Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus ved Limfjorden i Nordjylland

 
Søg område: Limfjorden
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 141 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus ved Limfjorden i Nordjylland

Book din perfekte feriebolig ved den naturskønne Limfjord

Her finder du alt fra store og uberørte skove til de skønneste badestrande.
Læs mere om Limfjorden
Rating af huse for Limfjorden: 4.0 af 5.0 fra 4111 anmeldelser

Sommerhusområder Limfjorden

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Klitmøller og Cold Hawaii
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Nationalpark Thy
 • Bunkermuseum Hanstholm
 • Mønsted Kalkgruber
 • Nordsø akvariet
 • Mariager Saltcenter
 • 284 sommerhuse for Limfjorden - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Trend/LendrupHus nr: 8482Trend/Lendrup6 personer,  65 m²75 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 14065Virksund6 personer,  103 m²500 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 8457Helligsø Drag8 personer,  85 m²75 m til kyst.Sommerhus i Skibsted FjordHus nr: 94248Skibsted Fjord6 personer,  73 m²600 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 60958Virksund6 personer,  75 m²200 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 85917Fur5 personer,  61 m²200 m til kyst.Sommerhus i Hostrup StrandHus nr: 87812Hostrup Strand6 personer,  93 m²800 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 6847Helligsø Drag8 personer,  127 m²100 m til kyst.Sommerhus i LynderupHus nr: 95383Lynderup8 personer,  200 m²500 m til kyst.Sommerhus i TrendHus nr: 42778Trend8 personer,  90 m²100 m til kyst.Sommerhus i Knud Strand/LimfjordenHus nr: 4868Knud Strand/Limfjorden6 personer,  75 m²500 m til kyst.Sommerhus i HandbjergHus nr: 35755Handbjerg4 personer,  73 m²10 m til kyst.Sommerhus i Klitgårds FiskerlejeHus nr: 38041Klitgårds Fiskerleje6 personer,  66 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i HandbjergHus nr: 44459Handbjerg4 personer,  42 m²300 m til kyst.Sommerhus i HandbjergHus nr: 95361Handbjerg10 personer,  155 m²400 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 25244Virksund6 personer,  63 m²350 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 51683Helligsø Drag4 personer,  68 m²200 m til kyst.Sommerhus i TrendHus nr: 87677Trend6 personer,  78 m²150 m til kyst.Sommerhus i Klitgårds FiskerlejeHus nr: 7657Klitgårds Fiskerleje6 personer,  86 m²900 m til kyst.Sommerhus i Thyholm/Serup StrandHus nr: 4538Thyholm/Serup Strand8 personer,  140 m²150 m til kyst.Sommerhus i Thyholm/OddesundHus nr: 44411Thyholm/Oddesund5 personer,  89 m²5 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 98789Virksund6 personer,  93 m²500 m til kyst.Sommerhus i HandbjergHus nr: 95363Handbjerg6 personer,  90 m²20 m til kyst.Sommerhus i Hjarbæk FjordHus nr: 13301Hjarbæk Fjord8 personer,  115 m²100 m til kyst.Sommerhus i Mors/EjerslevHus nr: 13172Mors/Ejerslev5 personer,  63 m²300 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 43353Virksund5 personer,  54 m²200 m til kyst.Sommerhus i Ålbæk/SallingHus nr: 66947Ålbæk/Salling6 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 6420Helligsø Drag6 personer,  66 m²300 m til kyst.Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 13331Eskov Strandpark5 personer,  48 m²350 m til kyst.Sommerhus i Thyholm/OddesundHus nr: 40039Thyholm/Oddesund16 personer,  358 m²425 m til kyst.
  Se alle 284 DanCenter sommerhuse for Limfjorden

  Lej et sommerhus ved Limfjorden i skønne Nordjylland til din næste ferie

  Limfjorden er Danmarks største fjord og forbinder Nordsøen og Kattegat. På en tur langs med eller på Limfjorden, finder man et stort udvalg af spændende naturfænomener og kulturelle attraktioner. Hvis du lejer et sommerhus ved Limfjorden, vil du ikke kun få glæde af den flotte havudsigt, men du vil også have rigeligt med aktiviteter at se til. En del af de seværdigheder og aktiviteter der er tæt på Limfjorden, er naturoplevelser, der er perfekte til personer der har lejet et sommerhus ved Limfjorden for at komme væk fra storbyens travlhed og genopfriske deres sind. De færreste personer der er på ferie i et sommerhus ved Limfjorden, kan nå at se alle seværdigheder og attraktionerne langs fjorden. Her på siden har vi samlet nogle forslag til hvad du kan køre rundt og se, når du holder ferie i et sommerhus ved Limfjorden.

  Det skal du se, når du lejer et sommerhus ved Limfjorden

  Når du lejer et sommerhus ved Limfjorden, vil du være tæt på en masse seværdigheder, uanset hvilken by du har valgt at leje dit sommerhus ved Limfjorden i. Det er klart en fordel hvis du tager bilen med på din ferie i dit lejede sommerhus ved Limfjorden, da det giver dig mulighed for at køre ud til de forskellige seværdigheder og aktiviteter i området.

