  Sommerhus med en unik beliggenhed midt i klitterne. Til huset er der en 60.000 m² stor fredet naturgrund med klitter og små gyder, hvor solen ugenert kan nydes året rundt. Naturgrunden er en levende størrelse. Afhængig af vejr og vind flytter sandet sig. Derved ændrer udsigten sig hele tiden. Naturstyrelsen laver klitbeskyttende tiltag på klitterne ned mod havet. Der er anlagt en lille sti rundt om huset med adgang stejlt ned til havet. Bemærk at det ikke er eget til gangbesværede eller barnevogne o.l. I kan køre til stranden ved Høfte Q, hvor der er en badevenlig strand. Der er let adgang til stranden ved parkering ved Trans Ferieby. Sommerhuset er bygget i 1910 og totalrenoveret i 2010 og derefter løbende renoveret. Sommerhuset fremstår i dag meget indbydende og med komfortabel indretning. Der er anlagt flere terrasser rundt om sommerhuset og fra 1. sal er der udgang til en altan. Fra 1. salen er der flot udsigt over havet og landskabet. Bemærk at de 3 små altaner er afspærret. Der er Apple-tv, husk egen kode. Spillekonsollen udleveres på lokalkontoret. Sommerhuset har en størrelse, så det danner en perfekt ramme for flere familier, der ønsker at holde ferie sammen. På grund af husets indretning er det meget velegnet til firmabrug. Dette helt specielle sommerhus, med den unikke beliggenhed, indbyder til en fantastik ferie praktisk talt et stenkast fra havet og midt i de vestjyske klitter. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Fjaltring

  Lej sommerhus i Trans ved Fjaltring

  Den friske Vesterhavsvind kan godt blæse lidt under dine gåture på den lange strand mellem Fjaltring og Trans. Ved observationsdæk Høfde Q har den lille kystby Fjaltring en populær og børnevenlig strand, som også er god til surfing. Tre kilometer mod nord ligger Trans Kirke direkte på klipperne. Herfra løber en unik cykel- og vandresti langs havet til fyret i Bovbjerg.

  Oplev det vilde hav, den hvide himmel, de lyse nætter og det enestående lys med en solnedgang ved Vesterhavet. Stranden er en attraktion for unge og voksne og en ideel legeplads til hunde: her er plads nok til alle. Du kan fiske i havet eller i en af ​​søerne og gå på ravjagt. Hvis du er heldig, kan du også se sæler.

  Handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn ligger indenfor kort afstand. Du finder også flere af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet. Her kan du besøge Kystcentret, JyllandsAkvariet, Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Ved Holstebro kan du se den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Om Vesterhavet

  Hold ferie i sommerhus ved Vesterhavet

  Lange strande og vilde bølger: Vesterhavet er et besøg værd året rundt. I sommerhalvåret kan du nyde de brede badestrande, og opleve den hyggelige feriestemning i byerne langs Vestkysten.

  I vinterhalvåret kan du opleve det brusende Vesterhav fra dets mere barske side. Når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Gå lange ture i de høje klitter og smukke plantager, som ligger ud til Vesterhavet, og vend så hjem til en kop kaffe foran pejsen i sommerhuset.

  Kom tæt på Vesterhavets historie, natur og smukke strande

  På Vesterhavets strande finder du tydelige spor efter tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig i form af et stort antal bunkers. Tyskerne byggede bunkerne i klitterne, men de fleste af dem ligger i dag nede på selve stranden. De fleste bunkers ved Vesterhavet blev allerede fjernet for nogle år siden.

  I de store fjorde som Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord og Limfjorden langs Vesterhavet, finder du et rigt fugle- og dyreliv. Ved blandt andet ved og omkring Nissum Fjord, som rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglelokaliteter. Derfor er store dele af området også fredet som fuglereservater.

  Langs Vestkysten ligger også nogle af Danmarks dejligste strande. De smukke, brede sandstrande, som hvert år tiltrækker tusinde af gæster. Her kan du hoppe en tur i vandet eller plaske i vandkanten, ligesom strandene er gode til at spille bold eller andre sjove aktiviteter. Ønsker du fred og ro, mens du suger solens stråler til dig, kan du helt sikkert også finde sådan en plads.

  Storm, bølger og havets kraft: Vesterhavets kyst ændrer sig konstant, fordi her hersker naturens styrker. Tidligere forsvandt cirka to meter strand om året i havet. Livet for befolkningen i den midtjyske Vesterhavsregion var hårdt og farligt.

  Mellem Harboøre Tange og Fjaltring igangsatte den danske staten kystbeskyttelse for at stoppe angrebene på det mægtige hav. I 1875 blev den første høfde bygget i Bovbjerg. Det blev efterfulgt af andre bølgebryder, høfder og sikringer, der beskytter den danske kyst. Omkring 100 granit-, beton- og stenede høfder har den hele danske vestkyst i dag.

  Tag på opdagelse i Vestjylland

  Den jyske vestkyst er præget af Vesterhavet. Her er der højt til himlen, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små vige og bredninger.

  I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og den midtjyske hede byder på store, åbne vidder med bevoksninger af lyng.

  Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

  Området byder på et rigt fugle- og dyreliv. Nørre Nissum Fjord er hjemsted for nogle af Vestjyllands vigtigste fugleområder. Klosterheden Plantage er Danmarks største skovplantage. Med et typisk skandinavisk hede- og vandlandskab er der plads til mange forskellige dyr.

  De smukkeste badestrande ved den midterste del af Vesterhavet

 • Thyborøn Strand
 • Fjaltring Høfde Q
 • Vejlby Klit (handicapsti til klitten)
 • Thorsminde Strand (handicapsti til stranden)
 • Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende ved Vesterhavet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige huse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse er kæledyr, velkomne.

  Sommerhusområder ved Vesterhavet

  Drømmer du om at holde ferien ved Vesterhavet, finder du her nogle af de populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Vrist, Toftum Bjerge , Gjellerodde eller Fjand.

  Du kan også finde et sommerhus i Vejlby Klit , hvor du kan tage hele familien med i Vejlby Sommerpark eller tag familien med til Thorsminde og oplev den helt specielle charme byen byder på.

  Hold ferie med Danland Feriecenter Lemvig ved Vesterhavet

  Danland Feriecenter Lemvig har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor du i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

  Her har du rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan du bade, surfe og spille beachvolley, og tilbage på feriecentret kan du nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

  Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor du kan være heldige at se Danmarks eneste bævere.

  Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. Du kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

  Rabat på golf i Lemvig Golfklub
  Køb greenfee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub hos Danland Feriecenter Lemvig for 200 kr. for en hel dag (normalpris 330 kr.) Greenfee kan købes i Lemvig Golfklubs reception eller bestilles på mail eller telefon inden ankomst.

  Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

  Du er her: Fjaltring, Vesterhavet, Sommerhus 43536, 14 personer, Spabad