Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Rekrutteringsproces hos DanCenter


One size doesn't fit allI DanCenter er alle rekrutteringsprocesser unikke, ligesom vores medarbejdere. På baggrund af stillingen, tilrettelægger vi forløbet alt efter behov og omfang.

Der vil i nogle tilfælde være behov for 2. samtale med personlighedsanalyse og/eller logisk test, og i andre tilfælde vil en enkelt samtale være fremgangsmåden.


Din forberedelseEn jobsamtale hos os er en tovejs-dialog med det fælles formål at finde ud af, om der er det helt rigtige match i forhold til blandt andet opgaver og kemi. Passer virksomheden til dig og passer du til virksomheden?

Derfor er det en stor fordel, at du inden samtalen gør dig klart, hvad der er vigtigt for dig, så du ikke går fra samtalen med ubesvarede spørgsmål. Vi ser rigtig gerne, at du stiller alle de spørgsmål, du har behov for – så lover vi at gøre det samme.
VI GLÆDER OS ALLEREDE TIL AT MØDE DIG!


Vores rekrutteringsløfteVores medarbejdere betyder alt for os, og som potentiel kommende medarbejder og kollega ønsker vi, at du i mødet med os mærker dette.

Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse i alle faser af vores rekrutteringsproces.

Vi sørger naturligvis også for at håndtere og opbevare dine data fortroligt.


Bliv en del af DanCenterHos DanCenter kan vi måske ikke prale af bonede gulve, men det kan vi til gengæld af vores dygtige og engagerede medarbejdere

Vores CEO er ikke vigtigere end vores rengøringsassistent - alle spiller en central rolle for at skabe fantastiske ferieminder