Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus med hund

Selvfølgelig skal familiens bedste ven med på sommerhusferien i Danmark

Et sommerhus i Danmark er helt perfekt, når din hund skal med på ferie. Hér har den rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand – lige uden for døren. For hos DanCenter er der plads til hele familien – også hundene, da vi har mange sommerhuse med hund tilladt. I mange af vores sommerhuse kan du nemlig tage op til to kæledyr med på din ferie. Hvad er en ferie i sommerhus uden dine bedste venner? Find det helt rigtige sted her, så du kan tage i sommerhus med hund.Sommerhusferie er ferie for hele familien – også for hunden!

Fido, Doggie, Lajka eller Vovse. Kært bart har mange navne - menneskets bedste ven har endnu flere! Der er ikke noget bedre end at tilbringe sommerferien i et hyggeligt sommerhus, og det bliver endnu bedre, når man kan tage sin firbenede ven med - og det er endda gratis!

Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med dine ferieplaner, når du lejer et sommerhus hos DanCenter. Med vores 65 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse er DanCenter det ideelle valg, når det kommer til at finde et hyggeligt sommerhus, hvor hunde er velkomne.

Overalt i Danmark kan du finde feriboliger, hvor det er tilladt at have op til to hunde med. Om det er Gedser eller Skagen, Bornholm eller Blåvandshuk så skal du nok kunne finde det rigtige sommerhus, der opfylder dine kriterier.

Tips til hundeferie


At leje sommerhus med hund ved de danske kyster er en herlig oplevelse for hele familien – men ganske vist også for familiens hund. På stranden kan hunden få vand og sand under poterne samt boltre sig i vandet eller klitterne.

Fra den 1. oktober til den 31. marts må hunden løbe uden snor på stranden. I sommerhalvåret skal hunden dog holdes i snor. Det er både af hensyn til badegæsterne, men også for at beskytte dyrelivet. Man skal dog være opmærksom på, at der kan gælde særlige regler på de respektive strande.

Når du skal leje et sommerhus med hund tilladt, er det ikke alle feriehusområder, som ligger ved kysterne, men også ved skove og store hedeområder. I Danmark findes der rigtig mange hundeskove, hunde-parker og fritløbsområder, hvor hunde er velkomne og ofte kan luftes uden at være i snor. Dette gælder hele året rundt.

Af hundevenlige områder kan fremhæves Blokhus Hundeskov, Bøtø Hundeskov ved Marielyst og Den Tilsandede Kirke Hundeskov i Skagen. Ved et af Danmarks mest populære sommerhusområder, Blåvand, ligger Oksby Klitplantage, hvor du finder en dejlig indhegnet hundeskov. Skal hele familien en tur i Blåvand ZOO, er hunden også velkommen her.

Der er altså mange gode muligheder for at leje sommerhus med hund i hele Danmark.

Vores lokalkontorer står klar til at hjælpe

Hvis du har spørgsmål til DanCenters sommerhusudlejning med hund i Danmark, kan du få hjælp fra en af vores lokalkontorer, der er fordelt på 30 forskellige afdelinger i hele landet. Her står vi klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie, hvis der opstår tvivl eller problemer under dit ophold. Du er således sikret ordnede forhold hos os, i modsætning til "privat sommerhusudlejning".

Gennem mange års erfaring med sommerhusudlejning har vi finpudset vores ekspertise og sans for at skabe den optimale oplevelse, komfort og bekvemmelighed for den enkelte gæst. Vi ønsker dig og dine medrejsende en rigtig god ferie - inklusiv hunden naturligvis!

Sommerferie i feriecenter?

Vil du gerne holde sommerferie i Danmark med hunden, men har brug for et alternativ til et sommerhus, så er det også muligt. Måske er der ikke ledigt i den periode eller i det område, som du har behov for. Så vil vi gerne anbefale Danland feriecenter. Danland har 24 feriecentre over hele Danmark, og de ligger alle tæt ved kysten. Nogle har badeland og swimmingpool, nogle egner sig til børnefamilier andre til parferie, nogle har mange aktiviteter og andre har fokus på afslapning og wellness. Med andre ord, der ér også ét feriecenter til dig! Læs mere om ophold i feriecenter i Danmark.'

Spørgsmål og svar omkring sommerhus med hund

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.
Sommerhuse for op til to kæledyr - naturligvis uden ekstra omkostninger!

Spørgsmål og svar

Må jeg tage min hund med i alle DanCenters sommerhuse og ferieboliger?

De fleste sommerhuse og ferieboliger hos DanCenter kan du medbringe op til 2 kæledyr gratis. Der er dog også sommerhuse, hvor du ikke må medbringe kæledyr.

Koster det noget at tage min hund med i min lejede feriebolig?

Nej. Hos DanCenter opkræver vi ikke et hundegebyr, så det koster ikke noget ekstra at tage din hund med i vores hundevenlige sommerhuse og ferieboliger.

Hvor mange af DanCenters sommerhuse er hundevenlige?

Langt de fleste af vores sommerhuse og ferieboliger tillader kæledyr. Vi har omkring 3.400 sommerhuse i Danmark, der tillader kæledyr.

Må jeg tage mere end én hund med i sommerhuset?

Hos DanCenter tillader vi, at du tager op til to hunde med på din sommerhusferier. Vi anbefaler dog, at du læser reglerne for netop det sommerhus, som du har lejet.

Skal jeg være særligt opmærksom på noget, når jeg tager min hund med i sommerhuset?

Sørg for at din hund ikke generer de andre feriegæster i området, hvis du har lejet et sommerhus på en populær turistdestination. Derudover bør du ikke lade din hund være oppe på møblerne i sommerhuset, dvs. senge, sofaer osv.

Gælder der særlige regler for andre kæledyr end hunde?

Som regel gælder det, at du kun må tage de kæledyr med, som der fremgår af reglerne for det enkelte sommerhus.