Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Vik

Sommerhus: Vik, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar4.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,6
Ferieboligens indretning og udstyr4,5
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn4,3
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Anike - Wentorf  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tolles Wandergebiet.”
Jens - Berlin  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Das Hinterland um den Fresvik-Gletscher ist sehr schön.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die schöne Lage und die Einrichtung”
Juliane - Kiel  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Die Wanderwege in direkten Umgebung sind sehr schön.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Es ist geräumig und gemütlich, und hat einen wundervollen Blick auf den Fjord. / Die Dusche ist toll, die Küche gut ausgestattet und die Vermieter sind sehr, sehr nett.”
Juliane - Kiel  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“- die Lage mit dem wunderbaren Ausblick / - die großzügigen Räume / - die Küchenausstattung”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Die Wanderwege in der näheren Umgebung sind sehr schön. Sie sind gut gekennzeichnet und man hat schöne Aussichten.”
Jens - Nähe von Bonn, Deutschland  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besuch in Balestrand und Vik, Aurlandsfjord und Naeroyfjord sind auch sehenswert. Restaurant mit guter Aussicht an dem Weg von Vik Richtung Süden. Expressboot (Katamaran) nach Bergen. Verschiedene Wanderungen in der Umgebung von Fresvik.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Größe, Blick auf den Fjord, Holzofen, Mischung aus alt und neu, hilfsbereiter Vermieter”

Ferieboligfaciliteter

7
4
170m²
nej
ja
nej
Inkl.
100 m
 
Fiskehus: Feriebolig med rensebord, båd til leje eller inkl., fryser på mindst 60 liter og max. 2 km til fiskeplads.
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: min. ARD og ZDF
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1952, renoveret i 1987
 
2,0 km til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
400 m til kystfiskeri
 
100 m til fiskeri i elv
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst i perioden 9/1-2021 til 7/1-2022
Husnr. 42509
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 400 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
5328293031123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Lej et sommerhus og hold ferie i Norge

Norge er kendt for en storslået natur, hvor man kan vandre i de høje bjerge og nyde den friske luft. Hvad end man er til aktiv ferie med masser af ski, vandreture eller cykelture eller man er mere til ren afslapning eller kultur i byerne, så tilbyder DanCenter et stort udvalg af hytter og sommerferiehuse i Norge.

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og smukke fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker. Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

I den sydlige del af Norge, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien eller alle vennerne. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og indånde den friske luft ved den norske kyst. Samtidig er I tæt på bylivet og alle faciliteterne.

I den nordlige del af Norge kan I være heldige at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Der er nogle bestemte tidspunkter på året, hvor der er større chance for at se det. Især om foråret og efteråret er der størst mulighed for at opleve nordlyset.

Hos DanCenter finder I hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du rejser alene afsted, sammen med én eller hele familien, så kan du finde en hytte, der passer til lige præcis dit behov gennem DanCenter. DanCenter har et stort udvalg af hytter og sommerhuse i Norge og der er lige noget for alle. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskeri, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og afslapning. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

Ferie i Norge - Spændende oplevelser for hele familien

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er vild, fantastisk og smuk og meget anderledes end hvad vi er vant til i Danmark. Det til trods for, at der ikke er langt imellem os, hvilket gør Norge til en rigtig god feriedestination. Når du holder ferie i en hytte i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda. Og hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og det smukke bjerglandskab og de store vilde vidder. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Fiskehytte i Norge - For lystfiskere

For fiskeentusiasterne er Norge også et populært rejsemål. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet og at fiskekort til søer og elve er til at betale. Med den smukke natur som baggrund så er det ikke mærkeligt, at Norge er en populær destination for folk, der gerne vil ud og fiske. Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der er sørget for en god start på fiskeeventyret ved at udstyre hytterne med alt, hvad et lystfisker-hjerte kan begære.

Tag på en eventyrlig ferie - Lej hytter og sommerhuse i Norge

Når du skal afsted på din næste ferie til Norge, så tag en kig igennem vores store udvalg af hytter og sommerhuse i Norge. Hos DanCenter kan du finde hytter, der ligger ved foden af et bjerg, lige ned til en fjord eller tæt på en storby. Så hvad end du er til aktiv ferie på pisterne, afslappende hygge foran pejsen eller kulturferie, så finder du en hytte, der passer helt til dine ønsker. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller en klassisk hytte i Norge, når du booker dit næste ophold gennem DanCenter.


Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Vik, Sogn og Fjordane, Norge, Sommerhus 42509, 7 personer