Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus ved Kiel-bugten

 
Søg område: Marina Wendtorf, Ostsee
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 119 ferieboliger.

Sommerhus ved Kiel-bugten

Wendtorf Marina ligger i yderkanten af Kielerfjorden. Denne skønne beliggenhed betyder, at du kan være i Kiel på ingen tid, samtidigt med at du har direkte adgang til østersøkysten. Der er dukket mange moderne ferieboliger og lejligheder op lige ved siden af marinaen i de senere år. Mange af dem har oven i købet spabad eller sauna. Der findes også luksuriøse penthouselejligheder med store tagterrasser og havudsigt.

En feriebolig i Kielerfjorden giver dig masser af muligheder, når du skal tilrettelægge din ferie ved Østersøen. Der findes masser af cykel- og vandrestier, og du kan naturligvis også

prøve alle mulige former for vandsport. Hvis du søger efter overnatningsmuligheder i forbindelse med Kielerugen (Kieler Woche), er Wendtorf Marina det rette sted for dig.

Start søgningen efter din feriebolig her:

Læs mere om Marina Wendtorf, Ostsee
Rating af huse for Marina Wendtorf, Ostsee: 4.4 af 5.0 fra 1604 anmeldelser

119 sommerhuse for Marina Wendtorf, Ostsee - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9273Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9286Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43499Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  44 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43502Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  44 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 27711Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 38901Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²70 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 27887Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9290Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 27967Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43506Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  60 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9296Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9301Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9299Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43505Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  60 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9274Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9288Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 28117Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  44 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9279Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43500Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  44 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9285Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 40691Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  61 m²70 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 28033Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 27731Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43481Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  78 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9275Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 27935Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9289Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 40689Marina Wendtorf, Ostsee4 personer,  61 m²70 m til kyst.Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 27757Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  65 m²Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 9293Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  82 m²20 m til kyst.

Se alle huse i området.

Sommerhus ved Kiel-bugt

Ved mundingen af Kiel Fjord, hvor den møder Østersøen, finder du en af de største og mest velkendte lystbådehavne i området, Wendtorf Marina, der er omgivet af smukke sandstrande og et naturreservat. Der er også en museumshavn med en badebro og en børnevenlig strand lige foran husene.

Det smalle Bottsand næs beskytter området, da det strækker sig mod nord foran havnebassinet og giver en fantastisk sandstrand og et beskyttet naturreservat. I området er der også butikker, restauranter og aktiviteter for børn som forskellige legeområder og en eventyrpark for børn, der giver oplevelser i naturen.

Blot et stenkast fra byen Kiel

Der er kun ca. 25 km til havnebyen Kiel, som er en smuk og interessant handelsby med et godt udvalg af butikker, kulturelle steder og utallige fritidsattraktioner. I slutningen af juni er området vært for den årlige kapsejlads Kielerugen. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte indlogering ved Wendtorf Marina til Kielerugen.

Tips til ferie ved Kiel-bugten

Wendtorf Marina er et førsteklasses sted til masser af skønne ferieoplevelse. Her er et par tips til ferien ved Kiel-bugten:

Dette er blot et par få insider-tips til din ferie i Kiel og byens omgivelser. Området ved Østersøen byder på mange muligheder for at deltage i forskellige typer vandsport, at tage på opdagelse til fods eller på cykel og besøge mange flere attraktioner og seværdigheder.

Inklusiv havudsigt – fantastisk udsigt på din ferie

De ligger lige ved den største lystbådehavn i Kiel- området, der er flere end 100 moderne ferielejligheder og sommerhuse – egnede til 4-12 personer – med udsigt over marinaen og Østersøen. Sommerhusene har forskellige arkitektoniske stilarter, er fordelt på to etager og byder på komforten af et boblebad eller en sauna og pejs. De førsteklasses ferielejligheder ved Kiel Bugt ligger langs lystbådehavnen og har selvfølgelig havudsigt. Penthouselejlighederne på øverste etage byder på masser af plads og en fantastisk tagterrasse. Den er omgivet af smukke sandstrande og et naturreservat, der gør den eneste lagune ved det Baltiske hav til et idyllisk ferieområde. Der er utallige fritidsaktiviteter og udflugter, der gør området til det perfekte rejsemål. Vi byder op til to kæledyr velkommen i mange af vores huse!

Ferie ved Østersøen

Hvis Wentorf Marina ikke er den rette feriedestination for dig, kan vi anbefale andre skønne feriesteder langs den tyske østersøkyst. Du kan leje store, moderen sommerhuse med aktiviteter i Olpenitz og holde en fantastisk ferie med hele familien. Ved Gelting Bugt har DanCenter flere smukke, skandinaviske sommerhuse med den bedste placering.

Spørgsmål og svar omkring Marina Wendtorf, Ostsee

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Kiel-bugten-området?

DanCenter har mere end 120 sommerhuse i Kiel-bugten-området.

Hvilke steder i Kiel-bugten-området skal jeg besøge?

Barndomsmuseet i Schönberg, Kiels rådhus og Schwentinental er nogle af stederne, man skal besøge omkring Kiel-bugten-området.

Hvilke aktiviteter kan jeg lave i løbet af min ferie ved Kiel-bugten-området?

  • Besøge Hamborg
  • Cykelture
  • Museumsbesøg
  • Sightseeing
  • Sejle i bugten

Hvilke lokale madretter skal jeg prøve ved Kiel-bugten-området?

Königsberger klopse (kødboller i hvid sovs), Maultaschen (tysk ravioli), pølser, Sauerkraut, Spätzle (æggenudler) og Sauerbraten (marineret kød) er de mest kendte i regionen.

På hvilken tid af året er det bedst at besøge Kiel-bugten-området?

Maj til september er den bedste periode, hvis du skal besøge Kiel-bugten-området.