Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

5 must-see steder i Norge til din vinterferie


Har du brug for inspiration til din vinterferie, eller leder du blot efter en billig ferie? Det kan vi hjælpe dig med. For skiløbere der ønsker lange, stejle baner, har vi samlet en liste over nogle af Norges bedste vinterferieområder. Der er også noget for personer, der gerne vil lære at stå på ski, men aldrig har prøvet det før, personer, der aldrig har tænkt på at stå på ski, personer, der elsker fantastiske bjergudsigter, men som hellere vil se dem fra en spa. Og sidst, men ikke mindst, for dem, der ønsker en komplet vinterferie.

Du kan få en fantastisk vinterferie, uanset om du ønsker at rejse med børn, din partner eller begge dele på samme tid.


Se sommerhuse i Syd Norge

Se sommerhuse i Norge med spabad

Se sommerhuse i Midt-Norge


Trysil


Hvis du vil sikre dig, at alle har det fantastisk i din vinterferie, er Trysil det rette sted at tage hen. Der er noget for enhver smag. Og derfor er det et vidunderligt sted at tage børnene med. Der er over 500 kilometer langrendsruter, 66 skiløjper og mange andre spændende og underholdende vintersportsgrene tilgængelige i Trysil. En tur på en snescooter eller i en hundeslæde er sjovt. Hvis du er på vinterferie med børn, eller hvis du bare elsker vand, kan du også besøge et vandland. Der er også ture, der ledes ud i det smukke landskab, og Trysil har også en biograf, hvis I ønsker at slappe af indenfor. Så byen er også for par, der leder efter et godt sted til en hyggelig vinterferie.


Hemsedal


Hvis du er en erfaren skiløber eller bare nyder at stå på ski, er Hemsedal det bedste skisportssted i Norge og en fantastisk destination at tilbringe sin vinterferie på. Derudover vil du opdage et af de fem bedste snowboardområder i verden! På grund af det alpinlignende miljø og de højtliggende bjerge er Hemsedal kendt som "Skandinaviens alper". Totten, Norges højeste skibakke, ligger her, og der er mange lange nedkørsler med rigeligt med fart på. Den længste nedkørsel, som er 6 kilometer lang, er en spændende tur. Det er en perfekt destination til at tilbringe en vinterferie, uanset om I er en familie eller en gruppe, fordi der er pister til folk på alle niveauer, hvis I ikke bryder jer om stejle pister. Faktisk er Hemsedalen meget børnevenligt, og det er godt at vide hvis du ønsker at holde vinterferie med børn.


Vrådal


Med sine lidt over 200 indbyggere er Vrådal er en skjult guldklump blandt skisportsstederne. Vrådal meget at tilbyde besøgende, der kommer for at stå på ski eller bare nyde vinterferien med deres nærmeste. Det er det perfekte sted, hvis du ikke vil bruge det meste af din vinterferie på at vente ved liftene, for her er der mange foprskellige pister at vælge imellem både for begyndere og erfarene skiløbere. Da Vrådal kun ligger 2 timers kørsel fra Larvik, kan du hurtigt nå frem til pisterne og indlede din længe ventede vinterferie. Vrådal er fuld af god stemning, charme og hygge.


Hovden


Hovden er en fantastisk mulighed, hvis du leder efter det optimale sted til din vinterferie. Selv de yngste børn kan have det sjovt og lege i den særskilte børneafdeling, som har en kælkebane, rullebane og begynderbakker. Derudover er der 30 forskellige pister. Hovden kan også byde på 200 kilometer karakteristiske langrendsruter og en langrendsarena. Det er vigtigt at huske på, at Hovden er kendt for sine sjove afterski-fester, det er ideelt hvis du rejser på vinterferie med vennerne. Hvis du ønsker en suveræn ferie med lidt af hvert og lidt til, kan det derfor betale sig at gå på jagt efter et godt tilbud på vinterferie til Hovden!


Hafjell


Hafjell er et populært sted med mange ideer til vinterferien og det et paradis for børnefamilier. Hafjell har alt!. Der er 300 kilometer præparerede langrendspister, samt pister med forskellige sværhedsgrader. Der er også mange yderligere vinteraktiviteter, f.eks. den spændende Hunderfossen Vinterpark, som byder på masser af sjov for børn, herunder en kælkebakke, en snelegeplads og yndige maskotter. Skisportsstedet Hafjell er dejligt, hyggeligt og sikkert - selv for små børn. Det er dog også et sted med masser at lave for de “øvede", både på ski og snowboard.