Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Roslev

Sommerhus: Roslev, Rundt om Limfjorden, Limfjorden, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 8 svar3.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,6
Ferieboligens indretning og udstyr3,5
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,3
Familie/Venner uden børn3,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Kirstine - Aabenraa  (Venneferie uden børn, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Medbring ørepropper, så I ikke konstant hører vindmøllegeneratoren. Og vær forberedt på løsgående hunde og masser af nysgerrige blikke fra campinggæster, der går ind på grunden såvel som nysgerrige interesserede huskøbere, der patruljerer løbende (huset er til salg).”
Anne - Tørring  (Familieferie med børn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Spøttrup Middelalderborg samt Fur”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Størrelsen, køkkenet og haven”
Maria Ibsen - Aabenraa  (Familieferie med børn, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Et stort og pænt hus i naturskønne omgivelser. Meget tæt ved dejlig strand og nabo til en historisk gård. / Der manglede hverken noget inde eller ude. Men lå tæt ved vej og uden hegn om haven, så vil ikke anbefale til helt små børn. Både hus og område var dog børnevenligt med dejlig grøn have med gynger og sandkasse.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tag til den dejlige strand nær huset. Vi tog også til Fur og så klitterne og til Spøttrup Borg, begge var gode oplevelser. / Områdets Hancock sodavand med Grape var de bedste jeg har smagt. Vi nåede ikke Thises gårdbutik, men vi er sikre på at den havde været et besøg værd.”
Jette - Fredericia  (Familieferie med større børn, maj 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Det ligger tæt på rigtig dejligt strand område”
Jesper Juul - Roslev  (Familieferie med børn, marts 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ok stand, og tæt på pæne "gå-tur" muligheder, langt til noget der minder om byliv. Fornuftig pris. Mht sidste spørgsmål om alder, klikker jeg jo min alder ind, men vi havde'lejet det til vor datter og svigersøn og deres børn på 2 og 3 år, de var godt fornøjet. De kommer fra Færøerne”
Birgit - Randers  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Naturen - haven med de store gynger, og at der var så god plads”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Vandretur på Fur - "Cafe På Herrens Mark" på Fur - og Fur Bryghus / Cykeltur til Sundsøre (8 km langs fjorden)”
Jytte - Christiansfeld  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Der var plads til 10 personer og to badeværelser. / / Desværre var virkede gulvvarmen ikke i det ene badeværelse og det ene værelse i kælderen kunne heller ikke varmes op pga defekt termostat.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Huset er primært til voksne der vil nyde ro og natur”
Helle - Sæby  (Familieferie med børn, maj 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Fur Bryghus ligger ikke så langt derfra”

Ferieboligfaciliteter

10
4
225m²
ja
nej
Inkl.
300 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Aktivitetshus
 
Tysk TV: min. ARD og ZDF
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1933, renoveret i 2018
 
10 km til restaurant
 
5,0 km til indkøb
 
300 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Klitmøller og Cold Hawaii
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Nationalpark Thy
 • Bunkermuseum Hanstholm
 • Mønsted Kalkgruber
 • Nordsø akvariet
 • Mariager Saltcenter
 • Husnr. 65887
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 300 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  ARAktivitetsrum
  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OOpholdsstue
  Pr.Privat
  SPSpisestue
  TTeknikrum
  TETerrasse
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, kabel-tv, høj stol
  4 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 2 køjer, 2 køjer, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 100 - 139 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, badekar, bruseniche, gulvvarme
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Aktiviteter: Airhockey, spillekonsol
  Og: Terrasse, oliefyr, legeredskaber, havegrill, kuperet grund 2550 m², hyggelig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Renoveret sommerhus beliggende på god naturgrund med mindre sø ved Roslev. Huset er smagfuldt renoveret og fremstår moderne. I stueplan er der stor opholds- og spisestue med adgang til åbent køkken med alt i hårde hvidevarer. Der er kabel-tv samt gratis, trådløst internet. På 1. sal er der tre gode soveværelser samt badeværelse. I kælderen er der soveværelse, badeværelse og aktivitetsrum. Der er pillebrændeovn. God, sydvestvendt terrasse. Fra huset er der kun ca. 300 m til Limfjorden med børnevenlig badestrand.

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden byder på enestående naturoplevelser. Her kan du både finde kuperede bakkelandskaber, plantager, markområder og naturligvis en masse udsigtspunkter over fjorden. Vi præsenterer her en række af forslag til, hvad du kan opleve rundt om Limfjorden.

  Limfjordsruten – en 610 km lang cykelrute
  Skal du opleve Limfjorden, så er det oplagt at tage en cykeltur på hele eller dele af Limfjordsruten. Hele ruten er 610 km lang, og bringer dig hele vejen rundt om Limfjorden. Du kan dog også vælge at have en fast base og blot tage enkelte dagsture på den smukke cykelrute.

