Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Vejers/Mosevrå

Sommerhus: Vejers/Mosevrå, Sydlige vestkyst, Vestjylland syd, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Værdi for pengene4,0
Ferieboligens indretning og udstyr5,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Volker - Gnoien  (Familienurlaub mit Kindern, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Blavand und Umgebung ist mit Feuerwehr-/Panzermuseum, Zoo, Leuchtturm, Geschäften, Gaststätten und Strand ideal”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Großzügigkeit von Gelände und Haus, Aufteilung der Räume, Ausstattung”
Kerstin - Ruhrgebiet  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Grösse und die Aufteilung waren ideal für 2-3 Familien.Moderne Ausstattug mit persönlicher Note. Mehrere Terrassen rund ums Haus,viel Platz für verschiedene Aktivitäten.bei nicht so gutem Wetter auch in der Scheune”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Sehr schöner Minigolfplatz. Ein Ausflug nach Ribe lohnt sich,das Wikinger- und das Bernsteinmuseum auch”
Verena - Deutschland  (Familienurlaub mit Kindern, august 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Der große Garten, der große Wohnraum, die sehr gut ausgestattete Küche, mehrere Badezimmer, / sehr schöne Außenfassade”
Olaf - Neumünster  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Die landschaftliche Lage des Ferienhauses ist schön, was die Entfernung zum Badestrand kompensiert. Die Nähe zum militärischen Schießplatz, an dem während unseres Besuches auch Betrieb war, war kaum hörbar. / Durch eine relativ gute Busanbindung (zum Einkaufen und zum Strand) in fußläufiger Entfernung ist das Haus auch für autofreie Fereingäste geeignet.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage, Größe, Aufteilung, Ausstattung, Einrichtung, Spielmöglichkeiten”
Lisbeth - Västra Frölunda  (Familjesemester med barn, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Där fanns det mesta. Leksaker till barn, gott om hushållsredskap, servis. Bra sängplatser. Stor uteplats. Möjlighet till utelek. Lada med gott om utrymme. Fräscht. Flera toaletter när man är många. M.a.o. inget att anmärka på.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Esbjerg och Vejle har varsitt nytt shoppingcenter med anslutande gågata med små affärer. / Blåvand har en långsträckt sandstrand med en vacker solnedgång vid vackert väder. / I Jellinge finns två gravhögar där Harald Blåtands föräldrar finns begravda. / Legoland i Billund. / Glöm inte p-skiva till parkering.”

Ferieboligfaciliteter

10
5
240m²
ja
nej
Inkl.
1,5 km
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
3 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1926, renoveret i 2013
 
5,0 km til restaurant
 
7 km til indkøb
 
1,5 km til kyst

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Husnr. 55542
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 1,5 kmGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  231234567
  24891011121314
  2515161718192021
  2622232425262728
  27293012345
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  BYBryggers
  DDepot
  EEntré
  KKøkken
  OOpholdsstue
  SPSpisestue
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, kabel-tv
  5 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Aktiviteter: Bordtennis, bordfodbold, dart
  Og: Terrasse, jordvarme, solenergi, legeredskaber, havegrill, naturgrund 5000 m², personlig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Denne landejendom er gennemrenoveret i 2013. Materialerne og møblementet er af bedste kvalitet. I køkkenet er der masser af bordplads, to ovne og keramiske kogeplader. To store opholdsrum i huset, en tv-stue samt tre badeværelser. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Sydlige vestkyst

  Den sydlige vestkyst er indbegrebet af sommer. Forholdene her er uden sammenligning, hvis du ønsker en rigtig badeferie med lange brede sandstrande, høje klitter og hyggelige ”gryder”, hvor du kan slå dig ned og have det lidt for dig selv.

