Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Arrild

Sommerhus: Arrild, Arrild, Midtjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 7 svar4.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,7
Ferieboligens indretning og udstyr4,4
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn5,0
Familie/Venner med børn4,3
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Jeanette - Hedehusene  (Venneferie uden børn, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“De skal være opmærksom på, der ikke wifi i huset. / Hvis man ikke kan komme ned på knæ, skal man ikke leje huset, da vandmålere sidder nede i bunden af køkkenskabet, hvilket gør det svært at aflæse måleren. / I regn vejr ville det være godt med et tørrestativ, da der ikke er meget tørreplads inde i huset. Der er en snor langs huset, men den er ikke anvendelig i regnvejr. / I solskinsvejr mangler der en grill, hvilket var rigtig kedeligt.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det er et hyggeligt hus, med hjemmelig hygge.”
Thomas Ravn Madsen - Slagelse  (Familieferie med børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Omgivelserne med svømmehal”
Susanne - Greve  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Husets beliggenhed gør det oplagt med udflugter til Rømø, Fanø og Ribe. Ved besøg på Fanø kan vi varmt anbefale et besøg på Sønder Ho Kro, (husk at bestille bord). Kommandørgården, lille museum på Rømø, var også en god og interessant oplevelse.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Hyggeligt og personligt indrettet. Pænt og rent. Dejlig terrasse og have.”
Jimmy - Albertslund  (Familieferie med børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det var pænt, rent, indbydende, hyggeligt og så er alcoven et kæmpehit for børn. Når man kommer kørende i bil og ser sommerhuset udefra har ejeren ligeledes lagt vægt på at gøre det pænt og indbydende, med pæne sten i indkørslen og små detaljer som f.eks. at de har skrevet "hyggebo" på deres steen med husnummer. / / For vores vedkommende ville huset være helt perfekt hvis der var en grill (str. kuglegrill 57cm) samt internet så ungerne kunne koble sig på WI-FI. Så de 2 ting var det eneste, efter vores mening, der manglede for at huset ville være helt perfekt for os. / / Derudover måtte vi ned og ligge på gulvet og kravle ind under kølskabet for at aflæse vandmåleren. Det var ikke et problem for os, men for andre med handicap er den ikke nemt tilgængelig. / Som ejere af sommerhuset ville vi have flyttet vandmåleren op i øjenhøjde.”
Jack Møller Nielsen - Boeslunde  (Familieferie med børn, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Helt sikkert en tur til tønder, der er så smukt derinde og en tur til Tyskland og spise”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Stilheden og roen man lagde slet ikke mærke til naboerne, samt det var tæt på den tyske grænse”

Ferieboligfaciliteter

5
2
50m²
nej
nej
600 m
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: min. ARD og ZDF
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Bygget 1999
 
800 m til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
16 km til kyst
 
600 m til fiskeri
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst i perioden 9/1-2021 til 7/1-2022

Top-attraktioner i området

 • LEGOLAND
 • Djurs Sommerland
 • Givskud Zoo
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Gi' den gas palads
 • AQUA Akvarium
 • Jyllands Park Zoo
 • Fregatten Jylland
 • Fiskeri- og Søfartsmuseum
 • Fun og Action
 • Labyrinthia
 • Husnr. 67829
  Huskategori: ★★★
  Gæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  5328293031123
  145678910
  211121314151617
  318192021222324
  425262728293031
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  AAlkove
  BBad
  KKøkken
  OOpholdsstue
  TETerrasse
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Radio, dvd-afspiller, tv, kabel-tv
  2 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
  1 Alkove: 1 opredning
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, anlagt have 800 m², personlig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Velplejet og personligt indrettet sommerhus beliggende i Arrild Ferieby på skøn grund med høje træer. Der er to gode soverum, lyst badeværelse med bruser samt et rummeligt køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, der rummer sofaarrangement. I stuen er der også en hyggelig alkove, som især børn vil nyde at opholde sig i. Grunden rummer mange spændende kroge, og den anlagte vestvendte stenterrasse er ideel til de lange sommeraftener. Huset ligger i gåafstand til feriebyens mange aktiviteter såsom svømmehallen, minigolf, tennisbane, petanquebane, beachvolley, fodboldbane, rulleskøjtebane samt 3 store legepladser. Ligeledes er der mulighed for at fiske i områdets Put and Take søer eller benytte 9-hullers golfbanen, hvor der er mulighed for at leje golfudstyr. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Arrild

  Lej sommerhus i Arrild

  Arrild er navnet på en mindre landsby i Sydjylland. Byen er specielt kendt for at huse Arrild Ferieby, som består af omkring 400 ferieboliger og en campingplads. Da byen ligger tæt ved den tyske grænse, er byen særdeles velbesøgt af tyske feriegæster om sommeren, men også mange danskere vælger at holde deres ferie her.

  Arrild er omgivet af skønne naturområder, blandt andet Hønning Plantage og Lovrup Skov. Derudover ligger Arrild tæt ved Vesterhavet og derfor tæt ved gode og børnevenlige badestrande. Her er det også oplagt at tage en tur til Rømø eller Fanø, hvor du kan opleve den årlige dragefestival og jazzfestival eller bade ved de kendte brede sandstrande.

  Ønsker du i stedet at besøge nogle af de omkringliggende byer, er Aabenraa og Sønderborg bestemt et besøg værd. I Aabenraa kan du blandt andet besøge Aabenraas Museum/Sønderjyllands Søfartmuseum eller Brundlund Slot, som kan dateres tilbage til 1411. En del af slottet er i dag kunstmuseum. Sønderborg er Sydjyllands største by og smukt beliggende på begge sider af Als Sund. Her kan du se tydelige spor af krigene mellem Danmark og den preussiske hær i 1800-tallet, blandt andet ved Dybbøl Mølle. I Historiecenter Dybbøl Banke kan du genopleve det berømte og skæbnesvanger slag ved Dybbøl Mølle i 1864.

  Besøg også én af Danmarks absolut største attraktioner LEGOLAND, som ligger blot en god times kørsel fra Arrild. Når du lejer sommerhus gennem DanCenter Sommerhusudlejning får du stor rabat til LEGOLAND.

  Om Midtjylland

  Midtjylland er for kendere, fjernt fra hav og strand. Alligevel domineret af vand. Midt i landet pryder søerne omkring Silkeborg. Fra Himmelbjerget med sine 147 meter kan du fra udsigtstårnet skue i alle retninger. Overalt på søer og i kanaler glider kanoerne af sted, og ved Put and Take søerne frydes fiskefanatikere over ferskvandsfiskene.

  Så selvom området Midtjylland, altså er langt fra kyst og vand, er der alligevel masser af muligheder for at nyde vandet på de mange kanaler, fjorde og søer, der dominerer området. Nyd udsigten fra en hjuldamper på Silkeborgsøerne, fisk med børnene ved en af de mange Put and Take søer.

  Vælger du at holde din ferie i Midtjylland, er det oplagt at besøge Danmarks næststørste by Aarhus. Her finder du en masse kulturelle tilbud, muligheder for shopping og spændende attraktioner. Besøg blandt andet det imponerende kunstmuseum ARoS eller den verdensberømte Aarhus Gamle By.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Arrild, Arrild, Sommerhus 67829, 5 personer, Tysk tv