Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Surf højt i Norden: Surf-spots i DanmarkVil du surfe i Danmark? Danmark har udover sin smukke og varierede natur også talrige top surf-spots, der inspirerer selv erfarne surfere. Der blæser en god vind på de fleste af strandene, hvilket garanterer ideelle forhold for windsurfing. På andre strande er havet roligere og vinden mere afslappet: et sandt paradis for begyndere. Du kan også finde surf-skoler i hvert hjørne af landet. Vi viser dig, hvor du absolut skal rejse hen, hvis du vil ride på de bedste bølger. Bliv inspireret af Danmarks surfspots!


Find et sommerhus i Danmark

Find et sommerhus i Klitmøller

Tag på ferie i Hvide Sande

Klitmøller - Nordens Hawaii

Klitmøller ligger på Danmarks vestkyst, mere præcist på den nordlige del af kysten. Dette surf-sted er kendt verden over, og det er velbesøgt, fordi det er et af de bedste steder i Europa. Derfor hedder det også Cold Hawaii. Her finder du ideelle forhold til kitesurfing og bølge-surfing. Flere surf-konkurrencer gør også stranden til en attraktiv destination. I selve landsbyen kan du forvente dansk gæstfrihed, stemningen af ​​et hyggeligt fiskerleje og fantastisk natur.


Surfer på stranden i Klitmøller

Hvide Sande

Hvide Sande er nok en af ​​de smukkeste strande i Danmark. Den ligger på Danmarks vestkyst. Det giver ideelle muligheder for bølge-surfing og kitesurfing for begyndere. Takket være den store Ringkøbing Fjord er der et stort lavvandet område. Derudover er bølgerne forholdsvis flade. Så du kan lære at surfe her på en afslappet måde. For kitesurfere er der et usædvanligt stort antal surf-spots. Men Hvide Sande er også et spændende rejsemål for avancerede vandrere, der byder på en masse variation. Surfing i Hvide Sande er dit ideelle valg til den næste uforglemmelige surfeferie.

Nørre Vorupør

Ikke langt fra Klitmøller, i Nordjylland, ligger denne smukke fiskerby og feriested med sin fantastiske strand. Et par gode bølger og en beliggenhed i læ venter dig her. I Vorupør finder du et par små butikker, der inviterer til slentretur, samt et par restauranter og cafeer endda ned til havet. Dette er ideelt til at slappe af efter en lang dag på brædderne. Den lange strand er i øvrigt også ideel til afslappede familieferier.


Stranden i Nørre Vorupør

Fanø

Du kan komme til den idylliske ø, Fanø, med færge fra Esbjerg i Sydvestjylland. Fanø har en 15 km lang sandstrand og er den nordligste ø i det danske Vadehav. For en kitesurfing-ferie i Danmark er øen det ideelle sted. Her er stille, stranden er enorm og ikke overfyldt, hvilket giver dig masser af plads til at sætte dragen op og i sidste ende surfe på vandet. Så dette er en perfekt destination for begyndere! Her finder du også god ståplads. Det særlige ved Fanø er variationen af ​​bølger. Utroligt flade såvel som imponerende, enorme bølger veksler her. På Fanø er der lige det rigtige for enhver smag. Nordby ligger på den nordlige del af øen og er en lille by, der er værd at besøge efter en surf-tur. Dens små butikker, caféer, restauranter og et interessant bryggeri giver dig mulighed for at lære den danske ø og dens indbyggere at kende på en særlig intim måde.

Løkken

Løkken ligger på den danske vesterhavskyst, nord for Aalborg. Dette surf-sted er det ideelle sted at lære at surfe og er populært blandt alle typer surfere. Der er tre sandbanker foran sandstranden. Så det betyder, at bølgerne knækker i forskellige størrelser - der er en bølge for alle!

Danmark med hund

Du behøver ikke efterlade din yndlings firbenede ven hjemme, du kan tage den med på din næste surfeferie. Og den vil især være glad for den danske natur. Hos DanCenter finder du nogle overnatningssteder, der også egner sig til hunde. Bemærk blot kravet om hund i snor, som gælder mellem april og september med enkelte undtagelser.