Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

WOW PARK- den vildeste leg i Billund og Skjern

WOW PARK Den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven


Velkommen i WOW PARK – to kæmpestore lege- og forlystelsesparker i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Få rabat på entrebilletten til WOW PARK i Billund og Skjern som DanCenter-gæst og glæd dig til:


Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i over 10 meters højde!
Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Hoppenet i træerne, sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger
Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

Underjordiske huler og store labyrinter I WOW PARK kan du kravle på eventyr under jorden i de snoede gange og finde små legehuler. Når du kommer ud i lyset igen, kan du og din familie se om I kan til at finde vej gennem smukke pilelabyrinter og den kryptiske kæmpelabyrint.

Lege, konkurrencer og spil Vind kampen med mor og far i en af WOW PARK mange battle-fields. I kan spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge jer i vores legeområde for de mindste.

Søde klappegeder Læg vejen forbi de søde klappegeder og hils på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme.

Håndværk og krea-workshops Byg løs og skab finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARK Byg&Krea værksted med værktøj, træ, lim og sjove materialer.

Lækkert spisested, picnic, grill og bålhygge

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge det finurlige og børnevenlige spisested Madladen (Billund) eller Skovcaféen (Skjern). I kan også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille jeres medbragte mad. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød – eller tage et hvil med mor eller far i en af de mange hængekøjer.

Vælg WOW PARK – en tryg oplevelse for alle

I har masser af plads på de store udendørs arealer, så der er mulighed for god afstand til de andre gæster. Overalt i parken er der vejledning til gæsterne.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Adresser for WOW PARK
- Havremarken 15, 7190 Billund
- Løvstrupvej 1, 6900 Skjern