Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Skandinavien som destination: Norges smukkeste byer


Norge, Skandinaviens perle, er altid et besøg værd. Landets fjorde, endeløse smukke natur, søer, havet og selvfølgelig nordlyset, gør Norge til et attraktivt rejsemål på alle tider af året. Sne-elskere og vintersportsentusiaster vil finde nok sne til alle former for vinteraktiviteter i Nordnorge næsten hele året rundt, og der er adskillige af unikke steder i Norge. Norge har unikke og fantastiske steder, som hver især, har sin egen charme og karakteristiske arkitektur. Vi introducerer dig til nogle af de smukkeste byer i Norge.


Norges hovedstad imponerer med sine moderne bygninger som Operaen og Munch-museet, promenader ved havet, havnekvarteret og hippe Grünerløkka med restauranter og caféer, shopping-muligheder og hyggelige barer. Besøg Vippa Food Court bag eventstedet Salt og oplev de sjove saunaer på promenaden. Oslos fantastiske omkringliggende øer og Bygdøy-halvøen inviterer familier og historieinteresserede til en historisk oplevelse på vikingemuseet og en lækker dukkert om sommeren - et helt vidunderligt panorama er garanteret her.


Luksus sommerhusudlejning i Vest-Agder

Smuk bolig nær Tromsø

Mest populære overnatningssteder i Oslo


Trondheim

Den dynamiske by Trondheim ligger ved Trondheim-fjorden i det centrale Norge. Norges tredjestørste by har det hippe Bakklandet Viertel, der er fantastisk til cykling, Nidaros-katedralen, en historisk bygning fra det 11. århundrede og masser af natteliv. Trondheim er i øvrigt byen for cykling i Norge og en populær studenterby. I denne dynamiske by kan du spise på tre Michelin-restauranter, tage på endeløse gåture, samt gå på opdagelse i butikkerne og besøge de fede barer for en fed aften i byen.

Kristiansand

Kristiansander en juvel i det sydlige Norge. Byen er lille og kunstnerisk. Du kan nemt nå alt til fods her og udforske den idylliske by på en simpel og overkommelig måde. Nogle sandstrande ved havet og søer i naturen giver dig mulighed for en frisk dukkert, hvor temperaturen er behagelige om foråret og sommeren. Her er særligt smukt i kirsebærsæsonen, hvor blomsterne i Posebyen, i den gamle bydel, byder på snehvide huse, og i Kvadraturen er der roser med en vidunderlig duft.

Tromsø

En af de mest fascinerende byer i Norge er Tromsø. Hvis du vil se nordlyset og ikke har noget imod kulden, er du kommet til det rigtige sted. Om sommeren bliver det behagelige 17°C, og solen står generelt skarpt. Hvis du kan lide nattelivet, kan du nemt gøre nat til dag. Turister bør absolut besøge byens arktiske katedral, et arkitektonisk højdepunkt, der fascinerer romantikere, især om natten, og som også er vært for koncerter. I slutningen af ​​en perfekt dag kan du finde det bedste udsigtspunkt i Tromsø og se nordlyset danse.Bergen

Bergen kaldes også ofte Fjordenes Hjerte, og byen med de syv bjerge. Bergen består af den fantastiske bydel Bryggen, som byder på spændende butikker, restauranter, barer og farverigt natteliv og selvfølgelig imponerende natur med vidunderlige fjorde. Besøg det lokale fiskemarked og sørg for at besøge Fløyen, som du kan nå enten med en fem timers vandretur eller med svævebane. Et ubeskriveligt panorama venter på dig!

Ålesund

Bjerge, fjorde og hav mødes ved indsejlingen til Storfjord og Geirangerfjord. Her ligger Ålesund, en fed havneby på Norges vestkyst. Det skylder de unikke bygninger, der kom til ved en brand, der ødelagde store dele af byen i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Du kan sejle i kajak gennem fjorden gennem Ålesunds Kanal. Ålesund er en afslappet by, der byder på masser af natur og norsk gæstfrihed. Lige et ekstra tip: fra bjerget Aksla kan du nyde en fantastisk udsigt, se nordlyset tydeligt og lade dig forkæle med kulinariske lækkerier i restauranten.


Norges byer er forskellige, vidunderlige, og hver af dem har sin egen unikke charme. Til fiske-elskerne, så er Norge også fantastisk til fiskeri.