Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Oplev drømmeøen Bornholm med din hund


En ferie på Bornholm med hund er det hele værd, især fordi den danske Østersø byder på en masse natur, som du kan udforske med din hund. Fra sandstrande i den østlige og sydlige del af øen går den gennem idylliske bugter og dale til stenklipperne i den nordlige del af øen. Du og din firbenede ven kommer ikke til at kede sig her. Vandringerne er uendelige og varierede. Der er plads nok til at slippe energien ud, og dansk gæstfrihed strækker sig normalt også til din hund. Inden du ankommer, skal du orientere dig om adgangskravene for din hund, de nødvendige dokumenter og reglerne for, at være i snor på dit ønskede sted, hvilket normalt gælder overalt i Danmark mellem april og september. Tre af de smukkeste steder for dig og din hund er Rønne, Hasle Sogn og Nexø.


Hundevenlig feriebolig på Bornholm

Lejligheder i Hasle

Overnatning til ferie med din hund i Nexø


Rønne

Hovedstaden Rønne, er den største by på Bornholm og har en attraktiv havn, nemlig lystbådehavnen ved Nørrekås, smukke strande og en smuk gammel bydel. Er du her med din hund, så vær opmærksom på den eventuelt gældende snor-pligt. Et sommerhus på Bornholm med hund er ideelt her, for du kan nå alt, hvad der er attraktivt. Om dagen kan du vandre i den gamle bydel, senere gå langs stranden og gå en tur i det omkringliggende naturområde Galløkken. Her er særligt hyggeligt at holde ferie på Bornholm med hund.


Hasle Sogn

Havnebyen Hasle Sogn ligger på Bornholms vestkyst. Gå en tur gennem gaderne i den smukke gamle bydel. Kirken og markedspladsen med turistinformationen og forskellige markeder med kunsthåndværk og regionale specialiteter er bestemt et besøg værd. Du kan vandre i timevis i Hasle Sogn-området. Naturen her er en af ​​de mest spektakulære på Bornholm. Skovene har smukke søer og sandstrande, byder på en vidunderlig udsigt over havet, og lader din hund og dig opleve ægte dansk natur. Slip energien løs, og lad din hund leve! Et Bornholmsk hundeferiehus i Hasle Sogn-området er garanti for en uforglemmelig ferie.


Nexø

Øst for Bornholm ligger Nexø, en lille by med museer som jernbanemuseet, et historisk røgeri og en sommerfuglepark, en lille botanisk have med smukke sommerfugle og tropiske planter. Byens sengotiske bindingsværkskirke er også et besøg værd. Ikke langt fra Nexø ligger Frederiks Stenbrud, og fuglereservatet Nexø Sydstrand. Du finder også naturreservatet Paradisbakkerne ikke langt fra landsbyen, hvor du kan gå skønne gåture. Bakkerne i Paradisbakkerne, er virkelig magiske. En tur hertil med hund er også mulig, men hold dig til de lokale regler, snor-pligten, og få detaljeret information på forhånd - f.eks. i turistinformationen, som du kan finde i Nexø på havnen. Du kan også tage andre vandreture fra Paradisbakkerne. Er du på udkig efter en bornholmsk hundestrand, finder du den også i Nexø.

Dueodde Strand

Denne strand kan næsten sammenlignes med med Caribien. Det turkisblå hav og sandstranden byder på et sandt paradis, især om sommeren. Sandet på øens bredeste strand er så fint, fordi den består af kvartssand. Det blev endda brugt til timeglas før i tiden. Du kan surfe, kite, svømme og tage din hund med. Man kommer ind til stranden via klitter og en træpassage. Selvom Dueodde ikke er en udpeget bornholmsk hundestrand, er hunde tilladte her. På nogle strande i Danmark kan du endda lade din hund løbe frit fra april til september. Bare vær opmærksom på skiltene på strandene.

Danmark er et hundevenligt land, hvor du og din firbenede ven helt sikkert vil føle jer hjemme. Hvis du ankommer fra oktober til marts, har du endda friheden til at lade din hund løbe uden snor. Ellers har Danmark mange hundeparker, passende strande, søer og andre steder, hvor din hund kan løbe i snor fra april til september. Få på forhånd kendskab til forholdene på dit ønskede sted på Bornholm og om adgangskravene. Så vil den næste drømmeferie på Bornholm med din hund helt sikkert være perfekt!