Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Dyreparker i Danmark


I Danmark kan man finde mange forskellige dyreparker, som byder på noget for alle og enhver. Her har vi samlet nogle af de mest spændende og forskellige oplevelser, man kan få i en dyrepark i Danmark - og som er nemme at komme til fra din feriebolig fra DanCenter.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er åben 363 dage om året – og ikke to dage er ens. Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser året rundt. Aalborg Zoo besøges årligt af omkring 450.000 mennesker og arbejder målrettet på at være en helårs-attraktion - og havens rammer er perfekt i sammenhæng med ferien. Aalborg Zoo er en spændende og lærerig oplevelse for alle generationer.

Fornøjelse og formidling går hånd i hånd i Aalborg Zoo. Hver dag er dyrepasserne klar til at fortælle og besvare spørgsmål om de mange eksotiske, og i flere tilfælde truede, dyr i haven.

I år har Aalborg Zoo introduceret to nye tiltag: Verdensrummet og Madagascarområdet.


Find feriebolig i Nordøstjylland

Randers Regnskov

I det tropiske klima med lianer, smukke vandfald, forskelligartede planter og masser af dyr føler man sig pludselig i en del af verden, som ligger under helt andre himmelstrøg.

Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene og lugte fra det mangfoldige dyreliv. I trækronerne over dig leger aberne, mens flagermus og dovendyr hviler. I skovbunden knokler bladskærer-myrerne med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne roligt glider rundt i vandet, og komodovaranerne er gode til at finde en solbeskinnet plet, hvor de kan få varmen.

Du kan også gå på opdagelse i slangetemplet til tropenat eller med tidsrejsen her.


Find feriebolig på det nordlige Djursland tæt på Randers

Ree Park Safari

I Djurslands store safaripark får du masser af indtryk. På rejsen igennem parkens fire verdensdele er det muligt at opleve en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse.

Mød de smukke og sjældne bongo-antiloper, de to hanløver, der helt usædvanligt kan finde ud af at gå sammen og Skandinaviens eneste sorte næsehorn. Besøg de nysgerrige lemurer, de sjove dødningehovedaber og flere andre spændende abearter, som du kan komme møde ved nært hold på abeøerne.


Der er mange gode ferieboliger på det sydlige Djursland

Knuthenborg Safaripark

I Knuthenborg lever et væld forskellige dyr på den lollandske savanne, som du kan opleve tæt på. I nogle områder kan man stige ud af bilen og hilse på de imponerende dyr helt tæt på, i andre områder opleves de inde fra bilen. Flere steder i parken kan man overvære fodring af dyrene samt andre sjove aktiviteter. Der er også mulighed for at lægge vejen forbi det nybyggede elefantanlæg med de tidligere cirkuselefanter, som nyder livet i parken.

Man kan også rejse millioner af år tilbage i Dinosaur-skoven og få kriller i maven i Limpopoland.


Her er et udvalg af ferieboliger på Lolland

Guldborg Zoo og Botanisk Have

I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kommer man tæt på dyrenes verden. Haven er inddelt i forskellige områder, hvor dyrene lever i så naturlige habitater som muligt.

I Asien-anlægget kan man eksempelvis møde de asiatiske oddere, som gerne spiser muslinger. Oppe i luften svæver kalkungribben Ib. Hos dødningehovedaberne er der gang i festen, aberne er fulde af energi og meget nysgerrige. De undersøger naturen, hinanden og gæsterne med stor interesse.

I regnskoven er luftfugtigheden høj, og det summer af liv fra både trætoppen og skovbunden. I trætoppene kan man høre næsehornsfuglene, mens de små og søde paryksilkeaber kravler rundt. Dybt nede i skovbunden møver kæmpeskildpadder rundt, mens tropefuglene kvidrer løs. Du kan nemt opleve at stå ansigt til ansigt med en af de fritlevende aber, som svinger sig rundt mellem træerne.


Find din feriebolig på Falster her