Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhuse, hvor hunde er velkommen!

Tag på en skøn miniferie med din hund

Kan du ikke forestille dig at tilbringe weekenden adskilt fra din bedste ven? Så fortvivl ikke, for der findes et utal af muligheder for at få en skøn ferie sammen med din hund. Hos DanCenter er der plads til hele familien også din hund. Du kan du søge via filtret, så du kan være sikker på at din hund er velkommen der hvor du ønsker at bo under ferien. Vores sommerhuse ligger tæt på enten skov eller strand så I kan tage nogle dejlige gåture eller lave en picnic i skoven med hjemmelavede hunde snacks.

Læs mere her...


Møn, øen for hundeelskere

Møn, ligger i Østersøen, den er et populært feriemål, især for familier med børn og hunde. På grund af Møns fine sandstrande, det klare blå vand og de dejlige skove, kan alle nyde en fredelig ferie her. Der er nogle tider på året, hvor der er fuldstændig ro, hvilket gør ferien til en ren afslapningsferie. På Møn byder flere sommerhuse hunde velkommen uden nogen betingelser. Fra oktober til marts er der ikke krav om snor på størstedelen af strandene. Det bliver bare ikke bedre - selv om sommeren er det kun nogle strande, hvor der stadig er krav om snor.


Sommerhuse på Møn med hund


Opdag Bornholm med din hund

For dem, der ønsker at rejse med deres hund, er Bornholm det ideelle valg. Den solrige ø er et paradis, der byder kæledyr velkommen og blot venter på at blive opdaget. På Bornholm er der en række udpegede hundeskove og steder, hvor din hund kan løbe frit omkring som f.eks. Friløbsindhegning Blykobbe Plantage, Rønne eller Hareløkkerne i Almindingen. Mange af øens spisesteder tillader hunde, men nogle spisestederne vil måske bede dig om at sidde udenfor. Derfor er det en god idé at medbringe en varm trøje, hvis vejret bliver køligt. Mange steder giver de din hund en skål vand.


Sommerhuse på Bornholm


Mineferie i Blåvand med din hund

Du og din hund vil begge være godt tilfreds i de maleriske omgivelser ved Blåvand. Børn, voksne og kæledyr kan nyde en række udendørs aktiviteter i Blåvands naturskønne omgivelser, som omfatter Vesterhavet. Besøg stranden, kør på cykel rundt i landskabet, eller tilbring tid med at fiske sammen med dit firbenede familiemedlem. Vær opmærksom på, at fra april til september skal hunde være i snor, når de går på de danske strande. Lovene om hunde på strande kan være forskellige fra sted til sted, og vi anbefaler derfor, at du hele tiden er opmærksom på de lokale skiltninger.


Sommerhuse i Blåvand


Ferie med hund tæt på Århus

Tag din hund med på en ferie med fokus på dyrevenlige aktiviteter, og udforsk naturen sammen med din bedste ven. Hunden skal naturligvis indgå i familieferien, da den for mange er et fast medlem af familien. Tag din hund med i Riis Skov som er en lille skov med en betagende udsigt over havnen og den ligger ikke langt fra hjertet af Århus. Der er et pålidelige stinetværk og nye retninger at gå i. Desuden ligger det tæt på stranden, hvilket gør det nemt for din hund at køle sig af ved at dyppe poterne i vandet.


Sommerhuse i Århus


Spørgsmål og svar om leje feriehuse med hund

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Må jeg tage min hund med i alle DanCenters sommerhuse og ferieboliger?

De fleste sommerhuse og ferieboliger hos DanCenter kan du medbringe op til 2 kæledyr. Der er dog også sommerhuse, hvor du ikke må medbringe kæledyr.

Skal jeg være særligt opmærksom på noget, når jeg tager min hund med i sommerhuset?

Sørg for at din hund ikke generer de andre feriegæster i området, hvis du har lejet et sommerhus på en populær turistdestination. Derudover bør du ikke lade din hund være oppe på møblerne i sommerhuset, dvs. senge, sofaer osv.

Koster det noget at tage min hund med i min lejede feriebolig?

Nej. Hos DanCenter opkræver vi ikke et hundegebyr, så det koster ikke noget ekstra at tage din hund med i vores hundevenlige sommerhuse og ferieboliger.