Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Sjelborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Sjelborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Sjelborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Sjelborg: 4.2 af 5.0 fra 171 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • 11 sommerhuse for Sjelborg - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SjelborgHus nr: 58855Sjelborg4 personer,  113 m²25 m til kyst.Huset er indvendigt bygget i sydlandsk stil og med panoramaudsigt over vandet flere steder i huset. 3 store værelser og badeværelse med spabad. Fra den store terrasse er der panoramaudsigt over vandet. ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 41705Sjelborg6 personer,  100 m²100 m til kyst.Fra dette hus er der udsigt over Ho Bugt, hvor Langli ligger med et rigt fugleliv. Huset er indrettet i to plan, øverst med et åbent køkken og en stue med god udsigt. Nederste etage er med to soverum og ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 62798Sjelborg4 personer,  56 m²200 m til kyst.Sommerhus beliggende på lukket vej ud til Ho Bugt. Komfortabelt indrettet stue med kabel-tv, brændeovn og adgang til terrassen og haven, hvor Ho Bugt kan skimtes fra grunden. Huset er beliggende tæt på ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 8237Sjelborg4 personer,  135 m²5 m til kyst.Sommerhus med en pragtfuld beliggenhed og panoramaudsigt over hav og bugt ved Sjelborg. I stueplan er der entre, køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer og en centralt placeret brændeovn. Opholdsstue med ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 1210Sjelborg6 personer,  77 m²100 m til kyst.Sommerhus beliggende i dejlige omgivelser med 180 graders udsigt over Ho bugt. Sommerhuset er velindrettet med tre soveværelser, badeværelse og åbent køkken. Fra stuen er der udsigt over vandet. Mod sydvest ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 6860Sjelborg5 personer,  113 m²100 m til kyst.Ved Sjelborg finder I dette velbeliggende sommerhus med spabad. Sommerhuset indeholder to soveværelser, to badeværelser, køkken og opholdsstue. I kælderen er der et tv-rum, med sækkestole og 50’ tv skærm. ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 11578Sjelborg3 personer,  55 m²200 m til kyst.Dette sommerhus er gennemrenoveret i 2021 og fremstår lyst og venligst indrettet i dansk stil, gulv til loft vinduer i stuen. Huset ligger på en blind vej på en lukket grund. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Sommerhus i SjelborgHus nr: 9325Sjelborg4 personer,  75 m²125 m til kyst.I gennemførte omgivelser og korteste afstand til den bedste sandstrand ved Sjelborg finder I dette arkitekttegnede og nøje gennemtænkte sommerhus med komfort og luksus for øje. Her skal bl.a. fremhæves ...Sommerhus i SjelborgHus nr: 9220Sjelborg6 personer,  54 m²150 m til kyst.Sommerhus beliggende i det utroligt naturskønne sommerhusområde Sjelborg med fred og ro og udsigten over bugten med Skallingen i baggrunden. Sommerhusområdet er beliggende med kort afstand til strand og ...

  Se alle huse i området.