Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Helligsø Drag

Sommerhus: Helligsø Drag, Rundt om Limfjorden, Limfjorden, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 28 svar3.0 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

10
3
80m²
ja
nej
Inkl.
150 m
 
Udendørs vildmarksbad
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1970, renoveret i 2021
 
8 km til restaurant
 
4,0 km til indkøb
 
150 m til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 12/11-2022 til 6/1-2023
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder af 2022. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst, såfremt sommerhusejeren havde tilmeldt sommerhuset til tilbuddet om 15 dages annullering på bookingtidspunktet. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår reservationen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst i 2022 og 2023?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 43318
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 150 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
482829301234
49567891011
5012131415161718
5119202122232425
522627282930311
Ferieboligen er ikke ledig i den valgte periode.
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Spar 50 kr. | Brug kode*: 50DC

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
EEntré
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: Brændeovn, tv
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 2 køjer
1 Alkove: 1 dobbeltseng
1 Anneks: 1 dobbeltseng og 2 køjer, vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche
Køkkenafd.: Elkogepl., ovn, køleskab, fryser 1 - 59 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, kulgrill, naturgrund 2500 m², hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Charmerende sommerhus i 2. række, kun 150 meter fra vandet. Huset ligger i et idyllisk område lige ned til Limfjorden. Det ligger på en dejlig stor naturgrund, hvor der er masser af træer at klatre i, og frem for alt plads til afslapning. Huset er indrettet med et tilhørende anneks, som har eget bad/toilet og fjernsyn. Så det egner sig til 2 familier, eller en voksen afdeling i huset, hvor børnene kan lege i annekset. Annekset er indrettet med dobbeltseng og køjeseng. Mellem huset og annekset er der en stor overdækket terrasse indrettet med grill og køl/frys. Her kan sommeraftenerne nydes, men også forår og efterår bliver dagene forlænget. I forbindelse med tearassen er der et vildmarksbad, som egner sig til badebassin til børnene, og ikke mindst til afslapning for de voksne. En vindstille aften i badet, med skyfri himmel, hvor man kan høre fjorden, og stjernerne står klar på himlen, det skal opleves. Selve huset har 2 værelser, og en lukket alkove. Alkoven og det ene værelse er med dobbeltseng og det sidste værelse er med køjeseng. I huset er der ligesom i annekset også bad og toilet. Der er brændeovn som kan sætte den rette stemning eller lune på de kolde dage. Der er stor fjernsynspakke og wifi. Både huset og annekset har varmepumpe til opvarmning. Der er vaskesøjle i annekset.

Der er sti direkte til en dejlig strand, hvor tiden kan bruges på at finde forstenede søpindsvin og hulsten, kigge efter sæler, eller bade i det børnevenlige vand. Huset har udebruser, hvor man kan skylle saltvandet af kroppen, når man kommer hjem fra stranden.

Området byder på mange spændende udflugtsmuligheder, bl.a. Nationalpark Thy med de store, afvekslende naturområder. Vorupør, beliggende ved det brusende Vesterhav, og er et spændende udflugtsmål. Her finder I miljø med restauranter, cafeer og gode indkøbsmuligheder. Det naturskønne område ved Agger er også et besøg værd. 10 min fra sommerhuset ligger Hurup-Thy som har mange indkøbs muligheder, specialbutikker, slagter og bager. Inden for ca. halv times kørsel finder I større byer som Holstebro i syd og Thisted i nord med hyggelige gågader og et rigt udvalg i butikker. Inden for en halv times kørsel finder I Jesperhus Blomsterpark med de mange tusinde blomster. Limfjorden tilbyder, som perler på en snor, den ene lille hyggelig by efter den anden. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Helligsø Drag, Rundt om Limfjorden, Sommerhus 43318, 10 personer