Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Tåsinge/Stenodden - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Tåsinge/Stenodden - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Tåsinge/Stenodden
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Tåsinge/Stenodden - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Tåsinge/Stenodden: 4.0 af 5.0 fra 69 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 8 sommerhuse for Tåsinge/Stenodden - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 4939Tåsinge/Stenodden6 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.220 m til kyst.Sommerhus med spabad og en flot udsigt over havet ved Tåsinge, både fra huset og grunden. Der er opholdsstue med direkte udgang til den åbne/overdækkede terrasse. Stuen er bl.a. udstyret med. Køkken og ...Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 44835Tåsinge/Stenodden8 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Panoramaudsigten over Svendborg Sund, Valdemar Slot og Thurø er fra dette sommerhus beliggende på Tåsinge kun ca. 150 m fra havet meget betagende. Den samme udsigt kan nydes fra husets aktivitetsrum, hvor ...Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 28634Tåsinge/Stenodden6 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende få hundrede meter fra kysten. Huset har panoramaudsigt fra terrassen, hvor I kan opleve det sydfynske øhav. Bregninge Kirke og Valdemar Slot er nogle af de seværdigheder, ...Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 71902Tåsinge/Stenodden6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Velholdt sommerhus på 1000 m² ugenert naturgrund med træer. Huset er lyst indrettet med hvide vægge og lofter. Huset er indrettet med to soverum, lille badeværelse med bruseniche samt gulvvarme og en lys ...Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 99227Tåsinge/Stenodden6 personer,  63 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus ca. 400 meter fra havet beliggende på en 886 m2 stor naturgrund med hæk hele vejen rundt. Huset ligger i et naturskønt område ved Stenodden, som har mange fritidsmuligheder. Sommerhuset er renoveret ...Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 98894Tåsinge/Stenodden4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Bare cirka 150 m fra havet ved Stenodden finder I dette sommerhus på en 800 m2 stor naturgrund. Både fra huset og grundstykket kan I se ned til havet. Sommerhuset er renoveret i 2009 og fremstår lyst. ...

  Se alle huse i området.