Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee

Sommerhus: Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee, Lübecker Bucht, Schleswig-Holstein, Tyskland

Gæstevurderinger

Baseret på 16 svar4.3 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

8
3
79m²
ja
nej
Inkl.
500 m
 
Spabad
 
Sauna
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2012
 
700 m til restaurant
 
500 m til kyst
 
300 m til indkøb
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 1/6-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Husnr. 37625
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 500 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
312930311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
352627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

AAlkove
BBad
EEntré
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
RRedskabsrum
SSauna
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: 32 m², brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol
3 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
1 Alkove: 1 dobbeltseng
Køkkenafd.: Elkogepl., ovn, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, klitgrund, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Dansk feriehus i det smukke område af Holiday Vital Resort nær Großenbrode.

Huset er lyst og venligt indrettet i skandinavisk stil. Der er to soveværelser med dobbeltsenge, et soveværelse med enkeltsenge og en alkove - traditionelt meget populær blandt børn og teenagere - med to sovepladser i stuen. Der er to badeværelser i huset, så selv større familier kan udføre deres morgenritualer relativt problemfrit. I det store badeværelse finder du saunaen og boblebadet. Køkkenet er åbent og kombineret med spisestuen og stuen. I opholdsstuen finder du et dejligt sofahjørne samt et fladskærms-tv og en brændeovn. Herfra har du adgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor du kan sidde og hygge dig, selvom vejret ikke helt spiller med. Der er også en vaskemaskine med tørretumblerfunktion. Wi-Fi kan bruges af op til seks enheder på samme tid.

El-ladestation: Holiday Vital Resort har 5 ladestandere til elbiler, herunder 2 Superchargers til Tesla og andre mærker. Ladestanderne er placeret på parkeringspladsen foran receptionen. Opladning af elbiler direkte ved feriehuset er ikke tilladt og er ikke dækket af elprisen!

For ankomster fra 1.6.2023 og frem gælder følgende regel: Fra det første kæledyr er omkostningerne på stedet 30 EUR pr. kæledyr pr. ophold, maksimalt 2 kæledyr er tilladt.

På en af grundene i feriehusparkens 1. byggefase er der en sportsplads, hvor børnene kan spille fodbold, tennis, basketball osv. Der er også en sportshal, som gratis kan benyttes af gæsterne til f.eks. badminton og forskellige boldspil. Send venligst dine forespørgsler til servicekontoret på stedet. Der er også et supermarked ved siden af servicekontoret.

Da dette er en husserie med flere identiske huse, kan husenes farve, indretning og placering i ferieparken variere. Husene er bygget mellem 2012 og 2022 og er løbende blevet renoveret. Nogle huse har rækværk omkring terrassen, andre har ikke. Afstanden til kysten varierer mellem 500 og 800 meter. Bemærk også, at de udvendige og indvendige billeder er modelbilleder af forskellige feriehuse i serien.

Ungdomsgrupper kun på forespørgsel!

Husets beliggenhed nær Fehmarnsundbroen, som forbinder øen Fehmarn med det tyske fastland, er meget attraktiv og giver mange muligheder for dagsture til Fehmarn eller Heiligenhafen og Lübeck. Færgen til Rødby ligger kun ca. 20 min. kørsel væk. Interessante udflugtsmål i nærheden er også Peter Wiepert-museet, Katharinenhof Museum, vindmøllen Jachen Flünk Flünk, det store Fehmarn Marine Center, Hansa Park og Leute Park eller Karl May-festivalen.

Om området

Du er her: Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee, Lübecker Bucht, Tyskland