  Vejlerne

  Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat og er et ca. 6.000 hektar stort lavtliggende område med græsenge, bambusskove og brakvandssøer. Vejlerne opstod efter et mislykket dræningsprojekt. Her og nu er det et fredet paradis for fugle og fugleelskere, på Limfjordens nordkyst.

  Eshøj Plantage

  Eshøj Plantage ligger cirka 4 km fra Thisted centrum. Plantagen er en lille botanisk perle med ca. 150 forskellige arter træer og buske fra hele verden og er dermed en skov af fuldstændig usædvanlig art. I Eshøj er der gode muligheder for frisk luft og motion. Terrænet er kuperet med en højdeforskel på 25 m fra Limfjorden til plantagens højeste punkt. Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo, som giver dig tid til at se, høre, lugte og fornemme naturens puls og rytme - samt tid til at opdage og iagttage en spændende natur, som ligger åben for dig. Dette er en oplagt mulighed for de personer der holder ferie i et sommerhus ved Limfjorden, for at komme væk fra storbyens travlhed.

  Skyum Bjerge

  Det kuperede bakkelandskab udgør en del af Limfjordskysten ned mod Vildsund. Her er kløfter og dale skabt af smeltevandets erosion ved slutningen af sidste istid. Der er bevaret 17 gravhøje i området. Seks af dem ligger pænt på række ned over en bakkekam. Området er fredet og i et forsøg på at bevare lyngheden, har man fået gotlandske får til at græsse på de stejle skrænter.

  Lundehøj

  I Ullerup, lidt nord for Heltborg, findes den 6000 år gamle stenhytte, Lundehøj, som er åben for gæster.


  Limfjordscentret Doverodde


  150 år efter etableringen af den første købmandshandel i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et af Limfjordens bedst bevarede handelshuse fra denne periode. Købmandsgården er i dag et oplevelsescenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsilo er der udstillinger af geologiske forekomster og dyr i området. I det gamle pakhus finder du et spændende aktivitetsrum, hvor du kan undersøge de fisk og andre dyr, som beboerne i området selv fiskede eller fangede omkring fjorden. Her finder du også udstillinger, som fortæller om Købmandsgårdens udvikling gennem tiderne. Herudover findes et stort antal andre udstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denne oldtidskirkegård er Danmarks største med i alt 49 gravhøje. Det er samtidig en af de smukkeste beliggende samlinger af gravhøje fra oldtiden.

  Lunaria og Danas Have

  Kunstsamlingen, som er den eneste af sin slags, viser skiftende udstillinger af løvkunstneren Susanne Tvermoes' poetiske billedverden - et livsværk, som er skabt af løv og blomsterblade. Fra museets jyske eventyrhave er der udsigt over vikingernes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krydses af Ravvejen mod Europa. Desuden har man lavet en mindestue over de store Limfjordsdigtere, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke

  Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og råder over et af Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan opleves ved nogle fremragende kirkekoncerter. Til kirken knytter sig sagnet om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kærlighedshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, havde et kærlighedsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar opdagede forholdet, lod han Liden Kirsten danse sig til døde. Hun blev begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev blindet, kastreret og lænket til kirkemuren lige ved Liden Kirstens grav. Da han døde, blev han begravet i samme grav som Liden Kirsten.

  Aalborg Golfbane

  Landets næstældste golfklub byder velkommen til golfspil i smukt terræn og spisning i restauranten.

  Sebber Kloster

  Det blev opført som kloster i 11-tallet med 8 nonner fra Benediktinerordenen. Men hovedbygningen var faktisk 'kun' avlsgården - nonnerne boede i Sebber Kirken. Efter det ophørte at være kloster, blev det givet videre til mange ejere - den sidste og nuværende familie Tesdorp købte det i 1958 og har siden for eks. tilføjet en golfbane. I 2006 blev det renoveret, så det nu kan fungere til udlejning til bryllupper, firmaarrangementer eller helt almindelige familiesammenkomster.

  Lej et sommerhus til din sommerferie ved Limfjorden hos DanCenter

  Her på siden finder du over 240 sommerhuse til leje ved Limfjorden, og størstedelen af vores sommerhuse ved Limfjorden ligger helt op til kysten. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et luksussommerhus ved Limfjorden eller et sommerhus tæt på en af de store byer ved Limfjorden, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse til leje ved Limfjorden, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste.

  Spørgsmål og svar omkring Limfjorden

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter ved Limfjorden?

  DanCenter har mere end 240 sommerhuse ved Limfjorden.

  Hvilke steder bør jeg besøge ved Limfjorden?

  Nogle af de steder du bør besøge er Kunsten museum, Limfjordsmuseet i Løgstør, Hjelmstad, Kildeparken og Thy Cablepark.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Limfjorden?

  Når du er ved Limfjorden, så bør du besøge museerne, parkerne og gå i naturen.