  Kunst og historie
  Besøg Danmarks ældste middelalderborg, Spøttrup, eller gå på opdagelse i nogle af områdets mange museer, gallerier, kirker osv. Her finder du en guldgrube af interessante historier fra Limfjordegnens fortid og nutid. Læg også vejen forbi Nordeuropas mindste kirke på Venø, eller Kalkgruberne i Mønsted og Daugbjerg.

  Skønt område for vandhunde
  Området byder på omkring 250 km kystlinie, som giver masser af mulighed for at bade og nyde stranden. Når vinden leger med, er Limfjorden et eldorado for windsurfere, og også kitesurferne kommer farende og slår med halen i luften. Glyngøre har desuden Nordeuropas første store dykkerpark med skibs- og kampvognvrag, forhindringsbaner, stenrev og en grotte.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske huse og luksus sommerhuse.

  Om Limfjorden

  Lej sommerhus ved Limfjorden

  Limfjorden er Danmarks største fjord og forbinder Nordsøen og Kattegat. På en tur langs med eller på Limfjorden finder man et stort udvalg af spændende naturfænomener og kulturelle attraktioner. De færreste kan nå alle attraktionerne langs fjorden, men vi giver dig her en række forslag, som forhåbentlig kan inspirere dig til gode oplevelser i ferien.

  Vejlerne
  Vejerne er Nordeuropas største fuglereservat og er et ca. 6.000 hektar stort lavtliggende område med græsenge, bambusskove og brakvandssøer. Vejlerne opstod efter et mislykket dræningsprojekt. Her og nu er det et fredet paradis for fugle og fugleelskere.

  Eshøj Plantage
  Eshøj Plantage ligger cirka 4 km fra Thisted centrum. Plantagen er en lille botanisk perle med ca. 150 forskellige arter træer og buske fra hele verden og er dermed en skov af fuldstændig usædvanlig art. I Eshøj er der gode muligheder for frisk luft og motion. Terrænet er kuperet med en højdeforskel på 25 m fra Limfjorden til plantagens højeste punkt. Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo, som giver dig tid til at se, høre, lugte og fornemme naturens puls og rytme - samt tid til at opdage og iagttage en spændende natur, som ligger åben for dig.

  Skyum Bjerge
  Det kuperede bakkelandskab udgør en del af Limfjordskysten ned mod Vildsund. Her er kløfter og dale skabt af smeltevandets erosion ved slutningen af sidste istid. Der er bevaret 17 gravhøje i området. Seks af dem ligger pænt på række ned over en bakkekam. Området er fredet og i et forsøg på at bevare lyngheden, har man fået gotlandske får til at græsse på de stejle skrænter.

  Lundehøj
  I Ullerup, lidt nord for Heltborg, findes den 6000 år gamle stenhytte, Lundehøj, som er åben for gæster.

  Limfjordscentret Doverodde
  150 år efter etableringen af den første købmandshandel i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et af Limfjordens bedst bevarede handelshuse fra denne periode. Købmandsgården er i dag et oplevelsescenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsilo er der udstillinger af geologiske forekomster og dyr i området. I det gamle pakhus finder du et spændende aktivitetsrum, hvor du kan undersøge de fisk og andre dyr, som beboerne i området selv fiskede eller fangede omkring fjorden. Her finder du også udstillinger, som fortæller om Købmandsgårdens udvikling gennem tiderne. Herudover findes et stort antal andre udstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede
  Denne oldtidskirkegård er Danmarks største med i alt 49 gravhøje. Det er samtidig en af de smukkeste beliggende samlinger af gravhøje fra oldtiden.

  Lunaria og Danas Have
  Kunstsamlingen, som er den eneste af sin slags, viser skiftende udstillinger af løvkunstneren Susanne Tvermoes' poetiske billedverden - et livsværk, som er skabt af løv og blomsterblade. Fra museets jyske eventyrhave er der udsigt over vikingernes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krydses af Ravvejen mod Europa. Desuden har man lavet en mindestue over de store Limfjordsdigtere, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke
  Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og råder over et af Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan opleves ved nogle fremragende kirkekoncerter. Til kirken knytter sig sagnet om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kærlighedshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, havde et kærlighedsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar opdagede forholdet, lod han Liden Kirsten danse sig til døde. Hun blev begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev blindet, kastreret og lænket til kirkemuren lige ved Liden Kirstens grav. Da han døde, blev han begravet i samme grav som Liden Kirsten.

  Aalborg Golfbane
  Landets næstældste golfklub byder velkommen til golfspil i smukt terræn og spisning i restauranten.

  Sebber Kloster
  Det blev opført som kloster i 11-tallet med 8 nonner fra Benediktinerordenen. Men hovedbygningen var faktisk 'kun' avlsgården - nonnerne boede i Sebber Kirken. Efter det ophørte at være kloster, blev det givet videre til mange ejere - den sidste og nuværende familie Tesdorp købte det i 1958 og har siden for eks. tilføjet en golfbane. I 2006 blev det renoveret, så det nu kan fungere til udlejning til bryllupper, firmaarrangementer eller helt almindelige familiesammenkomster.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Roslev, Rundt om Limfjorden, Sommerhus 65887, 10 personer