Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Tåsinge/Stenodden - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Tåsinge/Stenodden - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Tåsinge/Stenodden
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Tåsinge/Stenodden - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Tåsinge/Stenodden: 4.1 af 5.0 fra 56 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Tåsinge/Stenodden

  Hus nr: 04301Tåsinge/Stenodden4 personer,  53 m²Kæledyr er ikke tilladt.225 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende i et naturskønt område bare ca. 225 m fra havet ved Stenodden. Sommerhuset er totalrenoveret i 2017 og indrettet med opholdsstue med direkte adgang til terrassen. Stuen er udstyret med bl.a. tv og brændeovn. Kombineret ...Hus nr: 67484Tåsinge/Stenodden4 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.På en 800 m2 stor, ugenert naturgrund med træer ligger dette sommerhus ved Stenodden. Sommerhuset er lyst indrettet og har en stor, lukket udestue. Der er kombineret opholds/spisestue med direkte udgang til husets terrasse og grund. Opholdsstuen ...Hus nr: 98894Tåsinge/Stenodden4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Bare cirka 150 m fra havet ved Stenodden finder I dette sommerhus på en 800 m2 stor naturgrund. Både fra huset og grundstykket kan I se ned til havet. Sommerhuset er renoveret i 2009 og fremstår lyst. Huset er indrettet med en opholdsstue med ...Hus nr: 28634Tåsinge/Stenodden8 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende få hundrede meter fra kysten. Huset har panoramaudsigt fra terrassen, hvor I kan opleve det sydfynske øhav. Bregninge Kirke og Valdemar Slot er nogle af de seværdigheder, I kan se herfra. Huset er velegnet ...Hus nr: 52062Tåsinge/Stenodden6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende på ugenert naturgrund. Dejlig udsigt over havet. Der er installeret energibesparende varmepumpe/aircondition. Tag en tur rundt på Tåsinge og besøg de gamle, smukke landsbyer. Egeskov Slot, Odense Zoo samt Fyns mange attraktioner ...Hus nr: 71902Tåsinge/Stenodden6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Velholdt sommerhus på 1000 m² ugenert naturgrund med træer. Huset er lyst indrettet med hvide vægge og lofter. Huset er indrettet med to soverum, lille badeværelse med bruseniche samt gulvvarme og en lys kombineret opholds-/spisestue med direkte ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus