Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vandborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Vandborg
Rating af huse for Vandborg: 3.4 af 5.0 fra 61 anmeldelser

6 sommerhuse for Vandborg - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i VandborgHus nr: 4953Vandborg5 personer,  70 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 28437Vandborg4 personer,  105 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 6480Vandborg7 personer,  164 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 52270Vandborg5 personer,  70 m²6,0 km til kyst.

Hold ferie i sommerhus i Vandborg og Bonnet

De mindre landsbyer Vandborg og Bonnet ligger tæt ved Vesterhavet. Her bydes du på landlig ro. Uanset om det er i gummistøvler, med den hyggelige Lemvig-bane, i bil eller på cykel, skal du udforske det kuperede landskab, for der venter fantastisk udsigt og fine opdagelser.

Med to fredelige vikinger byder forsvarsanlægget Rammedige velkommen og fortæller om den historiske betydning af området omkring Vandborg og Bonnet. Ligesom de mange fredede gravhøje, der vidner om den tidlige bosættelse i sten- og bronzealderen.

Du kan også tage ind og kigge nærmere på handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn, der ligger indenfor kort afstand. Eller du kan tage på tur med det traditionelle Lemvig-tog, der bringer dig direkte til nogle af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet.

Besøg også Kystcentret, JyllandsAkvariet, Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Oplev de mange kunstværker i det fri, som den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti i Holstebro.