Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Ugglarp

Sommerhus: Ugglarp, Falkenberg, Halland, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar2.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt2,8
Ferieboligens indretning og udstyr2,4
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn2,7
Familie/Venner med børn2,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
poul og hanne - silkeborg  (Venneferie uden børn, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“nye madresser ville være godt / engang rengøring / få slået græs og rydet op i haven / for mange ting i huset vi havde lejet huset til lørdag men forlod det om tirsdagen / der var også en vandhane der var utæt / køkken / mvh hanne og poul stuck”

Ferieboligfaciliteter

6
3
60m²
nej
nej
200 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Pejs/brændeovn
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Bygget 1949, renoveret i 1985
 
5,3 km til restaurant
 
6,0 km til indkøb
 
200 m til kystfiskeri
 
200 m til bademulighed
Husnr. 06547
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
402829301234
41567891011
4212131415161718
4319202122232425
442627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Halland

På ferie i Halland

Et sandt sommerparadis! Halland byder på skønne strande, smuk natur, charmerende byer og gode shoppingmuligheder. Kungsbacka er en lille by, men den har et stort udvalg af butikker og restauranter. Her kan du gøre mange gode handler i Freeport indkøbscenter i Kungsbacka. I Tjolöholm venter der dig historisk storhed på slottet, som er bygget i tudorstil i slutningen af det 19. århundrede.

Flade sandstrande

Områdets fantastiske langstrækte sandstrande er hovedattraktionen for mange besøgende i sommerperioden. De mest populære strande i Halland er Tylösand, Melbystrand, Skreastrand og Apelviken.

Varberg er perlen af Sveriges vestkyst, og er et populært turistmål i området. Der er mange svenskere, der tager på ferie eller forlænget weekend i Varberg. Varberg byder på smukke strande, et spændende historisk fort samt et livligt marked i nærheden af det lille bytorv. Apelviken er den største af strandene, og den er en af Europas bedste steder at windsurfe og kitesurfe. Så tag dit bræt under armen, og enjoy!

I 2018 modtog Falkenberg prisen "Worth a Visit i White Guide! Med andre ord: Den fantastiske mad er endnu en grund til at besøge det fantastiske Falkenberg.

Falkenberg har ikke mindre en 15 km sandstrande, der byder på alt fra den populæer Skreastrand med aktiviteter og After Beach-underholdning til små stille vige, hvor badende gæster kan nyde den mere afslappede atmosfære.

Men det er meget mere end havet.

Der er mere end 500 søer og masser af skønne floder i kyst. Med andre ord, så er kanosejlads populært i området. Så hvorfor ikke padle en tur op af Nissan-floden eller tage på fisketur efter laks i Ätran-floden, der er kendt som et godt sted at fiske efter laks. Hvis du har lyst til at tage på en spændende fisketur på havet, kan du hoppe ombord på et skib i Falkenberg havn.

Der findes desuden flere cykel- og vandreruter, som går gennem landskabet i kyst. Et tip, til en aktiv familiedag i det fri, er at tage på vandretur på et stykke af Hallandsleden-jernbanen, eller tage på cykeltur og cykle langs Cykelspåret-ruten.

Du må heller ikke gå glip at en indkøbstur til Gekås Supermarked i Ullared, Sveriges mest besøgte indkøbscenter! På vej tilbage kan I gøre hold ved Ätran-floden, der er kendt som et godt sted at fiske efter laks.

Halmstad er en populær destination om sommeren, men der er også masser af ting at give sig til i byen om vinteren med dens brede udvalg af butikker, restauranter og barer. Der ligger flere skønne strande i området, men den mest populære er nok Tylösand. "Wonderland" er en populær legeplads med attraktioner for familier med børn.

Laholm er en charmerende lille by, som ligger tæt på de velkendte feriesteder ved kysten ved Mellbystrand og Skummeslövstrand. Lagen-floden er det allerbedste sted at fiske efter laks og ørreder. På Hallandsås højderyg (ås) kan du nyde at gå en tur lange de flotte strandskove. Om vinteren er Laholm Sveriges mest sydlige skisportssted.

Sommerhus i Halland

Vores udvalg af ferieboliger omfatter mere end 130 sommerhuse, som du kan leje i det smukke Halland. De strækker sig fra Kungsbacka i nord og hele vejen ned til Melbystrand i det sydlige Halland.

Syd for Kungsbacka og Gøteborg ligger det smukke Varberg med Apelviken. Der ligger også smukke sandstrande rundt om Falkenberg, hvor den flade, bredde og behagelige Skeastrand er særligt populær. Men det kan også være, at du foretrækker at prøve attraktionerne i Halmstad og den skønne Tylösand på din ferie i år. Det, at gå en tur med bare fødder i sandet ved havet, skaber de mest vidunderlige minder om barndommens sommerferier. Minder, som du kan genopleve igen og igen.

Den korte afstand til havet giver mulighed for at tilbringe skønne dage på de fkotte sandstrande langs hele Hallands kyst. Om sommeren er du sikker på at finde mindst et sted med skøn After Beach-underholdning i hver eneste by. Der afholdes forskellige events i området, såsom den svenske Beach Volleyball Championships, koncenter og jazzfestivaler.

Strandskove, bær og champignoner

Halland har også mange store bredde skovstrande med fantastiske muligheder for at plukke bær og samle champignoner. Velkommen til Halland!

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Ugglarp, Falkenberg, Sverige, Sommerhus 06547, 6 personer