Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee

Sommerhus: Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee, Lübecker Bucht, Schleswig-Holstein, Tyskland

Gæstevurderinger

Baseret på 17 svar4.6 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

8
3
79m²
ja
nej
Inkl.
500 m
 
Spabad
 
Sauna
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2012
 
300 m til restaurant
 
500 m til kyst
 
300 m til indkøb
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 22/6-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Husnr. 96443
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 500 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
312930311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
352627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

AAlkove
BBad
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
RRedskabsrum
SSauna
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: 38 m², brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol
3 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
1 Alkove: 1 dobbeltseng
Køkkenafd.: Elkogepl., ovn, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, naturgrund, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Feriehus i skandinavisk stil i det smukke Holiday Vital Resort i Großenbrode.

På grund af den gode ruminddeling og møblering er dette hus velegnet til flere generationer. Det store soveværelse ligger lige ved siden af badeværelset med whirlpool, sauna og bruser, og de to mindre soveværelser ligger på den anden side nær det lille badeværelse med bruser. Faciliteterne omfatter også en vaskemaskine med tørretumblerfunktion. Fra den praktiske spisestue, der er forbundet med køkkenet og stuen har du adgang til den delvist overdækkede terrasse. I stuen kan hele familien se en dvd på fladskærms-tv'et eller slappe af foran den knitrende brændeovn. Alkoven i stuen er især populær blandt børn og teenagere. WLAN kan bruges af op til seks slutenheder på samme tid.

El-ladestation: Holiday Vital Resort har 5 ladestandere til elbiler, herunder 2 Superchargers til Tesla og andre mærker. Ladestanderne er placeret på parkeringspladsen foran receptionen. Opladning af elbiler direkte ved feriehuset er ikke tilladt og er ikke dækket af elprisen!

For ankomster fra 1.6.2023 og frem gælder følgende regel: Fra det første kæledyr er omkostningerne på stedet 30 EUR pr. kæledyr pr. ophold, maksimalt 2 kæledyr er tilladt.

På en af grundene i feriehusparkens 1. byggefase er der en sportsplads, hvor børnene kan spille fodbold, tennis, basketball osv. Der er også en sportshal, som gratis kan benyttes af gæsterne til f.eks. badminton og forskellige boldspil. Send venligst dine forespørgsler til servicekontoret på stedet. Der er også et supermarked ved siden af servicekontoret.

Da dette er en husserie med flere identiske huse, kan husenes farve, indretning og placering i ferieparken variere. Husene er bygget mellem 2012 og 2022 og er løbende blevet renoveret. Nogle huse har rækværk omkring terrassen, andre har ikke. Afstanden til kysten varierer mellem 500 og 800 meter. Bemærk også, at de udvendige og indvendige billeder er modelbilleder af forskellige feriehuse i serien.

Ungdomsgrupper kun på forespørgsel!

Om området

Du er her: Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee, Lübecker Bucht, Tyskland