Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Søndervig/Lodbjerg Hede i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Søndervig/Lodbjerg Hede i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Søndervig/Lodbjerg Hede

  Hus nr: 69124Søndervig/Lodbjerg Hede6 personer,  58 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.På en 2050 m² stor naturgrund, som ligger i et skønt naturområde med sti til Vesterhavet, finder I dette sommerhus med en herlig og ugeneret beliggenhed. Indretningen består af to gode værelser. Derudover er der køkken i åben forbindelse til ...Hus nr: 37729Søndervig/Lodbjerg Hede14 personer,  212 m²Kæledyr er tilladt.2,2 km til kyst.Energivenligt, stråtækt poolhus med stor, lukket solgård beliggende i et betagende naturlandskab på Lodbjerg Hede. Husets trækplaster er swimmingpoolafdelingen, der indeholder en 18 m² stor swimmingppol, rutsjebane, babypool (0-3 år) samt et ...Hus nr: 04625Søndervig/Lodbjerg Hede8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Rummelig bjælkehytte med spabad og sauna, beliggende på en 2250 m2 stor grund. Sommerhuset ligger ugeneret for enden af en lukket vej på Lodbjerg Hede, tæt på Søndervig by. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvor der er direkte adgang ...Hus nr: 55247Søndervig/Lodbjerg Hede4 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus beliggende i det rolige og naturskønne område Lodbjerg Hede for enden af vejen med udsigt over åbne marker. Huset er indrettet med køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er brændeovn og tv samt udgang til sydvendt terrasse. ...Hus nr: 63647Søndervig/Lodbjerg Hede6 personer,  124 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Velholdt sommerhus med aktivitetsrum, spabad og sauna beliggende i roligt område ved det naturskønne Lodbjerg Hede. Aktivitetsrummet byder på pool-bord, bordfodbold og motionsredskab. Spabad og sauna ligger i forbindelse med aktivitetsrummet, ...Hus nr: 70934Søndervig/Lodbjerg Hede6 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.1,4 km til kyst.Rummeligt sommerhus på en 2.000 m² stor ugenert naturgrund med træer. Brug en aften i Søndervig, besøg en af de mange spisesteder, se solnedgangen og slut dagen af i husets spabad eller sauna. Sommerhuset er indrettet med et funktionelt køkken ...

  Se alle huse i området.