  For mange ”førstegangsferierende” er den sydlige vestkyst kærlighed ved første blik. Her er så meget at opleve og nyde. Lange vandreture under den blå himmel hvælving, skyformationer, der skifter over dagen, mens du ligger og lytter til havets bølgeskvulp. Perfekte brede strande, når dragen skal løbes til vejrs. Havet og den nærliggende Ringkøbing Fjord betegnes som windsurfernes paradis. Og for jer, som ønsker at blive inde i vandkanten, er der masser af rav og skønne muslinger at tage med hjem til samlingen. Enhver kan føle sig fri og godt tilpas. Om foråret, efteråret eller vinteren, når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Lad blæsten suse i håret og vend så hjem til en kop kaffe foran pejsen.

  I området finder du de kendte ferie- og badesteder Blåvand og Henne Strand. Blåvand ligger lige ved Danmarks vestligste punkt, og er omgivet af vand, med Ho Bugt mod øst, Esperance Bugt mod syd og Vesterhavet mod vest. Henne Strand ligger en smule længere op ad vestkysten. Begge byer er kendte for deres strandliv, shopping og masser af aktiviteter for børn. Den storslåede natur som omgiver Blåvand og Henne Strand består af hedearealer, klitter og strand. Feriebarometeret står derfor på badeferie, hvis du vælger at holde din ferie her.

  Sommerhuse ved Vesterhavet
  Sommerhuse ved Blåvand

  Om Vestjylland syd

  Sydvestjylland - Vadehav, østers, sæler og autentisk ø-hygge

  Vi starter i den sydvestlige del af landet med den vidtstrakte marsk og Vadehavet, der er med på Unesco´s verdensarvsliste. Gode måder at opleve området på er en vadehavsvandring eller en østers- eller sælsafari. Rømø er den sydligst beliggende danske vadehavs-ø og har nogle af Europas bredeste sandstrande. Nord for Rømø, ud for Danmarks ældste by Ribe, ligger Mandø, som er (endnu) en særlig naturperle. Og sidst, men ikke mindst, er der den traditionsrige ferieø, Fanø, med dens charmerende byer Nordby og Sønderho samt strandene Fanø Bad og Rindby Strand, der har internationalt niveau.

  Hav og fjord – populære strande med uendelige horisonter

  Blot få kilometer nord for Fanø ligger nogle af Danmarks mest populære feriesteder som perler på en snor: I Blåvand, Henne og Vejers venter dejlige strande og uendelige horisonter. På flere dele af strandene kan du finde levn fra fortiden i form af efterladte bunkere fra 2. verdenskrig. I Blåvand åbnede i 2017 det nye Bjarke Ingels tegnede museum Tirpitz. Museet er udført som en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier. Og i modsætning til de tunge og invasive cementbunkers, er Tirpitz åben og integreret i klitlandskabet.

  Byerne er især kendte for deres strandliv, shopping og masser af aktiviteter for børn. På øerne Rømø, Mandø og Fanø kan du opleve det livlige Vadehavet. Her er det naturen som har magten. Eksempelvis nås Mandø kun når der er lavvande. Vadehavet har et utroligt rigt dyreliv, især af trækfugle som hvert år slår sig ned i området for at proviantere. På Fanø er det også muligt at opleve et stort antal af sæler. Har du planlagt at besøge en eller flere af de tre øer, er det oplagt at tage cyklen med. Her finder du gode cykelruter, som fører dig rundt i landskabet. På alle tre øer finder du også fantastiske badestrande.

  I regionens største by Esbjerg finder du en masse kulturelle tilbud og gode shoppingmuligheder. Besøg blandt andet Esbjergs Kunstmuseum eller Esbjergs Vandtårn, som er én af byens vartegn. Du kan også tage på sælsafari ud til Fanøs østkyst eller på sejltur ud til Horns Rev Havmøllepark, som er en af verdens største. Fra Esbjerg er der færgeoverfart til Fanø.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Vejers/Mosevrå, Sydlige vestkyst, Sommerhus 55542, 10 personer