Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vejers/Mosevrå - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vejers/Mosevrå
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Vejers/Mosevrå - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vejers/Mosevrå: 3.7 af 5.0 fra 195 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Tirpitz
  • Universe
  • Fun & Action
  • Esbjerg Museum
  • Mandø-bussen
  • Ribe Vikingecenter
  • Museet Ribes Vikinger
  • Hjemsted Oldtidspark
  • Havnerundfart i Esbjerg
  • 9 sommerhuse for Vejers/Mosevrå - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 55542Vejers/Mosevrå10 personer,  240 m²1,5 km til kyst.Denne landejendom er gennemrenoveret i 2013. Materialerne og møblementet er af bedste kvalitet. I køkkenet er der masser af bordplads, to ovne og keramiske kogeplader. To store opholdsrum i huset, en tv-stue ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 95510Vejers/Mosevrå4 personer,  64 m²1,2 km til kyst.Familiesommerhus beliggende på lukket grund ved Vejers. Sommerhuset er gennemrenoveret i 2019 og indrettet med åbent køkken, opholdsstue, to soveværelser og badeværelse med gulvarme. På den lukkede terrasse ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 70440Vejers/Mosevrå6 personer,  80 m²800 m til kyst.Sommerhus beliggende ved det skønne naturområde, som omgiver Mosevrå. Huset er løbende moderniseret og fremstår meget vedligeholdt. Sommerhuset er beliggende ved en mindre grusvej og på en kuperet klitgrund. ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 52491Vejers/Mosevrå10 personer,  200 m²500 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende i det rolige sommerhusområde ved Mosevrå på en lukket naturgrund med panoramaudsigt over Ho Bugt. Sommerhuset består af 2 dele, som er forbundet med glasparti. Der er et ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 53585Vejers/Mosevrå6 personer,  90 m²800 m til kyst.Sommerhus beliggende ved det skønne naturområde, som omgiver Mosevrå. Huset er moderniseret i 2014. Der er soverum på 1. sal og opholdsstue i stueetagen. Huset ligger ved en mindre grusvej og på en kuperet ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 69648Vejers/Mosevrå6 personer,  80 m²800 m til kyst.Sommerhus beliggende ved det skønne naturområde, som omgiver Mosevrå. Huset er løbende moderniseret og fremstår meget vedligeholdt. Sommerhuset er beliggende for enden af en mindre grusvej på en kuperet ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 86835Vejers/Mosevrå10 personer,  192 m²600 m til kyst.Sommerhus beliggende ca. 1200 m fra bugten, hvor Vadehavets indflydelse på naturen kan følges. Huset er i to etager og fra 1. sal har I udsigt over Ho Bugt. Huset er veludstyret med bl.a. swimmingpool, ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 9391Vejers/Mosevrå4 personer,  65 m²1,0 km til kyst.Sommerhus beliggende for enden af blind vej i Vejers op mod større plantage på en stor grund i meget rolige omgivelser. Sommerhuset er hyggeligt indrettet med brændeovn, åbent køkken og opholdsstue. Udlejes ...Sommerhus i Vejers/MosevråHus nr: 97954Vejers/Mosevrå6 personer,  73 m²500 m til kyst.På lukket vej og stor naturgrund ligger dette sommerhus tæt på Danmarks bedste badestrand, som indbyder til en frisk svømmetur i det klare vand men bestemt også til lange traveture, hvor det ikke er ualmindeligt ...

    Se alle huse i området.